Fietsvakantie, toppunt van sportiviteit

Fietsvakantie 2024 boeken? Goed plan.

Fietsvakanties zijn het toppunt van actieve en sportieve vakanties. Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht, de mooiste fietsroutes fietsen, genieten van prachtige vergezichten, bergen, heuvels, bossen, rivieren en natuurschoon. Populair voor 2024 zijn fietsvakanties Nederland en fietsvakanties Duitsland. Op deze site kun je een fietsvakantie boeken naar iedere gewenst vakantieland.

SNP wandelvakanties banner

Veel mogelijk als je wit fietsen tijdens je vakantie.

Er zijn vele soorten fietsvakanties. Van bijvoorbeeld een fietsvakantie langs de Noordzee kust, een actieve familie fietsvakantie in de Ardennen of Duitsland tot een avontuurlijke fietsvakantie in Zuid Frankrijk of Italië.

vipio dagaanbieding banner


fietsen op de Veluwe

Fietsvakantie Nederland boeken

Wie een fietsvakantie Nederland inclusief overnachting en met bagagevervoer wil boeken, vindt de beste informatie op de website fietsvakantie-nederland.com. Daar vind je een overzicht van alle reisorganisaties met fietsvakanties Nederland evenals hotels met fietsarrangement. Dit zijn ook fietsvakanties die geschikt zijn voor senioren.


Fietsvakantie Duitsland

Op de website Fietsvakantie-Duitsland.com vind je de mooiste fietsvakanties van Duitsland. Ook weer inclusief overnachting en met bagagevervoer maar je kunt bijvoorbeeld ook een vakantiehuis Bodensee, Zwarte Woud of Beieren huren en van daaruit heerlijke en lange fietstochten maken. De Moezel is ook een fijn fietsgebied.


Fietsvakantie Frankrijk boeken

Frankrijk staat in de Top 3 als het om fietsvakanties binnen Europa gaat. Of je nu een 5 daagse fietsvakantie Frankijk wilt boeken of 14 daagse fietsvakantie, in Frankrijk is alles mogelijk. Reisorganisaties die fietsvakanties Frankrijk inclusief overnachting en bagagevervoer aanbieden zijn onder andere SNP Natuurreizen, Fital en TUI. Naast deze 3 reisorganisaties zijn er nog vele mogelijkheden een geheel verzorgde fietsvakantie Frankrijk te boeken. Ook in het kader van een single fiets vakantie.


Single reizen op de fiets

Zin in deelname een single groepsreis fietsvakantie? Net zoals wandel single reizen zijn fiets groepsvakanties bij alleenstaanden ook heel populair. Er zijn diverse reisorganisaties die single groepsreizen aanbieden waarbij fietsen centraal staat. Eigenwijze Reizen en TUI hebben bijvoorbeeld een heel aantrekkelijk aanbod. Een idee om daar te boeken als je een goedkope single groepsreis fietsvakantie binnen Europa zoekt. Voor sportieve singles van alle leeftijden. Je vindt een overzicht single reizen hier.


fietsvakantie

Fietsvakanties binnen en buiten Europa.

Maar wat maakt een fietsvakantie nu zo aantrekkelijk en bijzonder? Vrijheid, lekker actief bezig zijn, genieten, soms ook contact met je reisgenoten, dat is wat een fietsvakantie zo aantrekkelijk maakt. En als je dan onverhoopt een lekke band hebt gekregen, er is altijd wel hulp. En fietsvakanties zijn duurzame vakanties, een compliment aan jezelf en het milieu!


Fietsvakanties inclusief overnachting en met bagagevervoer

De meeste 3, 5, 7, 8, 14 en 15 daagse fietsvakanties die op deze site worden aangeboden zijn op basis van logies of halfpension en inclusief overnachting en met bagagevervoer. Je kunt er ook voor kiezen een fietsvakantie zonder overnachting te boeken en bijvoorbeeld een autovakantie of treinvakantie met de fiets te boeken. Deze is makkelijk te boeken in het kader van een last minute senioren fietsvakantie Nederland


fietsvakantie

Welke reisorganisaties bieden geheel verzorgde fietsvakanties aan?

Er zijn tientallen reisorganisaties die zich hebben toegelegd op verzorgde fietsvakanties. Ook met bagagevervoer en inclusief overnachting. Of je nu een individuele fietsvakantie Nederland of Frankijk wilt boeken, een gezinsfiets vakantie met kinderen of een fiets groepsreis voor 50, 55 en 60 plussers, er is voor iedereen een passende fietsvakantie of weekend te vinden. Je vindt op onze websites fietsvakanties van o.a. Fietsrelax, SNP Reizen, Fietsvakanties Tui, Djoser en vele anderen.


fietsen met de hond

Groen vakantiehuis huren

Je hebt de keuze uit een georganiseerde fietsvakantie maar kunt ook een groen vakantiehuis huren of een hotel met fietsarrangement. In het geval je kiest voor een verblijf in een groen vakantiehuis is het wel van belang dat je een vakantiehuis huurt in een natuurlijke omgeving met goede fietsmogelijkheden en bij voorkeur goed bewegwijzerde fietspaden. In Nederland en Duitsland vind je veel fietsroutes die je kunt volgend via een fietsroutenetwerk. Er zijn natuurlijk ook vele Apps met fietsroutes beschikbaar.

TUI Fair Travel banner