Vakantie in het mooie Zeeland

Waarom Zeeland zo uniek is.

SNP wandelvakanties banner

Wie zijn vakantie in Nederland wil vieren en van ruimte en rust houdt, moet zich zeker eens oriënteren op de vakantie mogelijkheden in Zeeland.  Want een vakantie in Zeeland is uniek. Nergens anders in Nederland zijn de stranden zo breed en schoon, zijn er zo veel watersportmogelijkheden met kinderen en is een strandvakantie zo puur. 

Zeeland met al zijn natuurschoon, de waterwerken, de honderden kilometers aan fietspaden en wandelroutes, heeft alles in zich voor een actieve en duurzame vakantie.  Of je nu zeehonden wilt bekijken, de ijsvogel, lepelaar of witte reiger wil spotten, je vindt het allemaal in Zeeland.

vipio dagaanbieding banner

Veel windenergie in Zeeland.

Door de idele ligging aan de kust, is Zeeland ideaal voor de opwekking van duurzame, windenergie. In Zeeland vind je aan de kust dan ook vele windparken.  Mensen die op zoek zijn naar een duurzame vakantiebestemming zitten in Zeeland dus goed. Zeker als je bedenkt dat Zeeland ook de perfecte provincie is voor een wandelvakantie, fietsvakantie, yoga weekend of vakantie of wellness vakantie.
Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan een yoga weekend in Domburg. Dat is yoga op het strand!

Zeeland, ook voor een groepsvakantie.

In Zeeland vind je ook grote vakantiehuizen en groepsverblijven. Daarom is Zeeland ook geschikt voor een groepsvakantie.  Veel yoga weekenden in Zeeland zijn mogelijk omdat er overnacht kan worden in een groepshuis.

TUI Fair Travel banner