Op wintersport gaan als je single bent

Veel mogelijkheden op wintersport vakantie te gaan voor singles.

SNP wandelvakanties banner

Single en op skivakantie?
Veel singles zijn sportief en gaan graag op wintersport vakantie. De populairste landen om een wintersport vakantie te boeken zijn Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Duitsland. In feite wijkt dat niet af van mensen die op skivakantie gaan en niet single zijn. Single wintersport vakanties zijn echter wel degelijk anders van opzet.
Hieronder meer informatie om als single een wintersport groepsreis te boeken.

Wintersport groepsreizen voor singles.

vipio dagaanbieding banner

Je kunt als alleenstaande natuurlijk een individuele wintersport vakantie boeken en het prima naar je zin hebben maar als je van gezelligheid houdt en het prettig vindt om met een groep gelijkgestemden te genieten van wintersport en apres ski dan is een single wintersport groepsreis wat voor jou.
Je gaat dan met een 10 tot 20 andere vrijgezellen op winterport en kunt dan niet alleen lekker actief bezig zijn i de sneeuw en op de piste maar ook na het skieën of langlaufen veel gezelligheid hebben. Een eenzame wintersport vakantie is dus echt niet nodig. Er zijn meer dan 10 reisorganisaties die zich hebben toegelegd tot single wintersport groepsvakanties.  Vaak met een speciaal programma wintersport voor singles 35+, 40 plus, 50, 55 en 60 plus.

Single wintersport vakantie met kerstmis boeken?

Veel alleenstaanden hebben met kerstmis wat last van eenzaamheid.  En dat is heel logisch want kerstmis is de tijd om met je familie of partner gezellig samen te zijn.
Het is daarom wellicht een goed idee om met kerstmis nie alleen thuis te zijn maar gezellig een single wintersport groepsreis te boeken.  Lekker na de wintersport samen wat drinken, lekker eten, misschien ergens dansen. Er is veel mogelijk.

Gelijke verdeling mannen en vrouwen.

Wat een single wintersport groepsreis extra aantrekkelijk maakt is dat iedere single reisorganisatie ernaar streeft om de groepen zo samen te stellen dat er ongeveer een gelijke verhouding vrouwen en mannen is. De ervaring heeft geleerd dat dat de gezelligheid en saamhorigheid ten goede komt.  Bij een aantal van deze reisorganisaties kan je voor het boeken van je wintersport weekend of vakantie al zien hoe de groepssamenstelling is.  Dat maakt de keuzen voor jouw single wintersport groepsvakantie een stuk makkelijker.

TUI Fair Travel banner