Yoga vakantie Spanje, populair

Wie een yoga vakantie met bestemming binnen Europa zoekt, moet zeker eens kijken naar de yoga vakantie bestemmingen in Spanje.  Spanje is niet alleen een land voor een zonvakantie of strandvakantie maar zeker ook voor een spirituele vakantie of relax vakantie zoals een Yoga vakantie.
De yoga vakanties Spanje staan in de top 10 van de meest geboekte bestemmingen voor wat betreft yoga reizen. Hierbij kan je denken aan een yoga vakantie op het vaste land van Spanje maar ook een een yoga vakantie Ibiza of de Canarische Eilanden.

SNP wandelvakanties banner

De yoga vakanties Spanje van Puur en Kuur zijn zeer populair. Hierbij krijg je niet alleen yoga lessen maar wordt er ook veel aandaccht besteed aan bijvoorbeeld meditatie en holistische activiteiten.  En omdat een yoga vakantie bovenal ontspannend moet zijn. De yoga vakanties van Puur en Kuur worden gehouden op top locaties. Bijvoorbeeld in een spa retreat aan zee op Ibiza of een wellness hotel op de Canarische Eilanden. Met heerlijke vegetarische en gezonde maaltijden en sapjes.  Kortom, een yoga vakantie Spanje, is meer dan yoga. Dat is puur genieten.
 

TUI Fair Travel banner