Vakanties met de bus

Busreizen ideaal en luxe.

Een vakantie met de bus. Gezellig en comfortabel en niet alleen aantrekkelijk voor ouderen, verenigingen en scholen. Ook voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje kan vervoer met de bus ideaal zijn. Daarnaast zijn veel alleenstaande ouderen vakanties georganiseerde busreizen. En, organiseer je een familieweekend of mannenweekend? Je kunt je met en luxe touringcar bus naar de plaats van bestemming laten rijden.

SNP wandelvakanties banner


Een vakantie met de bus, ideaal.

Wie met een groep of als individu op vakantie wil en zich comfortabel wil laten vervoeren, is een vakantie met de bus ideaal. De tegenwoordige touringcar bussen zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Als je bijvoorbeeld een verzorgde citytrip naar Spanje of Portugal boekt, kan je rekenen op goede airco en in het geval je een meerdaagse busreis maakt naar een wintersport bestemming, kan je er op rekenen dat het behaaglijk in de bus is. Zelfs als je een jongeren vakantie boekt, kan de bus een uitkomst zijn. De goedkoopste jongeren vakanties zijn bijna altijd gerelateerd aan vervoer met een touringcar bus.

vipio dagaanbieding banner


oudere alleenstaande man busreis

Meerdaagse busreis boeken?

Als je kiest voor een vakantie of uitstapje met de bus, zijn er vele mogelijkheden.  Zo kan je bijvoorbeeld via Bak Reizen kiezen voor meerdaagse bus wintersportvakantie naar Oostenrijk of Italië, een strandvakantie naar Benidorm of de Côte d'Azur of een stedentrip naar Parijs of Kent. Maar je kunt ook een compleet verzorgde busreis inclusief verblijf boeken naar  bijvoorbeeld de Vogezen, Frankijk of Schotland. Voor die mensen die in eigen land willen blijven, je kunt ook een verzorgde busreis naar bijvoorbeeld Zeeland of Limburg boeken. Naast meerdaagse busreizen, is een busreis ook ideaal voor het boeken van een dagtrip of concert.


kerst busreis in de sneeuw

Ook aantrekkelijk voor bedrijven

En voor bedrijven die een bedrijfsuitje willen plannen. Door een bus met chauffeur te huren word je comfortabel vervoerd naar je bestemming en hoeft niemand van de groep “de Bob” te zijn. Voor die mensen die duurzaamheid belangrijk vinden, de tegenwoordige bussen zijn zuinig en worden steeds milieuvriendelijker. Er zijn ook elektrische bussen die rijden op groene stroom of biomassa. Vakanties met de bus bieden voor ieder wat wils.


TUI Fair Travel banner