Rondreis Japan

Al het moois van Japan.

SNP wandelvakanties banner

Wie aan een verre rondreis denkt, denkt in eerste instantie waarschijnlijk niet aan Japan ( Azië ) als vakantie bestemming. Toch is Japan met ongekende vakantie mogelijkheden, zowel voor natuur- en cultuurliefhebbers, liefhebbers van citytrips en heerlijk, exclusief eten. Een rondreis Japan  is een onvergetelijke belevenis vol hoogtepunten.  Duurzaam, avontuurlijk en cultureel. Met een knipoog naar de ongekend mooie natuur.

De bevolking van Japan is vriendelijk en heeft een grote respect voor hun cultuur en natuur. Dit vertaalt zich in bijzondere tempels, een onovertroffen flora en fauna met onder andere kraanvogels, warmwaterbronnen, uitgestrekte natuurgebieden, hoge bergen, vulkanische eilanden en natuurparken. De grote verscheidenheid aan flora en fauna is mede wat een rondreis Japan zo bijzonder maakt. Maar Japan heeft meer moois dan een prachtige natuur en dierenwereld. Het eilandenrijk van Japan herbergt talloze verborgen schatten.

vipio dagaanbieding banner

Bijzondere steden in Japan.

Als je tijdens een rondreis Japan niet alleen wilt genieten van flora en fauna maar ook de bijzondere steden wilt zien, moet je naast Tokio, de bruisende metropool, ook teminste Kyoto gezien hebben. Deze ouderlijke, keizerlijke stad heeft naast de bekende Zen tuinen ook indrukwekkende tempels en marktpleinen. Een stedentrip Japan is dan ook meer dan genieten van heerlijk eten en drinken. Ten zuiden van Kyoto ligt het stadje Nyara, ook meer dan de moeite waard. Al het moois van Japan valt niet in één blog te beschrijven want er zijn talloze  natuurgebieden, steden, dorpen, tempels, meren en hooglanden die meer dan de moeite waard zijn te bewonderen. 

Groepsreis of individuele reis Japan boeken?

Om al het moois van Japan tijdens een rondreis te kunnen bewonderen, kan je kiezen voor een groepsreis of individuele reis. Bij Tenzing Travel kan je kiezen uit beide opties. Boek boek bijvoorbeeld een 12 daagse groepsreis Japan of een 15 daagse individuele vakantie. Welke rondreis Japan u ook kiest, samen met Tenzing Travel wordt het een onvergetelijke ervaring.

 

TUI Fair Travel banner