Honden welkom

Accommodaties waar honden welkom zijn.

SNP wandelvakanties banner

Wie een hond als huisdier heeft en op vakantie wil gaan, zoekt een accommodatie waar honden welkom zijn. In bijna 60 % van de vakantiehuisjes die in de natuur liggen zijn honden toegestaan,. In appartementen en hotels in steden zijn honden en andere huisdieren bijna nooit welkom. Het is daarom verstandig te zoeken naar huisjes in de bossen, in natuurgebieden en in het bijzonder naar Natuurhuisjes.  Voor natuurhuisjes in de Ardennen zijn zéér geschikt voor een vakantie met hond.

Vakantiehuisje met omheinde tuin huren.

vipio dagaanbieding banner

Over het algemeen zijn in vakantiehuisjes met omheinde tuin zéér welkom. Zo zijn honden welkom in 99 % van de vakantiehuizen en bungalows die je vindt op de website vakantiehuis-omheinde-tuin.nl/be. Het aantrekkelijke van vakantiewoningen met omheinde tuin of terrein is dat honden niet uit deze tuinen kunnen ontsnappen. De tuinen bieden daarnaast privacy en veiligheid. Dat maakt een vakantie met huisdieren een stuk aantrekkelijker.

Ecologisch vakantiehuisje huren waar honden welkom zijn.

Ecologische vakantiehuisjes liggen ook vaak midden in de natuur en ook hier vind je vakantiehuisjes met tuin die omheind is. Als je op zoek bent naar een dergelijk huisje, zoek dan binnen ons aanbod
ecologische vakantiehuisjes. Je bent duurzaam bezig en de hond heeft het ook naar de zin. Een samenspel van mens en dier maakt een vakantie compleet en extra leuk.

TUI Fair Travel banner