Inspiratie herfstvakantie

Inspiratie voor je herfstvakantie: 5 tips
In de zomer heb je een heerlijke vakantie gehad, maar eigenlijk ben je jouw ontspannen vakantiegevoel nu alweer kwijt. Je hebt het zo druk gehad na je vakantie, dat die heerlijke vakantie van afgelopen zomer alweer ver in het verleden ligt. Wil je dat fijne vakantiegevoel op de korte termijn weer ervaren? Ga dan even weg in de herfstvakantie.
 
Weet je niet zo goed welke vakantiebestemmingen ook geschikt zijn voor een vakantie in de herfst? Lees dan snel verder, want in dit artikel tippen we vijf leuke vakantiebestemmingen die ideaal zijn voor jouw herfstvakantie.
 
1: Portugal
De Portugese herfst is minder warm dan de Portugese zomer, maar toch is de temperatuur nog zeker aangenaam te noemen. Daarnaast laat het zonnetje zich nog vaak zien in de herfst. Dit maakt jouw tijd in Portugal nog aangenamer. En wil je het prachtige Lissabon verkennen? Dan is de herfst een prima periode voor jouw vakantie. In de zomer is het al snel te warm om Lissabon te ontdekken, maar in de herfst is de temperatuur wel aangenaam.
 
2: Spanje
Ook Spanje is een prima vakantiebestemming voor in de herfst. Zeker in het zuiden van het land is het ook in de herfst nog lekker warm. Misschien is het net te koud om lekker aan het strand te liggen, maar je kunt wel heerlijk in je korte mouwen naar buiten. Huur een vakantiehuis in Spanje en geniet lekker met familie en vrienden!
 
3: Oostenrijk
Wil je een actieve vakantie organiseren? Ga dan naar Oostenrijk deze herfst. In dit land kun je heerlijk wandelen, fietsen en gewoon ontspannen in de groene natuur. En omdat het in de herfst wat meer regent dan in de droge zomermaanden, ziet de natuur er extra groen en mooi uit.
 
4: Tsjechië
Tsjechië is een prachtig land. Veel mensen bezoeken dit land in de zomer, maar je kunt hier ook prima een vakantie organiseren in de herfst. Wil je een actieve vakantie organiseren in Tsjechië? Dan is de herfst zeker een goede vakantieperiode, want in de herfst is de temperatuur erg aangenaam en dit maakt het prettiger om allerlei actieve dingen te ondernemen.
 
5: Nederland
Je kunt een vakantie in het buitenland organiseren om even helemaal tot rust te komen, maar ook in eigen land kun je prima een paar dagen ontspannen. Ga naar een van de vele natuurgebieden in Nederland en je komt gegarandeerd tot rust. En houd je van lange strandwandelingen? Dan zit je ook goed in Nederland. In de herfst is het lekker rustig op het strand, dus dit betekent dat je fijn kunt wandelen.
Ook een weekendje weg binnen Nederland is het hele jaar te doen.  Van een weekendje weg in de zomer aan zee tot een weekendje Center Parcs in de herstvakantie.
 

SNP wandelvakanties banner

 
 

TUI Fair Travel banner