Ecologisch vakantiehuis vinden

Een ecologisch vakantiehuis huren, voor een duurzame vakantie.

SNP wandelvakanties banner

Wie een milieuvriendelijk vakantiehuis wil huren en ook gesteld is op een huisje gebouwd van natuurlijke materialen, kan het beste een ecologisch vakantiehuis huren.
Een ecologisch vakantiehuis is altijd een vrijstaand huis, met tuin en veelal gelegen in of aan de rand van een natuurgebied.  Je kunt een ecologisch vakantiehuis huren in de Ardennen, Frankrijk, Duitsland, België, maar ook gewoon in Nederland.
De meeste ecologische vakantiehuisjes zijn bedoeld voor 2, 4, 6 of 8 personen. Er zijn echter ook grote vakantiehuizen en groepsacommodaties te huur met een duurzaam en ecologisch karakter.

Zonnepanelen op je vakantiehuisje.
Uiteraard hebben niet alle ecologische vakantiehuisjes zonne panelen maar wel dat ze min of meer duurzaam gebouwd zijn, het afval goed gescheiden wordt, er vaak een ecologische tuin of moestuin bij het huis zit en de eigenaren van deze huisjes bewust in het leven staan en graag hun maatschappelijke voorbeeldfunctie willen vervullen. Kortom, voor een duurzame vakantie huur je een ecologisch vakantiehuisje.

vipio dagaanbieding banner
TUI Fair Travel banner