Weekendje weg met hond aan Nederlandse Kust

Informatie over een weekendje met hond aan de Nederlandse Kust.

SNP wandelvakanties banner

Als je een hond hebt en er af en toe een weekendje tussen uit wilt, is een uitstapje naar het buitenland wat moeilijker dan voorheen. Het coronavirus zal de gemoederen nog lang bezig houden, is de verwachting. Gelukkig hebben we in Nederland de Noordzee en fantastische kusten. Ben je wel eens aan de kust van Walcheren ( Zoutelande ) of Zeeland ( Breezand ) geweest? Fantastische plekken. Als je een weekendje met hond aan de Nederlandse Kust wilt boeken, zijn er volop mogelijkheden.

Vakantiepark met hond aan zee of plassen boeken?

vipio dagaanbieding banner

Nederland gaat voor duurzaam. Duurzaam Doe Je zo! Ook op een duurzaam vakantiepark zoals aan het Landal Vakantiepark aan de Reeuwijkse Plassen . Nederland heeft alles in huis voor een duurzame vakantie. Honden bezitters kunnen volop genieten van een weekendje weg met hond aan zee. Je kunt ook een Natuurhuisje in Nederland huren. Een natuurhuisje op Texel, Ameland, Terschelling of Zuid Hollandse Eilanden bijvoorbeeld. Maar ook in Friesland, Groningen en Zeeland vind je volop huisjes midden in de natuur. Voor een weekendje weg met hond in een stiltegebied!

Informeer wanneer honden stranden zijn geopend.

Als je een vakantie of weekend met de hond aan de Nederlandse Kust wilt boeken, is het goed om te achterhalen welke honden stranden toegankelijk zijn voor honden. Op de meeste Nederlandse stranden moeten honden vanaf 1 april of 1 mei tot oktober aangelijnd zijn maar zijn er wel honden op de stranden aan de kust toegestaan. Vaak mogen honden op de stranden vanaf 1 oktober tot 1 april loslopen. Dat biedt dus ook buiten het hoogseizoen de mogelijkheid om een weekendje met hond in Nederland te boeken.

TUI Fair Travel banner