Fietsvakantie Nederland van hotel naar hotel

Een fietsvakantie Nederland boeken en van hotel naar hotel fietsen. Ook voor een fietsvakantie Nederland met bagagevervoer. Dat is één van de manieren om je fietsvakantie Nederland een leuke invulling te kunnen geven. Zeker bij een 4, 5, 6 of 7 daagse fietsvakantie Nederland en van hotel naar hotel is een vakantie met bagagevervoer aan te raden.

SNP wandelvakanties banner

Fletcher Klavertje 4 fiets arrangement Nederland

Je kunt in diverse hotels Nederland van Flectcher een Klavertje 4 fiets- of wandelarrangement boeken. Dat is 4 of 5 dagen fietsen of wandelen in de mooiste gebieden van Nederland en overnachten in een luxe 3 of sterren hotel. Zo een arrangement is inclusief overnachtingen en ontbijt, lunch en diner. Ideaal voor 50 en 60 plussers maar zeker ook geschikt voor singles en gezinnen met al wat oudere kinderen. De wandel- en fietsroutes zijn samengesteld door de ANWB.


vipio dagaanbieding banner

Wandelvakantie Nederland

Bij de ANWB kan je ook een wandelvakantie Nederland of single reis boeken. ANWB Reizen is een specialist in georganiseerde fietsvakanties voor individuen en groepen alsmede diverse groepsreizen.


wandeling in het bos

Fietsvakanties Nederland van hotel naar hotel.

Wie van fietsen houdt en van een luxe vakantie Nederland kan een verblijf in een luxe hotel en fietsen van hotel naar hotel zeker wel waarderen. Er bestaat een mogelijkheid om een fietsvakantie Nederland te boeken en van hotel naar hotel te fietsen. Voor bagagevervoer kan met een georganiseerde fietsvakantie worden voorzien. Ook als je met 3 of 4 personen door Nederland wilt fietsen.


korte pauze tijdens de fietsvakantie

Fietsen in Nationaal Park Weerribben

De meeste fietsvakanties Nederland worden georganiseerd in Drenthe, Gelderland en Limburg. Maar wist je dat ook Overijssel veel te bieden heeft. Zo kan je niet alleen heerlijk wandelen en watersport bedrijven in de omgeving van het Nationale Park ​Weerribben Wieden, je kunt er ook fantastisch fietsen. Fietsen midden in natuur dat is wat je kunt doen in dit Nationale Park. Misschien wel net zo mooi als een fietsvakantie Sallandse Heuvelrug.


fietsvakantie

Fietsen op de Veluwe

Je kunt een fietsvakantie Veluwe boeken en van hotel naar hotel fietsen. Dat kan met en zonder bagagevervoer. Dat kan bijvoorbeeld in het kader van het eerder genoemde Fletcher Klavertje 4 arrangement maar je kunt bijvoorbeeld ook een last minute Veluwe boeken en zelf je fietsvakantie samenstellen. Fiets door de mooiste natuurgebieden van Nederland.


fietsen op de Veluwe

Fietsen in Nederland van hotel naar hotel.

Je kunt ook zelf een aantal hotelarrangementen nemen en van hotel naar hotel fietsen. Dat kan met je eigen fiets of E-Bike maar bij veel hotels met fietsarrangementen zijn ook fietsen en E-Bikes te huur. Zo een individuele fietsvakantie Nederland van hotel naar hotel hoeft niet duur te zijn. Je kunt overnachten in een 4 of 5 sterren hotel Nederland met fietsverhuur maar een 2 of 3 sterren hotel kan ook comfortabel zijn. Een fietsvakantie Nederland van hotel naar hotel  kan je voor 2 of 3  dagen boeken maar een 5 of 7 daagse fietsvakantie Nederland met overnachting in een hotel op basis van logies kan goedkoop en super gezellig zijn.


TUI Fair Travel banner