Parkeerplaats Schiphol boeken via Parkago

Nu de maand januari 2017 is aangebroken, boeken veel mensen een vliegticket, verzorgde groepsreis, rondreis of ander soort vakantie. In de maanden januari, februari en maart worden bijna de helft van de zomer vakanties 2017 geboekt. Veel mensen die zelf hun vliegtickets boeken en vanaf luchthaven Schiphol vertrekken, kijken pas op het laatste moment waar ze hun auto gaan parkeren. En dat laatste kan tot problemen zorgen want de beste en goedkoopste parkeerplaatsen rond Schiphol worden het eerste gereserveerd.

SNP wandelvakanties banner

Het is daarom zaak dat als je vliegtickets voor de zomervakantie in januari, februari of maart boekt en met de auto naar Schiphol gaat, ook een parkeerplaats te reserveren op vliegveld Schiphol. Daarbij is het uiteraard belangrijk om niet te veel voor de parkeerplaats Schiphol te betalen en te boeken bij een betrouwbare aanbieder. En door de parkeertarieven en mogelijkheden te laten vergelijken, kan je veel geld besparen.

Parkago is al sinds 2013 aktief in het vergelijken van de tarieven en mogelijkheden van parkeer aanbieders. Als je een parkeerplek op Schiphol zoekt voor de zomervakantie 2017 en niet te veel wilt betalen, is het een goed idee de parkeertarieven en mogelijkheden van de parkeerplaatsen op en rond Schiphol door Parkago met elkaar te vergelijken en vervolgens een parkeerplek te boeken. Niet alleen boek je via Parkago bij een betrouwbare aanbieder en kan je kiezen uit de beste parkeermogelijkheden, het online boeken van een parkeerplaats scheelt je tijd, geld en levert je veel gemak op.

vipio dagaanbieding banner

 

TUI Fair Travel banner