Top domeinnamen kopen ( deze bestaande domeinnamen zijn te koop )

Domeinnaam kopen?  

Bijvoorbeeld de domeinnamen tweedehands-kleding.nl of last-minute-citytrip.nl?

De bestaande domeinnamen in de lijst hieronder zijn te koop. Het zijn top domeinnamen.

Een bestaande domeinnaam kopen doe je via duurzaam-toerisme.com, bestaande domeinnamen in tweedehands kleding, toerisme, vakantie, last minute aanbiedingen, vliegtickets, duurzaamheid, weekendje weg en veel meer. Als je een domeinnaam wilt kopen die via de url al aangeeft waar het domein over gaat. Domeinnamen met potentie.

Voorbeelden van een bestaande, kwaliteits domeinnaam die je kunt kopen is tweedehands-kleding.nl, singles-reizen.nl, last-minute-vakantiehuis.com en last-minute-citytrip.nl.

Het gaat hier om bestaande domeinnamen.nl. be en com die geregistreerd staan.

De komende periode zullen er meer top domeinnamen.nl te koop worden aangeboden, ook buiten het gebied van toerisme, last minute aanbiedingen en weekendjes weg.

Een goede domeinnaam kopen, het begin van een succesvolle website.

Zie hieronder een overzicht van bestaande domeinnamen die nu te koop zijn.

Kopen van goede domeinnaam belangrijk

Het succes van een website is mede afhankelijk van de kwaliteit van een domeinnaam. Op de kosten van een domeinnaam besparen is meestal niet verstandig tenzij de prijs van een domeinnaam absurd hoog is en niet in verhouding staat met de kwaliteit en toekomstige opbrengst ervan. De te koop staande domeinnamen op deze website zijn bestaande domeinnamen met een grote potentie. Het gaat om domeinnnamen/nl en domennnamen.com.

Nieuwe domeinnamen te koop

Hieeronder een aantal nieuwe domeinnamen die vanaf 19 oktober 2017 te koop zijn.

Het zijn allemaal top domeinnamen met goede perspectieven.

detox-kuur.nl

last-minute-vakantiehuis.com

proteinerepen.nl

singles-reizen.nl

tweedehands-kleding.nl

vakantie-honden.nl

vakantiehuizen-gardameer.nl

eierdieet.nl

Prijzen van deze domeinnamen op aanvraag.

Tweedehands-kleding.nl domeinnaam kopen

Top Domein!

De domeinnaam tweedehands-kleding.nl is een absolute top domeinnaam als het om tweedehands kleding gaat. Tweedehands kleding kent vele gezichten, van vintage tot kinderkleding, van tweedehands kledingbeurzen tot tweedehands kledingwinkels. Deze domeinnaam is te koop voor 995,00 euro.

Ideaal voor diegenen die actiet zijn in partijen tweedehands kleding, inkopers, organisatioren tweedehands kinderkleding, enzovoort. 

Doe nu een bod op de domeinnaam tweedehands-kleding.nl

Tweedehands-kinderkleding.nl

top domeinnaam

De domeinnaam tweedehands-kinderkleding.nl kopen, staat gelijk aan succes hebben.  Als je tenminste actief bezig wilt zijn met de verkoop of inkoop van tweedehands kinderkleding.  Er zijn veel tweedehands kledingwinkels die zich hebben gespecialiseerd in tweedehands kinderkleding en met name 2e hands merkkleding voor kinderen.  Kinderen willen graag lekker zittende merk kleding, de markt voor 2e hands merkkleding voor kinderen en volwassenen is hard groeienden.

De vraagprijs voor de domeinnaam tweedehands-kinderkleding.nl is 995,00 euro ex btw.

Deze sterke domeinnaam kopen is een garantie voor succes. 

Domeinnaam tweedehands-kledingbeurs.nl kopen

Eén van de manieren om tweedehands kleding te promoten is, het organiseren van tweedehands kledingbeurzen. Er worden in Nederland tientallen kledingbeurzen georganiseerd, soms gaat het om een tweedehands kledingbeurs voor kinderkleding. De meeste 2e hands kledingbeurzen in Nederland zijn kleinschalig van opzet en meestal een particulier initiatief.  Het kopen van de top domeinnaam tweedehands-kledingbeurs.nl biedt je de mogelijkheid de concurrentie voor te zijn.

Je kunt de NL domeinnaam tweedehands-kledingbeurs.nl kopen voor 395,00 euro ex btw.

Domeinnaan kopen: last-minute-sauna.nl

Waarom last-minute-sauna.nl een top domeinnaam is.

