Weekend weg met de hond

Het leuke van een weekend weg met de hond.

SNP wandelvakanties banner

Wie graag weekendjes weg gaat en een hond heeft, weet dat een weekend met de hond super leuk is. Het probleem is echter vaak het vinden van een leuk weekendhuisje met hond. In veel vakantiehuisjes zijn honden niet welkom en daarnaast worden  niet alle vakantiehuisjes en appartementen voor een weekend verhuurd. Weekend-weg-met-hond.nl heeft de oplossing. Een groot aanbod huisjes, vakantieparken en bungalows die voor een weekend verhuur worden en waar uw huisdier welk welkom is. Voor een weekend met hond aan zee, in de bossen of op het platteland. Er is altijd wel een weekend vakantiehuisje met hond te huur.

Weekendje weg met hond op de Veluwe.

vipio dagaanbieding banner

Zeker in de herfst en in het voorjaar is de Veluwe op zijn mooist. En wat is er leuk dan met je hond erop uit trekken en in de bossen rond Nunspeet, Vierhouten of Ermelo vertoeven. Als je een vakantiehuisje met hond op de Veluwe wilt huren, kijk dan eens op de website vakantiehuis-met-hond.nl. 
Voor een weekend weg met de hond op de Veluwe maar ook voor een midweek of langer verblijf. Je kunt op de Veluwe ook een hotelkamer boeken met met hond. In diverse hotels zijn honden welkom.

Een honden oppas zoeken.

Wil je er graag een weekendje op uit maar laat je je hond liever thuis?? Een hondenpension is dan een dure oplossing. Een hondenoppas goedkoper. Als je iemand bij je thuis laat komen om op de hond te passen en deze uit te laten. check dan wel even de betrouwbaarheid van die oppasser. Je zal niet de eerste zijn waar er misbruik worden gemaakt van je goedheid.

TUI Fair Travel banner