Terug naar de natuur

We staan voor een heel nieuw tijdperk, terug naar de natuur.

SNP wandelvakanties banner

Terwijl kinderen van 4 jaar al met een I Pad lopen,  de digitalisering door zet en robots steeds meer zaken van mensen overnemen, is er een schreeuwende roep naar meer natuur. We gaan op zoek naar natuurvakanties en spirituele reizen. We raken geïnteresseerd in ayurveda, holistische geneeswijzen en veganisme.  Op deze site vind je veel informatie over natuurvakanties. Van het boeken van een ecologisch vakantiehuisje tot een wandelvakantie in Schotland. Tijdens een natuurvakantie kom je tot rust en kan je weer relativeren. Mensen kunnen niet zonder natuur. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het beetje natuur dat er nog is, voor toekomstige generaties behouden blijft.

Een natuurhuisje boeken.

vipio dagaanbieding banner

Als je een groen vakantiehuisje zoekt, kan je het beste een natuurhuisje huren. Natuurhuisjes liggen altijd midden in de natuur en in een groene omgeving. Je vindt tal van natuurhuisjes in Nederland en België maar de echte natuurhuisjes vind je in landen als Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Finland. Huisjes met een hout gestookte privé sauna zijn helemaal ideaal als je toe bent aan een relax vakantie.

Wandelvakantie in de natuur.

Wandelen verruimt je geest, is goed voor het lichaam en je komt helemaal tot rust. Groene wandelvakanties vind je onder andere in Portugal, Schotland, Ierland en Wales. Of je nu een individuele wandelvakantie wilt boeken of gaat voor een groepswandelvakantie. Het is altijd volop genieten. Als jij terug naar de natuur wilt tijdens je vakantie, is een wandelvakantie zeker een goede tip.

Hans Alphenaar

TUI Fair Travel banner