Citytrips naar Londen, Parijs en New York minder in trek

Citytrips naar New York, Parijs en Londen.

SNP wandelvakanties banner

Onlangs is bekend geworden dat citytrips naar de grote bekendste steden in Europa, onder andere Londen, Parijs en New York minder in trek zijn dan de jaren ervoor.  Dit heeft zeker te maken met de terreurdreiging die er in deze grote steden meer is.
Voor een citytrip, en zeker een last minute citytrip, wijken mensen nu meer uit nar steden die, waarschijnlijk,  minder te vrezen hebben van terreuraanslagen.  Denk aan een citytrip Praag, Lissabon, Wenen of Valencia. 

Last minute Citytrips

vipio dagaanbieding banner

Ook blijkt dat mensen die een citytrip boeken vaak drukke plaatsen zoals metro's, vliegvelden en concerten vermijden.  Als u een goedkope citytrip zoekt naar één andere stad als Parijs, Londen, Berlijn of New York, raden wij u aan om eens op onze pagina last minute citytrips te kijken.
Hier vind je niet alleen de goedkoopste citytrips maar ook compleet verzorgde dagjes en weekendjes uit. De lijst van steden die bezocht kan worden is indrukwekkend. En altijd met een last minute voordeel welke kan oplopen tot 70 procent! 

Citytrips New York met vlucht en hotel.

Voor veel mensen is New York de city om minimaal eens in het leven te bezoeken.  Een citytrip New York met vlucht en hotel boeken, is een wens voor velen. Als je New York echter in volle glorie wilt bewonderen, moet je zeker 6, 7, 8 of zelfs 9 dagen uittrekken om de vele hoogtepunten en skylines te kunnen zien. Je vindt een 6 daagse citytrip New York met vliegtickets en goede hotels op de website www.citytrips-newyork.be  Daar kan je ook een voordelige 7 of 8 daagse stedentrip New York boeken,
Misschien een goed idee om in 2019 een citytrip New York te boeken, bijvoorbeeld in de voorjaarsvakantie. Eens in je leven moet je deze multiculturele en rookvrije wereldstad eens bezocht hebben!

 

TUI Fair Travel banner