Weekendje weg Nederland

Weekendje weg Nederland, duurzaam en leuk.

SNP wandelvakanties banner

Wie voor duurzaam reizen gaat en af en toe een weekendje weg wil gaan, heeft zeker iets aan de tips en aanbiedingen die staan op de website weekendjewegNederland.nl.

Een weekendje weg in eigen land, Nederland, kent vele mogelijkheden. Van een weekendje kamperen in Drenthe of Gelderland tot een weekendje wellness aan de Nederlandse Kust.
Als je in Nederland blijft voor je weekendje weg en geen stedentrip naar bijvoorbeeld New York, Parijs, Barcelona of Londen, bespaar je in ieder geval op de CO2 uitstoot en je voetafdruk.
Een weekendje weg Nederland is veel goedkoper dan een weekendje naar een verre bestemming.

vipio dagaanbieding banner

Actief weekendje weg Nederland.

Ben je een fietser, wandelaar, surfer, zeiler, tennisser of golfer? Nederland biedt alle ruimte voor een actief weekendje. Ga bijvoorbeeld mountainbiken in Gelderland, zeilen in Friesland of wadlopen in Ameland. Nergens anders dan in Nederland zijn de mogelijkheden zo groot om op een actieve manier van een weekendje weg te genieten. En ook voor singles en 50 plussers is er van alles in Nederland te doen.

Weekendje weg in Nederland als 50 plusser.

Nederland telt meer dan 2.000.000 50 plussers. Als je als 50, 55, 60 of 65 plusser in Nederland wilt blijven in het kader van een lang weekendje weg, heb je honderden mogelijkheden. Van een hotel met overnachting en arrangement tot een actieve 50 plus weekend. Kras Reizen bijvoorbeeld organiseert het hele jaar door wandelweekenden voor 50 plussers terwijl Estivant Reizen specialist is in singel reizen voor 50 plussers in Nederland en buitenland. Een weekendje weg voor 50 plussers is zo geboekt. En je kunt altijd profiteren van een last minute of aanbieding.

TUI Fair Travel banner