Op de te koop staande domeinnaam last-minute-sauna.nl wordt 1K-10K gezocht. Een zéér hoog zoekvolume. Daarnaast wordt een sauna bezoek of sauna weekend vaak op basis van last minute geboekt.  Als je een bestaande domeinnaan wil kopen op het gebied van wellness of sauna is dit een top domeinnaam.

last-minute-sauna.nl is te koop ( inclusief website ) voor 850 euro ex btw.

Last-minute- bungalow.nl

De domeinnaam last-minute-bungalow.nl is te koop. ( verkocht ).

Voor diegenen die regelmatig last minute aanbiedingen op het gebied van bungalows en vakantiehuizen, ideaal.

Met name in de maanden juli, augustus en september wordt er duizenden keren per maand op de domeinnaam last minute bungalow gezocht.  Een top domeinnnaam in de branche last minute vakantie.

Je kunt de domeinnaan last-minute-bungalow.nl kopen voor 495 euro.

Sauna-aanbiedingen.com domeinnaam te koop

De domeinnaan sauna-aanbiedingen.com is te koop. ( verkocht )

Wie actief is op het gebied van wellness, sauna’s en sauna- of wellness arrangementen heeft hier een fantastische domeinnaaam aan ook als je doelgroep Nederland is. Je kan bij Google namelijk instellen dat Nederland het doelland wordt van sauna-aanbiedingen.com.

Het zoekvolume is volgens Google binnen Nederland en Vlaanderen, 1K-10K. Dat is een hoog zoekvolume.

Je kunt de domeinnaam sauna aanbiedingen.com kopen voor 800 euro. Bieden op deze fantastische wellness domeinnaam mag vanaf 500 euro, Domeinnaam aangeboden door Fair Promotions, specialist in verkoop bestaande domeinnamen op het gebied van wellness, weekendjes weg, last minutes en duurzaamheid.

Domeinnaam kopen yoga-weekend.com

Domeinnaam yoga-weekend.com ( + website )  kopen voor 5.000,00 euro.

Als er één domeinnaam binnen ons aanbod te koop staande domeinnamen uniek en krachtig is, is het de bestaande domeinaam yoga-weekend.com. Op de zoekwoorden "yoga weekend" wordt maandelijks alleen al in Nederland en België 1300 keer gezocht, omdat het een domeinnaam is met een com uitgang en yoga een internatione tern is, net zoals weekend, liggen hier grote kansen voor organisaties die zich bezig houden met het organiseren van yoga weekenden, yoga reizen en yoga retreats.

Aan de domeinnaam yoga-weekend.com zit op dit moment een website gekoppeld met een unieke content, zie http://www.yoga-weekend.com

Je kunt de domeinnaan yoga-weekend.com kopen inclusief  website voor 5.000 euro

Het is ook mogelijk een bod op de domeinnaam te doen.

Prijzen van alle te koop staande domeinnamen op deze website zijn exclusief 21 % b.t.w. en vaste verkoopprijzen.

Domeinnaam te koop last-minute-vakantiepark.nl

( verkocht )

Wie de domeinnaam last-minute-vakantiepark.nl gaat kopen, gaat goede zaken doen. Deze bestaande domeinnaan kopen is een goede zet. Een top domeinnaam voor eigenaren of beheerders van vakantieparken die regelmatig last minute aanbiedingen hebben. Ook ideaal in combinatie met de domeinnaam last-minute-bungalow.nl

De domeinnaam last-minute-vakantiepark.nl is een bestaande domeinnaan met veel potentie.

Je kunt de domeinnaan last-minute-vakantiepark.nl kopen voor 1250 euro.

Bieden kan vanaf 750 euro.

domeinnaan last-minute-bungalow.nl is verkocht

Domeinnaam kopen weekendje-weg-aanbiedingen.nl

Goede domeinnaan kopen? Domeinnaam kopen weekendje-weg-aanbiedingen.nl voor 150,00 euro.

De domeinnaam weekendje-weg-aanbiedingen.nl heeft een maandelijks zoekvolume ( aantal keren dat er op gezocht wordt in Nederland en Vlaanderen ) van 9900 keer. Prima domeinnaam voor een nieuwe website op het gebied van citytrips, hotels, uitgaan, vakantieparken, wellness, dineren en veel meer.

Je kunt de domeinnaan weekendje-weg-aanbiedingen.nl kopen voor slechts 150 euro exclusief 21 % BTW.

