Rondreis 2017 Canada met gratis parkpas

Wie een leuke en indrukwekkende bestemming voor een rondreis 2017 zoekt, zou zich eens in de mogelijkheden met betrekking tot rondreizen in Canada kunnen verdiepen.
Canada bestaat in 2017 officieel 150 jaar en ter gelegenheid van dit grote feest, krijgen toeristen een gratis pas voor toegang tot de ontelbare natuurparken welke Canada rijk is. Volgens velen heeft Canda de mooiste en grootste natuurgebieden van de wereld. De Canadian Rockies, Banff Nationaal Park, Jasper National Park en vele andere Nationale Parken zijn meer dan betoverend.
Canada heeft maar liefst 47 Nationale Parken. Daarnaast heeft Canda duizenden grote meren, beschermde kustgebieden en prairies en laaglanden. Ruim 90 % van de Niagara Watervallen liggen in Canada. Tel daarbij op meer dan 240.000 kilometer kustlijn, bruisenden steden zoals Vancouver, Toronto en Quibeck en de optelsom waarom een rondreis Canda ontelbare mogelijkheden biedt, is gemaakt. Zeearenden, wolven, vele soorten herten, zwarte beren, bizons en vele andere bijzondere diersoorten, maken een bezoek aan Canada nog interessanter. De vraag is niet of een rondreis Canada interessant is maar meer waar je moet starten. Canada is een groot land met een oppervlakte van 9.000.000 vierkante kilometer.  Een indivividuele rondreis Canada maken is natuurlijk mogelijk.  Een reisspecialist Canda opent wellicht nog meer deuren en laat je echte de mooiste plekken en steden van Canada zien.

SNP wandelvakanties banner
TUI Fair Travel banner