Last minute vakantiewoning

Je kunt ook een ecologische vakantiewoning last minute huren.

SNP wandelvakanties banner

Wie duurzaam op vakantie wil gaan en een last minute vakantiewoning huren, heeft ook op het gebied van ecologische en duurzame vakantiehuizen diverse mogelijkheden. Want net zoals een "gewone last minute vakantiewoning" kan je ook last minute een duurzame vakantiewoning huren. Ook voor een ecologisch vakantiehuis in Nederland, de Ardennen of Frankrijk.

Waar huur je een last minute ecologische vakantiehuis?

vipio dagaanbieding banner

Indien je een ecologisch vakantiehuisje, pipowagen of chalet wilt huren, vind je de adressen van particuliere verhuurders in onder andere De Groene Gids. Je kunt echter ook een last minute huisje via deze website Duurzaam Toerisme huren.  Wij werken samen met Natuurhuisje.nl, specialist in vakantiehuisjes midden in de natuur en ook met een uniek aanbod ecologische en duurzame vakantiehuisjes.  Huur bijvoorbeeld een huisje op een biologische wijngaard in Frankrijk of een vrijstaand natuurhuisje op één van de Waddeneilanden.  De wereld kan mooier zijn dan je wellicht denkt.

Tot een paar dagen voor vertrek een last minute vakantiehuisje huren.

Of je nu kiest voor een ecologische vakantiehuisje in de natuur of een vakantiebungalow op een vakantiepark, een last minute vakantiehuis kan je in de regel tot 1 a 2 dagen voor vertrek nog online huren. Verstandiger is om er wat meer tijd voor te nemen en je last minute vakantiewoning minimaal 5 dagen voor vertrek te boeken. Je hebt dan de zekerheid dat de boeking niet alsnog geannuleerd gaat worden.

TUI Fair Travel banner