Domeinnaam kopen last-minute-vliegtickets.com

Domeinnaam last-minute-vliegtickets.com kopen voor 375,00 euro. (verkocht )

Op het gebied van vliegtickets is er zéér veel concurrentie. Als je je wilt onderscheiden, is de domeinnaan last-minute-vliegtickets.com een goede domeinnaam. En, steeds meer mensen gaan last minute op vakantie en boeken hun vliegtickets ook last minute. Gezien de com uitgang ook geschikt voor een last minute vliegticket website voor internationaal publiek.

Het zoekvolume van last-minute-vliegtickets.com is 9900 keer per maand.

Je kunt de domeinnaam last-minute-vliegtickets.com kopen voor een bedrag van slechts 375,00 euro.

Tarieven ex btw.

Domeinnaam kopen last-minute-stedentrips.nl

Kopen domeinnaan last-minute-stedentrips.nl voor 125,00 euro. ( verkocht )

De domeinnaam last-minute-stedentrips.nl heeft een zoekvolume van 4400 per maand. Hierdoor is het kopen van deze domeinnaam interessant voor iedere touroperator of reisorganisatie die stedentrips binnen het aanbod heeft. Steeds meer mensen boeken hun stedentrip last minute en mede om die reden is een bedrag van slechts 125,00 euro voor het kopen van deze domeinnaam goedkoop te noemen.

Kopen domeinnaam last-minute-stedentrip.nl voor slechts 125,00 euro exclusief de BTW.

Domeinnaam kopen vakantiehuizen-gardameer.nl

Domeinnaan vakantiehuizen-gardameer.nl kopen voor 500 euro.

Geregistreerd sinds maart 2016.

Wie als touroperator of reisorganisatie actief is in de verhuur van vakantiehuizen in Italië, bieden wij nu een unieke kans, de domeinnaam vakantiehuizen-gardameer.nl is te koop voor 1500 euro ex btw.

Waarom deze unieke domeinnaan vakantiehuizen-gardameer.nl kopen?  Op de combinatie zoekwoorden ( juiste volgorde ) vakantiehuizen-gardemeer.nl wordt per maand 1300 keer gezocht. Het is daarnaast een hele specifieke domeinnaam. Iemand die een vakantiehuis wil huren aan het Gardameer en de zoekterm "vakantiehuizen Gardameer" is heel gericht aan het zoeken. De eigenaar van domeinnaam en website www.vakantiehuizen-gardmeer.nl zal hier zijn voordeel mee kunnen doen.

Domeinnaam vakantiehuizen-gardameer.nl nu kopen voor 500 euro exclusief 21 % btw.


Domeinnaam kopen sky-dive.nl

De bestaande domeinnaan sky-dive.nl kopen voor 500 euro. (verkocht).

Sky diving is een begrip welke niet alle mensen zullen kennen. Sky dive of skydiving is een vorm van parachutespringen waarbij je op hoogte van 3 a 4 kilometer met een instructeur uit een vliegtuigje springt en een vrije val maakt van een 30 seconden. Maar liefst 6600 personen of organisaties zoeken maandelijks met de zoekwoorden "sky dive"  naar sky diving activiteiten. Het is dan ook een zeer gewilde domeinnaam voor al die mensen die als ondernemer werkzaam zijn in de branche van het parachutespringen en sky dyven.

Je kunt deze unieke domeinnaam sky-dive kopen voor 500 euro exclusief de wettelijke btw.

Deze domeinnaam is verkocht.

Domeinnaam kopen 2e-hands-laptop.nl

Domeinnaam kopen 2e-hands-laptop.nl voor 1.000 euro. ( deze domeinnaam is verkocht )

Wie in de conputerbranche werkzaam is als ondernemer en zich richt op 2e hands laptops heeft aan het kopen van de domeinnaam 2e-hands-laptop.nl een goede. Op de zoekwoorden 2e hands laptop wordt maandelijks maar liefst 1600 keer gezocht en met een goede marketing kan er op een nummer één positie gekomen worden. De domeinnaam 2e-hands-laptop.nl kan bijzonder interessant zijn voor bijvoorbeeld een groothandel in 2e hands laptops een in 2e hands laptops gespecialiseerde computer speciaalzaak.

Je kunt deze domeinnaam 2e hands laptop.nl kopen voor 1.000 euro ex btw.

