Een ecologisch vakantiehuis vind je op website duurzaam toerisme

Op zoek naar een ecologisch vakantiehuis binnen Europa?

Ecologische vakantiehuizen zijn huisjes die veelal met natuurlijke materialen zijn gebouwd én in een natuurlijke omgeving liggen.  Ze worden soms verwarmd middels een warmtepomp en sommige van deze ecologische huisjes hebben zelfs een eigen windmolen


Boomhut.


Zo een bijzonder huisje kan ook eenboomhutzijn.  Een ecologisch vakantiehuis is milieuvriendelijk én duurzaam. Ver weg van massa toerisme. Je zult een ecologisch vakantiehuis dus niet snel tegenkomen aan de Costa Del Sol of 

Scheveningen. Ecologische vakantiehuizen worden vaak op een duurzame manier van energie voorzien en soms is er zelfs een ecologische moestuin en boomgaard aanwezig. Een ecologisch huisje is duurzaam en verrassend anders. Vaak midden in de natuur en bijna altijd ver weg van de grote massa!

De kans dat je een ecologisch vakantiehuis vindt in een natuurpark of Nationaal Park is groot.  Mensen die een ecologisch vakantiehuis huren en verhuren zijn meestal natuurliefhebbers met respect voor mens, dier en milieu. De huisjes liggen vaak afgelegen. Het is dan ook de manier om een afgelegen huisje te huren

Of je nu een ecologisch vakantiehuis in Nederland, de Ardennen, Frankrijk, Spanje, Kroatië of Zweden wilt huren, met meer dan 150 ecologische vakantiehuizen op deze website is er altijd wel een duurzaam vakantiehuisje bij wat je zal aanspreken en beschikbaar is in de door jou gewenst periode.  Voor een ecologisch vakantiehuisje voor 2, 4, 6, 8, 10 tot 40 personen.  Ook voor een duurzaam vakantiehuisje in het bos. 

Ecologisch vakantiehuis Nederland

Op zoek naar een ecologisch vakantiehuis in Nederland?

Alle ecologische vakantiehuizen Nederland

Als je een weekendje weg of korte vakantie in Nederland wilt boeken en op zoek bent naar een duurzaam en vrij gelegen vakantiehuis, heb je de keuze uit ongeveer 70 ecologische vakantiehuizen in Nederland.

Boek bijvoorbeeld een 2 persoons ecologisch vakantiehuisje in Overijssel, Drenthe, Gelderland of Zuid-Limburg of huur een 4, 6 of 8 persoons ecologisch vakantiehuis in een biologische boomgaard of de rand van een bos in Friesland, Groningen, aan de kust op een waddeneiland of in de middle of nowhere.

Ook voor een ecologische groepsaccommodatie of groepsverblijf in Nederland. Ook voor een ecologisch vakantiehuis in Ameland, op de Veluwe of in de Achterhoek.

Kijk nu wat de mogelijkheden zijn voor een duurzame vakantie in Nederland.

Een ecologisch vakantiehuis in België vinden

Ecologisch vakantiehuis België?

Meer dan 20 ecologische vakantiehuisjes België op deze site.

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig 2, 4 of 6 persoons ecologisch vakantiehuis in de Ardennen, Luik, Luxemburg België of een grote ecologisch vakantiewoning in België wilt huren, je vindt hier de leukste duurzame vakantiehuisje van België.

Met name de ecologische natuurhuisjes in de Ardennen liggen vaak midden in natuurgebieden en zijn met stilte omgeven. Stook je huisje warm met de houtkachel, de houten jacuzzi in de tuin zorgt voor nog meer duurzaam vakantieplezier.

 

 

Ecologisch vakantiehuis Frankrijk

Op zoek naar een ecologisch vakantiehuis Frankrijk?

Zoek hier je ecologische vakantiehuisje Frankijk

Als je op zoek bent naar een duurzaam en milieuvriendelijk vakantiehuisje in Frankrijk, zijn er via deze site ongeveer 20 mogelijkheden. Boek een ecologisch vakantiehuis in de Auvergne, Languedoc-Rousillon, Limousin, Pyreneeën, Bretagne of elders in Frankrijk en ontdek dat Frankrijk op het gebied van duurzaam toerisme en reizen verder is dan de meeste andere landen van Europa. Geniet van zuiver bronwater, een natuurdouche, ijsvogels in het beekje, geniet….Ook voor het huren van een duurzaam huisje, chalet of caravan op een ecologische camping in Frankrijk.

Kijk nu wat de mogelijkheden zijn voor een duurzame vakantie in Frankrijk.

Ecologisch vakantiehuis Duitsland

Vakantiehuizen in Duitsland te huur die duurzaam zijn.

Vind hier je natuur vakantiehuis in Duitsland

Deze ecologische vakantiehuizen in Duitsland liggen op de mooiste plekjes en liggen in de middle of nowhere Als je behoefte hebt aan absolute rust en veel natuur.

 

 

Ecologische vakantiehuizen Italië

Ecologisch vakantiehuis Italië?

Vind hier je ecologische vakantiehuis in Italië

Een duurzaam natuurhuisje in Piémont, Toscane, Campanie, Ligurië of elders in Italië boeken?  Een 2, 4, 6, 8 of 10 persoons duurzaam vakantiehuis in Zuid of Noord-Italië.

Op een natuucamping, ecologische camping of een ecologisch vakantiehuisje van een particuliere huiseigenaar in Italië?

Kijk nu wat de mogelijkheden zijn voor een duurzame vakantie in Italië.

Alle ecologische vakantiehuizen in Europa

Hier vind je alle mogelijkheden een milieuvriendelijk vakantiehuis in Europa te boeken.

Je kunt ook een huisje met sauna en regendouche huren, ook huisjes midden in het bos.