Jongeren groepsreizen

Welke typen jongeren groepsreizen zijn er?

SNP wandelvakanties banner

Als je over groepsreizen voor jongeren praat, denk je al snel aan groepsreizen voor 17, 18 of 19 jarigen. Niets is minder waar. Ook jongeren van 14, 15 en 16 jaar kunnen een georganiseerde groepsreis boeken terwijl oudere jongeren, laten we zeggen van 26 tot 35 jaar, kunnen deelnemen aan groepsreizen voor jong volwassenen. Er is dus ook een grote diversiteit aan jongeren groepsreizen. Of je nu een jongeren reis voor de zomervakantie zoekt of wintersport wilt bedrijven, er is altijd wel een jongeren reis of jongvolwassenen groepsreis die bij je past. Die kun je bij deze jongvolwassenen reisorganisaties afsluiten.

Actieve jongeren groepsreizen.

vipio dagaanbieding banner

De meeste jongeren reizen en jongvolwassen reizen zijn actieve reizen. Die boek je bijvoorbeeld bij Simi Reizen of Mambo.
Zoals een watersport vakantie in Kroatië of een bootcamp in de Ardennen. Samen aan een bepaald buiten project werken, een berg beklimmen of roei wedstrijd. Ontzettend leuke en gezellig.

Wat zijn de leukste groepsreizen voor jongeren?

Wat voor jou de leukste jongeren vakantie is, is natuurlijk helemaal afhankelijk van je interesse. Leeftijd speelt natuurlijk ook een rol want als 14 of 15 jarige heb je hele andere interesses en kwaliteiten dan een jongvolwassene van 32 of 33 jaar. Jullie levenservaring en interesse gebieden zijn heel anders. Om te ontdekken wat de leukste jongeren groepsreizen voor jou zijn, raden we je aan bij bijvoorbeeld het aanbod van Vinea en Simi Reizen te kijken. Deze 2 jongeren reis organisaties hebben een heel breed aanbod jongeren reizen. Voor jongeren groepsreizen kijk je bij voorkeur naar het aanbod van Mambo jongvolwassenen groepsreizen. Ook voor de wintersport

Jongeren vakantie wintersport.

Als jongere van 14, 15 of 16 jaar,  kan je nog niet alleen op wintersport vakantie gaan. Je kunt je echter wel opgeven voor een snowcamp of ander soort jongeren wintersport groepsvakantie. 

De meeste jongeren skivakanties worden gehouden in Oostenrijk. Je kunt echter ook deelnemen aan een snowcamp in Italië, Zwitserland of Frankrijk. Tijdens deze internationale snowcamps ontmoet je jongeren met andere nationaliteiten en dat maakt zo een jongeren skivakantie extra interessant.

Christelijke jongeren reizen.

Voor jongeren met een christelijke identiteit zijn er weer andere mogelijkheden. Ben je een christen en jonger dan 30 jaar?  Boek dan een jongeren groepsreis met een christelijke reisorganisatie.   Op  het internet heb je deze snel gevonden als je de zoekterm "christelijke jongeren reizen" gebruikt. Ook hier heb  je weer actieve jongeren reizen, culturele reizen en groepsreizen voor jongvolwassenen.

TUI Fair Travel banner