Vakantie in Oostkapelle ( Zeeland )

Oostkapelle, voor een heerlijke vakantie in Zeeland.

SNP wandelvakanties banner

Wie een vakantie in Zeeland wil boeken en voor het eiland Walcheren kiest, heeft vele mogelijkheden. Unieke plaatsen op Walcheren zijn onder andere Oostkapelle, Domburg, Westkapelle en Zoutelande.
Al deze kustplaatsen hebben iets gemeen. De stranden zijn breed, er zijn veel vakantie faciliteiten en de sfeer is gemoedelijk. Het is om die reden dan ieder jaar tienduizenden Nederlanders, Vlamingen, Duitsers en andere nationaliteiten dit mooie eiland in Zeeland bezoeken.
In deze vakantieblog over Zeeland lichten we een vakantie in de kustplaats Oostkapelle uit.

Oostkapelle heeft alles voor een fantastische vakantie aan de Zeeuwse Kust.

vipio dagaanbieding banner

Oostkapelle heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere belangrijke kustplaatsen in Zeeland. Het is niet alleen een badplaats met prachtige stranden en een brede kustlijn, het ligt ook nog eens vlak bij de bijzondere natuurgebieden de Manteling en Oranjezon. Dat maakt deze Zeeuwse Kustplaats ook nog eens extra aantrekkelijk voor natuurliefhebbers, vogelaars, wandelaars en fietsers.

Unieke vakantiehuizen en kasteel in Oostkapelle.

In Oostkapelle en omgeving vind je een groot aanbod vakantiehuizen, campings, appartementen en hotels.
Of je nu een luxe vakantie in een 4 sterren hotel wilt boeken, een goedkope en avontuurlijke vakantie in één van de familiecampings of een vakantiehuis Oostkapelle wilt huren, het aanbod is groot, betaalbaar en gevarieerd. En voor jongeren, jongvolwassenen en andere vakantiegangers  is er ook een mogelijkheid om op een bijzondere manier hun vakantie in Zeeland te vieren. Het StayOkay hotel in Oostkapelle is gevestigd in een kasteel. Het is omgeven door een gracht en heeft naast hotelkamers ook een restaurant. Een bijzondere manier om in Oostkapelle te overnachten.

TUI Fair Travel banner