Fietsvakantie door de mooiste steden van Europa

Een fietsvakantie door Europa wordt leuker met een fietsendrager achter je auto.

SNP wandelvakanties banner

Wie van fietsen door Europa houdt en regelmatig een fietsvakantie door de mooiste steden van Europa boekt, kan haast niet om een fietsendrager heen.
Met een fietsendrager  vervoer je op een heel makkelijke manier fietsen met de auto en je kunt zo eenvoudig een fietstocht maken door bijvoorbeeld Lissabon, Berlijn, Brussel, Praag, Amsterdam of een andere bijzondere stad binnen Europa.  En een fietsendrager is ook in eigen land aantrekkelijk. Denk maar eens aan een fietstocht op de Veluwe of in Twente. Maar, de ene fietsendrager is de andere niet.  Kies voor kwaliteit en gemak en als je een drager voor de fietsen wilt kopen, vergelijk dan vooral de kwaliteit en prijs.

Je koopt de betere fietsendrager voordeliger in de autovoordeelshop.

vipio dagaanbieding banner

Voordelig een goede fietsendrager kopen??  Doe je voordeel in de autovoordeelshop.
De autovoordeelshop heeft alles voor de auto. Je vindt er fietsendragers van merken zoals Thule, Uebler, Pro User Amber en Peruzzo Pure.  Vergelijk de prijzen van autovoordeelshop maar eens met andere aanbieders van fietsendragers en ontdek dat de prijs- en kwaliteitsverhouding heel gunstig is. Het is bij autovoordeelshop.nl ook mogelijk een trekhaak te kopen en deze vakkundig te laten monteren.  De fietsendrager past altijd op de trekhaak. Advies is altijd mogelijk.

TUI Fair Travel banner