Vakantie lange mensen

Waar kan je een vakantie lange mensen boeken?

SNP wandelvakanties banner

Waar kan je als lang persoon een vakantie boeken?  Een vakantie lange mensen in eigen land bijvoorbeeld? Als je een man of vrouw van langer dan 190 cm bent, herken je het probleem. Als je op vakantie wilt naar bijvoorbeeld Spanje, Italië of Griekenland, zijn de bedden kleiner dan in Nederland.  Als lang persoon van bijvoorbeeld 195 cm lang is het bijna niet mogelijk een vakantiehuis te vinden met een bed van meer dan 190 centimeter lengte.  In Nederland is het gelukkig beter geregeld, zelfs als je 2 meter bent of als het meetlint 210 centimeter aangeeft, zijn er nog accommodaties te huur met een geschikt bed. In Nederland kan je vakantiehuizen en bungalows boeken met bedden tot 220 cm lengte.   Een vakantie lange mensen is met name in Nederland, België en Duitsland mogelijk.  In deze landen wonen veel mensen die langer dan 210 centimeter zijn.  Je kunt hier een vakantiehuis lange mensen huren.

Ook  veel lange mensen in de Scandinavische landen.

vipio dagaanbieding banner

Er wonen ook veel mannen en vrouwen in Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland.    Dat is één van de redenen waarom er behoorlijk wat vakantieverblijven zijn voor lange mensen.  Ook als je 220 cm bent, is het nog mogelijk een vakantiewoning met comfortabel bed te boeken.  Gelukkig maar.

Op een aantal bungalowparken in Nederland en België zijn ze ook ingesteld op lange mannen en vrouwen.

Met name bij een aantal Roompot Vakantieparken hebben ze bungalows beschikbaar met bedden tot 201 centimeter. Dit staat duidelijk per park en accommodatie aangegeven. Ook voor een goedkope vakantie lange mensen zijn er opties. Ook voor een vakantie met je vrienden aan zee.

TUI Fair Travel banner