Fietsvakantie, toppunt van sportiviteit

Fietsvakantie??

Fietsvakanties zijn het toppunt van actieve en sportieve vakanties.
Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht, de mooiste fietsroutes fietsen, genieten van prachtige vergezichten, bergen, heuvels, bossen, rivieren en natuurschoon.

Er zijn vele soorten fietsvakanties.  Van bijvoorbeeld een fietsvakantie langs de Noordzee kust, een actieve familie fietsvakantie in de Ardennen of Duitsland tot een avontuurlijke fietsvakantie in Zuid Frankrijk of ItaliĆ«.

Fietsvakanties binnen en buiten Europa.

Maar wat maakt een fietsvakantie nu zo aantrekkelijk en bijzonder?? Vrijheid, lekker actief bezig zijn, genieten, soms ook contact met je reisgenoten, dat is wat een fietsvakantie zo aantrekkelijk maakt.  En als je dan onverhoopt een lekke band hebt gekregen, er is altijd wel hulp:) En fietsvakanties zijn duurzame vakanties, een compliment aan jezelf en het milieu!

Welke reisorganisaties bieden verzorgde fietsvakanties aan?

Er zijn tientallen reisorganisaties die zich hebben toegelegd op verzorgde fietsvakanties. Ook met bagagevervoer en inclusief overnachting. Of je nu een individuele fietsvakantie Nederland of Frankijk wilt boeken, een gezinsfiets vakantie met kinderen of een fiets groepsreis voor 50, 55 en 60 plussers, er is voor iedereen een passende fietsvakantie of weekend te vinden.
Je vindt op onze websites fietsvakanties van o.a. Fietsrelax, SNP Reizen, Kras Fietsvakanties, Tui, Djoser en vele anderen.  

Ook voor een fietsvakantie buiten Europa.