Natuurhuisje in de Ardennen

Een huisje huren in de prachtige natuur van de Ardennen.

SNP wandelvakanties banner

Een natuurhuisje Ardennen is een huisje midden in het bos, in een vallei, aan een beekje.  Je kunt de natuur van de Ardennen bijna nergens mee vergelijken. Niet met de natuur in Nederland in ieder geval.
Je kunt in de Ardennen nog stilte vinden.  Geen geluid van auto's, snelwegen, treinen of vliegtuigen, gewoon één zijn met de natuur, dat is in de Ardennen wel mogelijk. Voor een duurzame vakantie in een natuur vakantiehuis of ecologisch vakantiehuisje.

Lees meer over het huren van een natuurhuisje in de Ardennen.

vipio dagaanbieding banner

Helemaal tot rust komen in een huisje in de natuur van de Ardennen.

Als je tijdens je vakantie helemaal tot rust wilt komen, is het boeken van een huisje in een natuurgebied altijd goed. Uit vele onderzoeken blijkt dat een groene omgeving rustgevend werkt.  Als je er dan ook nog eens in slaagt om bijvoorbeeld een vakantiehuisje midden in het bos in in de middle of nowhere te huren, zal je helemaal een optimale rust kunnen vinden.  Ook ideaal als je een stressvolle periode achter de rug hebt en even geen behoefte aan mensen om je heen hebt. Nergens anders dan in de Ardennen en zo dicht bij huis zal je zoveel natuur en rust kunnen vinden.

Ecologisch natuurhuisje Ardennen huren.

Je kunt ook een ecologisch huisje in de Ardennen huren.  Duurzame vakanties zijn in. vakantie vieren met respect voor de natuur en de omgeving.

Huisje met sauna of jacuzzi??

Ook vakantiehuisjes met sauna zijn ideaal voor bezinning. In de Ardennen zijn meer dan 50 natuur vakantiehuisjes met sauna of huisjes met jacuzzi te huur.

TUI Fair Travel banner