Multi generatie vakantie

Als er meer generaties met elkaar op vakantie gaan.

SNP wandelvakanties banner

Steeds vaker staan familie vakanties in het teken van op reis gaan met meerdere generaties. Grootste voorbeeld is het familieweekend waarbij ook de opa’s, oma’s, kinderen en kleinkinderen met elkaar op reis gaan. Deze multi generation vakanties zijn de ultieme mogelijkheid om met elkaar in verbinding te komen, de onderlinge band te versterken en te genieten van elkaar. Opa's en oma's die genieten van de kinderen en kleinkinderen, een leuk gezicht en een voorbeeld van het multi generatie vakantie plezier.

De Ardennen zijn favoriet.

vipio dagaanbieding banner

Favoriete bestemmingen voor een familieweekend of andere multi generatie vakantie zijn en blijven de Ardennen. In de Ardennen vind je alles voor een actieve of passieve vakantie. Ook vind je in de Ardennen de mooiste groepsverblijven en vakantiehuizen. Zelfs luxe en sfeervolle vakantiehuizen met prive sauna, zwembad en jacuzzi. Een vakantiehuis Ardennen boeken voor een multi generatie vakantie vraagt wel de nodige aandacht. Denk aan de privacy, een omheinde tuin, voldoende slaapkamers en speelgelegenheid voor de kinderen.

Speelgoed voor de kinderen ook niet onbelangrijk.

Bij een familieweekend of ander type multi generatie vakantie, gaan er meestal kinderen en zelfs baby's mee. Een speelruimte voor de kinderen in het vakantiehuis of groepsverblijf is dan meer dan welkom.  In de grotere familie huizen vind je standaard kindermeubilair zoals een kinderbedje en box. Het speelgoed baby mag zeker niet ontbrekend. Dat geldt ook voor speelgoed voor peuters en kleuters.

Deze blog is geschreven door De Website Tekstschrijver

TUI Fair Travel banner