Vakantiehuis in het bos

Een vakantie in het bos is rustgevend.

SNP wandelvakanties banner

Wie behoefte aan veel rust heeft tijdens zijn vakantie, doet er goed aan een vakantiehuis midden in het bos te huren. Een bos is rustgevend en als je erin slaagt een groen vakantiehuis in the middlle of nowhere te huren, is de rust helemaal gegarandeerd. Zeker als het een vakantiehuis in een oud bos is met oude eikenbomen, berken, beuken,  notenbomen of elzen. 
een vakantie in een bos is meditatief en zeker rustgevend.

Waar kan je een vakantiehuis midden in het bos huren?

vipio dagaanbieding banner

Een vakantiehuis in het bos, op de heide of aan de rand van de duinen, huur je via de website duurzaam toerisme. Daar vind je op de pagina groene vakantiehuizen alle informatie die nodig is. Ook voor een ecologisch vakantiehuis, boshuis, pipowagen, afgelegen vakantiehuis of groen vakantiehuis voor een grote groep.

Een vakantiehuis in het bos huren, ook ideaal voor een vakantie met hond.

Ook je hond zal van een vakantie in het bos genieten. In bepaalde bosgebieden lopen herten en wilde zwijnen. Als je hond een jachthond heeft of jachtinstinct is het belangrijk je hond in die bosgebieden wel aangelijnd ( aan de riem ) te houden. Anders zullen honden de rust verstoren en dat was nu juist niet de bedoeling. Een vakantiehuis in het bos is tenslotte om te onthaasten.

TUI Fair Travel banner