De voordelen van all inclusive reizen

De voordelen van all inclusive reizen.

SNP wandelvakanties banner

Steeds vaker zie je naar reizen naar de zon staan “all inclusive”.   Is dat iets nieuws of bestaat dat al langer en wat is all inclusive dan voor een soort vakantie??  Bestaan er ook all inclusive reizen voor singles, vakanties met huisdieren of cruises?  Als je 65 jaar bent, kan je dan ook zo een luxe vakantie of rondreis boeken?  En als je mindervalide bent of visueel gehandicapt? Nu eerst maar eens een uitleg wat dat begrip “alles inclusief” nu inhoudt. Een all inclusive vakantie is een vakantie inclusief. Inclusief tickets, transfers, hotels, lunch, diner.

De betekening van all inclusive.

vipio dagaanbieding banner

All inclusive vind je niet alleen terug bij reizen, vakanties en cruises.  Je ziet het ook terug bij bijvoorbeeld doorlopende buffetten. Bij zo een doorlopende buffet kan je bijvoorbeeld2 uur onbeperkt eten en drinken zonder dat je een bedrag bijbetaalt.  Je betaalt een vast bedrag vooraf welke is gekoppeld aan een bepaalde tijd en kunt ongegeneerd eten en drinken wat je wilt. Dit horeca recept vind je onder andere bij Wok restaurants, Chinese restaurants maar ook bij horecagelegenheden die zich richten op zakenmensen en gezinnen. Daarnaast vind je dit totaal concept ook bij bepaalde hotelarrangementen terug.  Je boekt dan een hotel inclusief overnachtingen, gebruik internet en alle hapjes en drankjes.   All Inclusive betekent dus feitelijk inclusief alles. 

Nu de stap naar de reisbranche.

All inclusive reizen, prettig en weten waar je aan toe bent.
Als je zelf een citytrip samenstelt naar bijvoorbeeld New York,  Dubai of London dan moet je zelf je vliegtickets, hotels en vervoer regelen. Vaak betaal je dan in het hotel apart voor je hapjes en je drankjes.  En dat kan zeker in deze wereldsteden voor een flinke extra kostenpost zorgen. Je kunt ook een citytrip all inclusive boeken.  Dus inclusief vliegtickets, hotels, vervoer, hapjes, drankjes, onbijt en diner. Een stedentrip voor een vaste prijs maar wel inclusief alles wat je hartje begeert en vooral zorgeloos.  Dit type all inclusive reizen heb je ook bij bijvoorbeeld cruises, hotel boekingen, groepsreizen en single reizen.  Voor nagenoeg alle types reizen dus.

Vakantie last minute all inclusive 

Wil je een goedkope vakantie boeken en tegelijkertijd all inclusive? Boek dan een vakantie last minute all inclusive.   Je hebt het voordeel van de last minute korting en tegelijkertijd een all in vakantie. Want in een all inclusive vakantie zitten ook de tickets, transfers, hotelovernachtingen en maaltijden.   Je kunt ook een all in clusive cruise, stedentrip of all inclusive rondreis boeken/

Je luxe cruise op basis van all inclusive boeken.

Denk je er over na om een luxe cruise te boeken? Misschien wel een cruise naar Nieuw-Zeeland of Australië?   Tegenwoordig zijn de grote cruiseschepen varende en luxe hotels. Je vindt er restaurants, bioscopen, wellness centra en veel meer.  Veel cruise reizen worden op basis van all inclusieve prijzen aangeboden. Je betaalt dan vooraf een extra bedrag voor drankjes, ook vaak wijn en sterke drank, diners en extra diensten. Soms krijg je ook gratis massages of gezichtsbehandelingen.

Waar vind je het meeste complete overzicht all inclusive reizen?

Op de website all inclusive vakantie.be vind je het meest complete aanbod all inclusive vakanties. Of je nu een verre rondreis, citytrip, golfreis of cruise wil maken, ieder type vakantie of rondreis vind je hier.  Met een beetje geluk vind je hier ook een all inclusive last minute aanbieding. Dan ga je super voordelig op reis en hebt toch het gemak van een “all inclusief” reis.  Zo combineer je de voordelen van all inclusive vakanties tegen een vast bedrag met het prijsvoordeel van last minute vakanties.  Ideaal als je goedkoop op reis wilt gaan en toch inclusief vervoer, hotel, diner en al dan niet alcoholische drankjes. Kijk bijvoorbeeld een naar de aanbiedingen van Tui. Die hebben een groot aanbod last minute reizen en een groot aanbod lastminutes.
 

TUI Fair Travel banner