Spaarlampen in duurzaam vakantiehuis

In steeds meer vakantiehuizen vind je spaarlampen.

SNP wandelvakanties banner

Spaarlampen zijn energiezuinige lampen met een relatief vrij lange levensduur. Tegenwoordig hangen er in ieder huis, kantoor of bedrijfspand spaarlampen, led lampen of andere energie zuinige lampen. Dat bespaart niet alleen veel energie en geld, een spaarlamp is ook beter voor het milieu. Het is een duurzame manier van je huis, kantoor of bedrijf verlichten. 

Spaarlampen in vakantiehuizen en groepsaccommodaties.

vipio dagaanbieding banner

Het is goed om te weten dat bijna ieder vakantiehuis of groepsaccommodatie verlicht wordt door spaarlampen. En dat is goed nieuws voor de consument en vakantieganger die duurzaamheid belangrijk vindt. Zo kan je tijdens je vakantie toch energie besparen. Overigens zijn de huidige generatie spaarlampen ook echte sfeermakers en kan je 's avonds in je vakantiehuisje genieten van een echt maar helder sfeerlicht.

Welke merken spaarlampen zijn de beste?

Je hebt vele merken spaarlampen maar volgens de kenners zijn die van de merken Philips, Osram en Sylvania de beste. Binnen die merken spaarlampen heb je weer allerlei types en maten. Het is bij de aanschaf van zo een zuinige lamp dus wel zaak goed uit te zoeken welk type lamp bij je smaak en je lampvoet past.

Waar koop je goedkope spaarlampen?

Je kunt spaarlampen in iedere bouwmarkt kopen maar ook in de groter supermarkten vind je ze. Goedkope spaarlampen vind je onder andere bij budgetlight. Zij hanteren een laagste prijsgarantie en verkopen uitsluitend A merken.

TUI Fair Travel banner