Domeinnaam kopen reisgenoot-gezocht.nl

Domeinnaam reisgenoot-gezocht.nl kopen voor 350 euro. ( verkocht )

Veel mensen zoeken voor hun vakantie een reisgenoot, op de zoekterm reisgenoot gezocht maar liefst 130 keer per maand. De bestaande domeinnaam reisgenoot-gezocht.nl is een geschikte domeinnaam voor organisaties die bijvoorbeeld verre reizen organiseren. Je kunt de domeinnaan reisgenoot-gezocht.nl kopen voor 350 euro exclusief btw.

Domeinnaam kopen Frans voor beginners

Domeinnaam Frans voor beginners kopen voor 250 euro. ( verkocht )

Wie werkzaam is in de branche talen, vertalingen of cursussen, weet dat er veel behoefte is aan een taalcursus Frans voor beginners. Er wordt op de zoekwoorden : Frans voor beginners dan ook 590 keer per maand gezocht. Een onderscheidende domeinnaam bijzonder door zijn specifiekheid.

Domeinnaan Frans voor beginners nu kopen voor 250 euro ex btw.

Domeinnaam kopen vakantie-honden.nl

Top Domeinnaam!

Domeinnnaam kopen vakantie-honden.nl voor 300 euro.

Deze is geregistreerd in 2014.

Voor wie vakantiehuisjes of bungalows verhuurt waar honden toegestaan zijn, is de domeinnaam vakantie-honden.nl een ideal domeinnaan, er wordt ongeveer 300 keer per maand op deze domeinnaan vakantie-honden.nl gezocht. Een top domeinnaan voor diegenen die een honden vakantie website willen beginnen.

Je kunt deze domeinnaam kopen voor slechts 300 euro exclusief btw.

Singles-reizen.nl

top domeinnaam

Singles-reizen.nl is een echte topdomeinnaam.

Met een hoog en concreet zoekvolume een fantastische start voor een succesvolle website.

Registratiedatum juni 2006. Het is dus een bestaande domeinnaam van 11 jaar oud.

Vaste prijs voor de domeinnaam singles-reizen.nl = 1500,00 euro ex btw.

Nu kopen!

Domeinnaam te koop spirituele-reizen.com

Kopen domeinnaam spirituele-reizen.com voor 500 euro.(verkocht

Spirituele reizen zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Spiritualiteit, aandacht voor jezelf middels stilte, meditatie,yoga, kan prima in een spirituele reis verwerkt worden. Het tegenwoordige aanbod spirituele reizen en meditaireizen is groot. Voor diegenen die een website willen neerzetten voor spirituele reizen is dit de beste domeinnaam. Er wordt 590 keer per maand op gezocht.

Domeinnaam spirituele-reizen.com kopen voor 500 euro exclusief 21 % btw.

Domeinnaam Detox-vakantie.com

Domeinnaan detox-vakantie.com is te koop voor 400,00 euro. ( verkocht )

Detox staat voor reiniging, ontgiftiging. Steeds meer mensen doen een reinigingskuur of detoxkuur om gezonder te worden en de darmen beter te laten werken. Vandaar dat gemiddeld 480 mensen per maand zoeken op de zoekterm "detox vakantie".  Een detox vakantie kan een week duren maar ook een detox weekend. De gezond- en wellness markt is één van de snelst groeiende markten. Detox is hierin de grootste stijger. Je hebt nu de kans een domeinnaam te kopen met veel perspectief.

De unieke domiennaam detox-vakantie.com is te koop voor 400 euro ex btw, met een gratis webtekst ter waarde van 100,00 euro van de website tekstschrijver.

Domeinnaam alleenstaande-reizen.com nu kopen

Domeinnaam alleenstaande reizen.com + website te koop.

De groep alleenstaanden is alleen al in Nederland 2.000.000 personen groot. En er komen steeds meer alleenstaande in Nederland. Niet alleen door de vergrijzing en vele echtscheidingen maar ook omdat steeds meer mensen bewust alleenstaand zijn. Voor deze groep alleenstaanden worden er alleenstaanden reizen georganiseerd door vele reisorganisaties. Niet alleen busreizen voor alleenstaanden maat ook compleet verzorgde groepsreizen naar verre bestemmingen, weekendjes weg, wellness reizen en veel meer. De domeinnaam alleenstaande -reizen.com biedt uitstekende mogelijkheden om een vakantie website voor alleenstaande in te richten waarbij de domeinnaam zelf al duidelijk verschaft over de inhoud van de website. Ook voor bijvoorbeeld alleenstaande ouders. Met een zoekvolume van 720 per maand, is de top domeinnaam alleenstaande-reizen.com zéér interessant voor reisorganisaties die reizen aanbieden voor alleenstaanden.

