Honden vakantie

Met hond op vakantie?

SNP wandelvakanties banner

Wie een hond heeft en op vakantie wil, heeft tegenwoordig meerdere mogelijkheden op de hond of honden mee op vakantie te nemen.  Er zijn honden hotels, honden campings en honden vakantiehuizen. Allemaal mogelijkheden om een honden vakantie te boeken.

Compleet overzicht honden vakanties.

vipio dagaanbieding banner

Maar waar vind je nu een compleet overzicht van deze honden vakanties?  
Op de honden vakantie startpagina.

Op de honden vakantie startpagina vind je niet alleen algemene informatie over honden vakanties maar vooral ook specifieke vakantie adressen waar honden toegestaan zijn. Of je nu een vakantie met hond in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië of België wilt boeken, je vindt alle informatie en adressen voor honden vakanties snel. Ook als je een vakantie met 2, 3, 4 of meer honden wilt boeken, zijn er doorgaans mogelijkheden.

Waar moet je op letten als je een honden vakantie boekt?

Als je een jachthond hebt of hond die makkelijk wegloopt, is het verstandig een vakantiehuis te boeken met hoog omheinde tuin en in een omgeving die hondvriendelijk is.
Boek je een vakantiehuisje met hond in een vakantiepark dan gelden er op het park bepaalde regels voor honden, bijvoorbeeld vaak een aanlijnplicht. Zo een plicht geldt ook voor een weekendje weg met de hond.
Een accommodatie boeken in een losloopgebied voor honden heeft zo zijn voordelen, er zijn in bijna alle landen en gebieden aangewezen losloopgebieden

Honden vakantie aan zee.

Een vakantie met hond boeken aan zee of aan de kust is ideaal. Houd er wel rekening mee dat er voor veel stranden een verbod geldt voor honden of er op bepaalde tijdstippen geen mogelijkheid is om met honden op het strand te komen.
 

TUI Fair Travel banner