Vakantiehuizen met binnenzwembad

Is een vakantiehuis met binnenzwembad haalbaar?

SNP wandelvakanties banner

Nu het buiten overdag tussen de 24 en 30 graden Celsius is, vinden veel mensen verkoeling langs de kust, aan zee of in een meer of zwembad.
De meeste vakantiehuizen met zwembad hebben een buitenzwembad maar voor mensen met een flink budget is het ook mogelijk een vakantiehuis met binnenzwembad te huren. Zo kun je genieten van het zwembad zonder dat je aan de straling van de zon blootgesteld wordt.
Met name voor groepen is het huren van een vakantiehuis met binnenzwembad aantrekkelijk.
Maar een vakantiewoning met binnenzwembad huren is beste wel prijzig. Je betaalt bijvoorbeeld voor een 10 persoons vakantiehuis met binnenzwembad in Frankrijk, Nederland of België al snel een 1.000 euro per weekend of 2.000 tot 4.000 euro per week.
Vind hier een vakantiehuis met binnenzwembad.

Is een vakantiehuis met binnenzwembad duurzaam?

vipio dagaanbieding banner

In een zwembad gaan duizenden tot tienduizenden liters water. Als je naar de verspilling van water gaat, is een binnenzwembad of buitenzwembad een verspiller.  Gelukkig zijn er steeds meer methodes gekomen on het water in het zwembad op een natuurlijke en niet chemische wijze te reinigen.  Dat maakt een binnenzwembad weer wat duurzamer. Zwemmen in de zee, plas of een meer is natuurlijk nog duurzamer. Daarvoor heb je geen privé zwembad met water voor nodig.

In welke landen kan je een vakantiehuis met binnenzwembad huren?

Als je een vakantiehuis met overdekt zwembad in Europa zoekt, dan hebben met name landen als België ( de Ardennen), Duitsland, Frankrijk en landen als Oostenrijk en Zwiterserland een aantrekkelijk aanbod. Voor groepen die naast een zwembad ook een huis met sauna en jacuzzi zoeken, is de keuze wat beperkter.  Het is echter mogelijk een luxe vakantiehuis met binnenzwembad, sauna en jacuzzi te huren.

TUI Fair Travel banner