Chalet kopen

Een chalet kopen doe je bij Stekelbos.nl

SNP wandelvakanties banner

Wie een chalet of stacaravan wil kopen, doet een goede investering. De huidige generaratie chalets en stacaravans zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en van alle gemakken voorzien. De meeste mensen kopen een nieuw chalet maar er zijn ook mogelijkheden om een occassion te kopen.  Een occassion is meestal een tweedehands vakantieverblijf die nog in hele goede staat is. Je kunt bij Stekelbos een chalet kopen voor 2 of 4 personen maar er zijn ook luxe chalets met 6 slaapplaatsen te koop. Een eigen vakantie chalet is ideaal. Je kunt het hele jaar door genieten van een lange of korte vakantie maar er ook regelmatig een weekendje op uit gaan. Daarnaast biedt een eigen chalet of stacaravan ook goede verhuurmogelijkheden.

Wat kost een nieuwe chalet?

vipio dagaanbieding banner

Je kunt bij Stekelbos.nl een nieuwe chalet kopen vanaf €27.950,00. Je koopt dan een chalet met 2 slaapkamers met badkamer, keuken, dubbelglas, kachel en gordijen.  Een dergelijk chalet is dus ook winterklaar. Er zijn ook chalets met 3 slaapkamers te koop, luxe chalets met centrale verwarming en alle denkbare zaken om het comfort tijdens uw verblijf te vergroten.  Een super luxe uitvoering zit in de prijsklasse vanaf ongeveer 35.000 euro. Er zijn ook chalets op maat te koop en aangepaste modellen. De laatste is ook te gebruiken als mantelzorgwoning. Offertes en mogelijkheden op aanvraag.
 
Uw huidige stacaravan of chalet inruilen.

Wilt u een nieuwe chalet kopen maar weet u niet wat u met uw huidige stacaravan of chalet aan moet?? Stekelbos.nl kan in de de meeste gevallen uw huidige chalet of caraban inruilen. Ook kunnen zij u helpen een staplaats te vinden en kunnen u helpen met andere zaken die met de aankoop van uw luxe vakantie object te maken hebben. Kortom, voor de beste kwaliteit stacaravans en chalets in combinatie met de beste service en dienstverlening, bezoekt u de website of maakt u een afspraak met Stekelbos.nl

 

TUI Fair Travel banner