Campspace

Campspace.com, kleinschalig en avontuurlijk overnachten.

De naam Campspace.com is nieuw in de wereld van het kleinschalig en duurzaam toerisme. Het is een nieuwe manier van je vakantie beleven. Het gaat altijd om kleinschalige vakantieverblijven, campings, camperplaatsen, Yurts, tenten, Tiny housjes en veel meer. Gericht op beleving midden in de natuur. Of je nu wilt overnachten in het bos, wilt kamperen bij een kleinschalige camping in een boomgaard of wilt geniet van het buitenleven bij een particulier, het kan allemaal bij Campspace.

Campspace buitenavontuur banner

caravan met voortent op de camping

vipio dagaanbieding banner

Bijzonder kleinschalig en duurzaam overnachten.

Campspace staat voor bijzondere buitenavonturen en daar zijn er honderden van. Ook in het kader van een Eco Vakantie. Je kunt niet alleen bijzondere leuk overnachten in bijvoorbeeld Nederland maar ook in België, Duitsland, Denemarken, Portugal, Spanje en elders in Europa. Of je nu een kleinschalige Eco camping zoekt om met eigen kampeermiddelen te kunnen overnachten of wilt overnachten tussen paarden, een boeren camping of landgoed. De mogelijkheden om het echte buitenleven te ervaren zijn eindeloos. Zelfs op een afgelegen plek in een Stiltegebied in het Verenigd Koninkrijk. Wat dacht je van kleinschalig kamperen in een pijnboombos in Cornwall? Je kunt hier ook “wildkamperen”.

Campspace kindvriendelijke campings banner

heide in het Zwarte Woud

Rust, ruimte en natuur

Als je voor je komende vakantie of weekendje weg op zoek bent naar rust, ruimte en veel natuur zit je bij Campspace goed. Ook met je eigen camper, tent, caravan of fiets. Of je nu behoefte hebt aan een relatief luxe vakantie of vooral voor “Basic” gaat, er is bij deze promotor van kleinschalig en duurzaam toerisme veel mogelijk. Zo kan je gaan kamperen langs de oevers van de Maas, een kleinschalige kampeervakantie vieren in de Kempen of Normandië of gaan voor een verblijf op een kampeerweide met zwembad. Maar ook als je eens wilt overnachten in een boomgaard of wijngaard is dat mogelijk. En kleinschalig vakantie vieren bij een minicamping in de Duitse Eifel of voedselbos in Frankrijk is ook mogelijk. Overal vind je kleinschalige mogelijkheden om alleen of met je vrienden of familie te kunnen overnachten. Ook in de duinen of vlak aan de zee.

Campspace camperplaatsen banner

camping met de hond

Huisdieren veelal toegestaan

Op veel kleinschalige campings en camperplaatsen zijn huisdieren toegestaan. Op kleinschalige campings midden in de natuur is het heerlijk vakantie vieren. Ook op Eco campings. Veelal zijn huisdieren zoals honden op deze campings toegestaan. Of je nu met je hond kleinschalig wilt kamperen in de omgeving van de Waddenzee, in de Franse Ardennen of Moezel. Ook een vakantie met huisdieren kan kleinschalig, duurzaam en avontuurlijk zijn.

Bekijk hier direct alle mogelijkheden voor een campspace vakantie met jouw hond.

TUI Fair Travel banner