Je kunt de domeinnaam + website alleenstaande-reizen.com nu kopen voor de speciale prijs van 4.000 euro exclusief btw. Deze website heeft bezoekers en omzet.

Op te vragen per mail.

Domeinnaam kopen detox-kuur.nl

Deze domeinnaam detox-kuur.nl kopen is interessant als u iets heeft met afvallen, gezondheid of sapkuur.

Top Domeinnaam voor weinig geld!

Veel mensen proberen af te vallen. Eén van de manieren om af te vallen is het gebruiken van een sapkuur, de andere is de detox methode. Beide afvalmethodes zijn aan elkaar gelieerd. In Nederland en België zoeken maandelijks honderden mensen op de zoekwoorden detox of sapkuur. Een gezondheidsmarkt die sterk groeiende is. Dit geldt ook voor wellness, yoga en fitness.

Je kunt de domeinaam detox-kuur.nl nu kopen voor de prijs van 200,00 euro. Exclusief btw. 

Domeinnaam kopen alleen-op-vakantie.com

Deze domeinnaam alleen-op-vakantie.com kopen voor 800 euro. ( verkocht )

Jaarlijks gaan er honderduizenden mensen alleen op vakantie. De markt voor "single reizen" is daarom ook bijzonder groot. Met de domeinnaam alleen-op-vakantie.com heb je een prima basis voor een onderscheidende wesbite. Op de combinatie zoekwoorden "alleen op vakantie" wordt maandelijks 2400 keer op gezocht. Als je bezig bent met een nieuwe website voor alleenstaanden is deze domeinnaam een perfecte keuze.

Domeinnaam kopen alleen-op-vakantie.com voor € 800, exclusief 21 % btw.

Succesvol verkocht.

Domeinnaam kopen wellness-weekend-nederland

Domeinnaam wellness-weekend-nederland.nl kopen voor 550,00 euro ex btw. ( verkocht )

Wellness is een belangrijke factor in onze samenleving. Steeds meer mensen boeken een wellness vakantie- of weekend, ook in Nederland. Alleen al in Nederland zijn er een 200 spa’s en hotels met spa. Vaak ook met sauna en kruidenbaden. Voor een optimale ontspanning. Wellness heeft ook te maken met lichamelijke verzorging en schoonheidsbehandelingen. Ook die wellness markt is in opkomst.

Steeds meer mensen boeken een wellness weekend in eigen land, Nederland. De domeinnaam wellness-weekend-nederland.nl kopen betekent een goede basis leggen voor een wellness website in Nederland.

Deze domeinnaam wellness-weekend-nederland.nl is te koop voor 550,00 euro ex btw, met één uur gratis tekst van de website tekstschrijver

Domeinnaam kopen Spa-Wellness-Weekend

Deze domeinnaam Spa-wellness-weekend.nl kopen voor slecht 650 euro. ( verkocht )

Wie de ontwikkelingen volgt op het gebied van reizen en weekendjes weg, weet dat spa, wellness een steeds grotere rol krijgt binnen dit segment. Steeds meer mensen zijn op zoek naar ontspanning, naar comfort, naar wellness. Dat vertaalt zich in de groei ban de wellness en spa weekenden.

De domeinnaam spa-wellness-weekend.nl is dan ook de perfecte domeinnaam voor het op de markt brengen van spa en wellness reizen.

Deze domeinnaam kan gekocht worden voor 650 euro ex btw. Bieden boven de 300 euro wordt overwogen.

Domeinnaam spirituele-winkels.nl

Domeinnaam spirituele-winkels.nl kopen voor 250 euro ex btw.

Spiritualiteit is een belangrijke stroming.

Veel mensen kopen spirituele cadeaus en andere artikelen via een spirituele winkel.

De domeinnaam spirituele-winkels.nl is dan ook een zeeg goede naam voor een spirituele winkel of webshop

Te koop voor slechts 250 euro ex btw.

( domeinnaam spirituele-sieraden.nl is te koop voor 125 euro ex btw )

Last minute domeinnamen te koop

Last minute domeinnamen te koop:

last-minute-citytrip.be   prijs 150,00 euro

last-minute-vakantiehuis.be prijs 250 euro

last-minute-vakantiehuis.com  prijs 250 euro

last-minute-zeeland.be   prijs 100,00 euro

last-minute-zeeland.nl   prijs 100,00 euro

last-minutewintersport.nl  prijs 250,00 euro

last-minute-weekend-weg.nl  prijs 100,00 euro