Vakantie in Groot Brittannië

Groot Brittannië kent ongekend veel vakantiemogelijkheden.

SNP wandelvakanties banner

Wie aan Groot-Brittannië denkt, denk wellicht aan de Brexit, Londen, de economie en het links rijden in het verkeer. Wie aan vakantie Groot Brittannië denkt, heeft het over een citytrip naar Londen, een wandeling in Wales, een rondreis Noord-Ierland of een vakantie avontuur in het fantastische Lake District.
Tel daarbij op de overweldigende natuur in Zuid-Oost Engeland en Cornwall en Devon en duidelijk is dat Groot Britannië de avonturier, cultuurliefhebber, wandelaar en fietser veel te bieden heeft. Ook voor een vakantie met de boot of een cruiseschip.  

Cottage of vakantiehuis in Groot-Brittannië huren.

vipio dagaanbieding banner

Veel oude schuren zijn in Groot-Brittannië omgebouwd tot modern vakantieverblijf met alle comfort. Een aantal vakantiehuizen, cottages en oude landhuizen in onder andere Lake District, Wales en Zuid-Oost Engeland zijn omgebouwd tot groepsverblijf, wellness vakantiehuis of vakantieverblijf om heerlijk te kunnen relaxen. Of je nu een vakantiehuis Groot Brittannië huurt met jacuzzi, sauna of privé zwembad, deze accommodaties zijn van hoge kwaliteit en de sfeer is meestal fantastisch. Vandaar dat veel verbouwde boerderijen en schuren nu ook verhuurd worden in het kader van een spirituele reis.  Veel plaatsen in onder andere Wales en Lake District worden gezien als krachtplaatsen.  Plaatsen waar de energie anders is dan op andere plaatsen. Zoek hier je vakantiehuis met jacuzzi of sauna in Groot-Brittannië.

Krachtplaatsen bieden je de mogelijkheid energie op te nemen en je leven een andere wending te geven. In veel spirituele reizen wordt gewerkt met energie en healing.

Mooie parken in het Zuid-Oosten van Engeland.

Ben je een liefhebber van mooie en bijzondere tuinen en stadsparken? Dan moet je, als je een vakantie Groot-Brittannië plant, zeker ook Zuid-Oost Engeland aan doen. Bekijk vooral ook de geweldig mooie tuinen van Leeds Castle. Deze zijn ontworpen door de beroemde tuinarchitect Brown. Je kijkt er je ogen uit en doet zeker ook inspiratie op voor je eigen tuin.

 

TUI Fair Travel banner