Zo maak je jouw reis onvergetelijk

Met een drone beleef je onvergetelijke avonturen.

SNP wandelvakanties banner

Wie op reis gaat en nog meer van de natuur en omgeving wil zien, kan gebruik maken van een drone. Met een drone kan je beelden van bovenaf zien en dieren spotten die je anders nooit zou kunnen zien. En met en onderwaterdrone kan je ook beelden van het leven onder water zien, bijvoorbeeld tijdens je rondreis naar Curacao of Canada.  Maar wat is een drone eigenlijk, hoe krijg je kennis over het besturen waarvan en waar kan je de betere kwaliteit drones kopen?? Je maakt je vakantie of verre reis onvergetelijk met dit onbemand luchtvaartuig. Bij Droneland.nl kan je professionele en consumenten drones kopen, ook onderwaterdrones en camera drones.

Wat is een drone eigenlijk?

vipio dagaanbieding banner

Volgens Wikipedia is het een luchtvaartuig zonder dat er een piloot aan boord is. Drones worden ook wel aangeduid met de afkorting UAV dat staat voor Unmanned Aerial Vehicle.
Je bestuurt een drone met een afstandsbediening. Je hebt drones die bedoeld zijn voor de consumentenmarkt en professionele drones die staatsbosbeheer bijvoorbeeld gebruikt om te kijken of er ergens bosbranden of heidebranden zijn. Er zijn regels voor het gebruik en in combinatie met een camera kan je prachtige video's of foto's maken. Kortom er zijn vele toepassingen voor deze Multicopters. Ook duurzame, voor het behoud van de natuur en de opsporing van vermiste mensen of personen in nood.  Met video ook ideaal voor het maken van video's tijdens natuurreizen of vogelreizen.

Droneland doet meer dan hoogwaardige drones verkopen.

Bij Droneland.nl kan je ook onderdelen en accessoires kopen alsmede gadgets en video apparatuur. Daarnaast hebben zij als één van de weinigen in Nederland een professionele reparatieafdeling en verzorgen zij ook een opleiding. Naast advies op maat beschikken zij ook over een showroom. Een drone kopen doe je bij Droneland.nl

 

TUI Fair Travel banner