Familieweekend accommodatie vinden

Hoe leuker de familieweekend accommodatie, hoe leuker het familieweekend.

SNP wandelvakanties banner

Familieweekend accommodaties moeten sfeervol zijn, goede voorzieningen hebben en geschikt zijn voor meerdere generaties gezinsleden. opa, oma, kinderen, ooms, tantes, iedereen moet het tijdens een familieweekend naar de zin hebben. Dat het succes van zo een weekend met de hele familie mede afhankelijk is van de kwaliteit van de accommodatie familieweekend moge duidelijk zijn. Maar het is niet eenvoudig een leuke familieweekend accommodatie te vinden, zeker niet als het budget niet ruim is. Hierbij wat tips om met weinig budget een leuke groepsaccommodatie, groepsverblijf, villa of groot vakantiehuis te vinden.

Tip 1: Neem voldoende tijd voor vinden accommodatie familieweekend

vipio dagaanbieding banner

De leukste familieweekend accommodaties vinden, doe je niet in 5 of 10 minuten. Neem vooral de tijd met je zoektocht naar de perfecte accommodatie en stel een reëel budget vast. Het is nu eenmaal niet mogelijk een 20 persoons familieweekend accommodatie met privé sauna en zwembad te huren voor minder dan 1.000 euro. Zelfs niet als je een familie weekend accommodatie in Groningen, Flevoland of Friesland wilt boeken.

Tip 2: Familieweekend, alle neuzen dezelfde kant op..

Bij het huren van een groepsaccommodatie voor groepen groter dan 10 personen is het belangrijk dat je als groep vooraf overeen gekomen bent welk type accommodatie je zoekt, wat de familieweekend accommodatie mag kosten en waar de omgeving aan moet voldoen. Dat geldt zeker voor een groepsaccommodatie voor 20 personen.  Aan een groepsaccommodatie met privé sauna aan zee hangt een heel ander prijskaartje dan een grote vakantiebungalow in de bossen. Ook voor familieweekend accommodaties geldt dat hoe hoger de prijs hoe unieker en geschikter de accommodatie.  Wel belangrijk hierbij is dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Met andere woorden, je moet het met elkaar eens zijn over de keuze van de familieweekend accommodatie.

Tip 3: Schakel een cateraar in als je een familieweekend accommodatie huurt.

Meestal duurt een weekend met de familie 2 a 3 dagen. En tijdens zo een weekend moet er natuurlijk ook lekker gegeten worden want gezamenlijk de maaltijden nuttigen verenigt. Als wilt dat iedereen het gezellig heeft en niet 2 of 2 personen uren in de keuken moeten ploeteren, is het raadzaam een cateraar in te schakelen. Iedereen geniet dan van zijn of haar familieweekend en ook de vaat hoeft niet gedaan te worden. Veel plezier in je familieweekend accommodatie!
 

TUI Fair Travel banner