Christelijke reizen

Christelijke reizen, op vakantie met christenen.

SNP wandelvakanties banner

Christelijke reizen worden georganiseerd door Christelijke Reisorganisaties.
Voorbeelden van bekende christelijke reisorganisaties zijn Beter Uit, Avanta Reizen, Amarant en Vakanz.  Je hebt vele types christelijke reizen zoals 50 plus reizen, stedentrips, busreizen, vaarvakanties en christelijke vakantieparken en campings. Prima plaatsen om andere christenen te ontmoeten.
Daarnaast zijn er specifieke christelijke jongenreizen, een ideale manier om met andere jongeren in contact te komen. Kortom, christelijk reizen, voor christenen en georganiseerd door reisorganisaties met een christelijke achtergrond, doelstelling en filosofie.

Goed Idee Reizen, volgens velen de goedkoopste Christelijke Reisorganisatie.

vipio dagaanbieding banner

Goed Idee is één van de bekendste en grootste organisaties die vakanties en groepsreizen voor christenen organiseren. Het is een onderdeel van het bekende TUI met een uitgebreid aanbod reizen en groepsreizen voor alleengaanden en gezinnen.
Goed Idee Reizen biedt  ook goedkope busreizen, single reizen voor christenen en groepsreizen op maat aan.  Ook de vaarvakanties van Goed Idee Reizen zijn vermaard. Voorbeelden zijn de Moezelreizen, vaarreizen op het IJsselmeer en vaarvakanties Luxemburg. Leuk, avontuurlijk en een goed voorbeeld van actieve christelijk reizen.  Ook de Bijbelse Reizen van Goed Idee Reizen zijn meer dan de moeite waard, bestemmingen binnen Israël, Griekenland en Jordanië.

Zie het reisprogramma van Goed Idee Reizen.

TUI Fair Travel banner