Verhuren van accommodaties

Verhuren van accommodaties, houten chalets zijn de oplossing.

SNP wandelvakanties banner

Wie geld wil verdienen met het verhuren van accommodaties, zou eens kunnen kijken naar de mogelijkheden die houten chalets bieden.  Een houten chalet is duurzaam, bijna overal te plaatsen en maatwerk is mogelijk. Bij Blokhutwereld.nl leveren ze houten chalets met een wanddikte van 44 tot 88 centimeter, met dubbel glas, volledige isolatie en kwalitatief goed hang- en sluitwerk.  Deze houten chalets zijn ideaal voor de verhuur maar ook een aanwinst in een tuin, als bijgebouw of extra privé ruimte. Er zijn zelfs zelfstandigen die zo een houten chalet als werkruimte of expositieruimte gebruiken. Lees hier meer over de duurzame producten van Blokhutwereld.

Maatwerk mogelijk bij productie van houten chalets.

vipio dagaanbieding banner

Indien u een houten chalet bij Blokhutwereld bestelt, is maatwerk mogelijk. Of u nu een houten vakantie verblijf wilt laten bouwen van 40 vierkante meter of 90 m2, er is veel maatwerk mogelijk. Zowel wat de grootte en overige specificaties betreft. Ook wat de te gebruiken materialen en isolatie betreft, heeft u volop keuze.  Bij deze specialist in blokhutten, tuinhuizen, houten garages en tuinkantoren, is veel mogelijk. Alles wordt geproduceerd in de eigen fabriek en alleen met de beste materialen. Dat is een garantie voor een lange levensduur en topkwaliteit.

Houten chalets zijn duurzaam.

Hout is één van de meest duurzame bouwmaterialen ter wereld. Zeker als dit hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen met keurmerk. Bij de chalets, blokhutten, garages en tuinkantoren van Blokhutwereld.nl worden alleen duurzame en sterke houtsoorten gebruikt. Dit is een garantie voor een lange levensduur van het vakantieverblijf, schuur, kantoor of blokhut. Vraag nu een offerte op en haal meer rendement uit de verhuur van uw vakantie accommodaties.

TUI Fair Travel banner