Overnachten in een boomhut | Avontuur, genieten

Overnachten in een boomhut

Overnachten in een boomhut, voor de avontuurlijke vakantieganger die meer wil dan een overnachting in een boshuisje. In een boomhut overnacht je op hoogte, soms wel 3 of 4 meter. En nee, je hoeft niet naar Nepal of Cost Rica om een boomhut te kunnen huren.

SNP wandelvakanties banner

boomhut huren

Avontuur en beleving

Bij het overnachten in een boomhut, gaat het vooral om avontuur en beleving. Afhankelijk van de boomhut die je gekozen hebt om met je familie of vrienden om in te overnachten, bekijk je de wereld en omgeving op een hoogte van enkele meters. De omgeving lijkt vanuit hoogte anders. Vogels kijken verbaasd naar jullie grote nest. Zij wisten nog niet dat mensen ook in de bomen kunnen overnachten. En als je boomhut eigen sanitair heeft, is het helemaal kicken. En. vraag waarop je geen antwoord hoeft te geven, heb jij wel eens in een boomhut de liefde bedreven?  Een boomhut, ideaal voor een romantisch weekendje weg met zijn twee.

vipio dagaanbieding banner

Overnachten in een boomhut voor meer dan 2 personen.

Boomhutten heb je in alle soorten en maten. In Nederland vind je ze bijvoorbeeld in Drenthe, Gelderland maar ook in Overijssel en wel in Nationaal Park De Weerribben. Je kunt met 2 personen overnachten in een boomhut maar voor groepen tot 6 of 7 personen zijn er ook wel grote boomhutten te huur. Zie jij al voor je dat jullie familieweekend Nederland in een boomhut gevierd wordt? Waarschijnlijk niet.

boomhut huren

Familieweekend en overnachten

Bij een familieweekend heb je vaak te maken met een groep van wel 18  tot 20 personen en zulke grote boomhutten bestaan er in Europa niet. Voor een familieweekend zou je overigens wel een groepsaccommodatie Drenthe kunnen huren. Een familieweekend Drents-Friese Wold bijvoorbeeld en midden in het bos. Overnachten in het bos met je familieleden is ook best spannend.

TUI Fair Travel banner