Vakantie voor vegetariërs

Veel mogelijkheden om als vegetariër op vakantie te gaan.

SNP wandelvakanties banner

Als je vegetariër bent en op vakantie wilt, alleen, met je partner, vrienden of gezin, merk je al snel dat het niet zo eenvoudig is om hotels te vinden waar aandacht is voor vegetariërs.  Want als je op vakantie bent als vegetariër wil je natuurlijk wel genieten.  En genieten op vakantie betekent ook lekker, vegetarisch eten. Maar vegetarische vakanties en hotels waar een vegetarisch menu op de kaart staat, het zijn nog steeds uitzonderingen. En dat is 2017 waar gezondheid en gezond leven belangrijker is dan ooit.

Vegetarische vakantie boeken.

vipio dagaanbieding banner

Als je een, verzorgde, vegetarische vakantie wilt boeken, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een bio hotel of vegetarisch hotel.  De hotels met een uitgebreide vegetarische kaart en pure vegetarische hotels geven de beste garantie voor een vakantie waar je echt van je vegetarische maaltijden en ontbijt kunt genieten.
Geen omelet of kaassoufflé maar echte en gevarieerde vegetarische maaltijden, bijvoorbeeld een heerlijke pasta met tomatensaus en noten en een pompoenpitdressing die het geheel afmaakt.  Wist je overigens dat pompoenen ook bij veel niet vegetariërs een favoriete groente zijn en koudgeperste pompoenpitolie en pompoenpitten ontzettend gezond zijn??? Ze zitten bijvoorbeeld boordevol met zink.

Vegetarische vakantie met kinderen boeken.

Als je een vegetarische vakantie met kinderen wilt boeken, is een verblijf in een hotel wellicht een minder goed idee. Een vakantiehuisje waar je zelf kunt koken en waar de kinderen voldoende speelruimte en mogelijkheden hebben, is dan wellicht een beter alternatief dan een bio hotel of vegan hotel.
Een groen vakantiehuisje in de natuur is dan best wel een goed idee.

Eco vakantie?

Ook bij een eco vakantie heb je vaak mogelijkheden om biologisch en vegetarisch te eten.  Op deze website duurzaam-toerisme.com vind je ook informatie over eco reizen.
 

TUI Fair Travel banner