Niet alleen op vakantie

Niet alleen op vakantie?? 

SNP wandelvakanties banner

Kies voor een groepsreis of singlereis!

Wie single is of een partner heeft en vaak alleen op vakantie gaat omdat de partner niet mee kan of niet mee wil of omdat er andere interesses zijn, heeft er wellicht baat bij om deze blog met aandacht te lezen.  Er zijn namelijk vele mogelijkheden om alleen op vakantie te gaan ( individueel ), deel te nemen aan een groepsreis of je op te geven voor een specifieke single reis ( alleenstaande reizen).
Welk van deze reizen voor jou het prettigst is,  hangt natuurlijk af van de manier waarop jij je vakantie wilt vieren, alleen of in groepsverband.

vipio dagaanbieding banner

Hier vind je uitgebeide informatie over alleen op vakantie gaan.

De voordelen van niet alleen op vakantie gaan.

Aan alles in het leven zitten voor- en nadelen. Dat geldt ook voor alleen reizen of alleen op vakantie gaan. Het belangrijkste voordeel van met een groep op reis gaan is dat je je niet snel eenzaam zult voelen. je hebt natuurlijk mensen om je heen. Als je de juiste typen groepsreizen selecteert, bijvoorbeeld wandelen, fietsen, actief, natuur, rondreis of cultuur, is de kans groot dat je ook gelijkgestemden ontmoet.

De gezelligheid van een single reis.

Als je single bent en niet alleen op reis wilt, kies dan voor een single reis.  Maar dan wel eentje die aansluit bij jouw ideale vakantiegevoel en bij eentje met singles van je eigen leeftijd.

 

TUI Fair Travel banner