cadeau tips veganisten

Is je vriendin veganist en zoek je leuke cadeautjes voor haar? De beste cadeautips voor veganisten vind je hier!

 

Gids: wat (niet) te krijgen voor een veganist?

 

Een cadeau vinden voor een vrouwelijke veganiste is niet voor iedereen even gemakkelijk. Wil je haar verwennen met een passend geschenk, dan lees je hier de beste ideeën, Wees ook origineel en kies voor een veganistisch cadeau op maat voor haar!

 

Is je partner, (schoon)zus of vriendin veganist en ben je op zoek naar leukecadeautjes voor haarverjaardag, voor Sinterklaas of voor de kerstdagen? Dan kan het best moeilijk zijn om een aantrekkelijk cadeau te vinden dat ze echt leuk gaat vinden. Veganisten eten en gebruiken namelijk geen dierlijke producten. Om je op weg te helpen, hebben we in dit artikel de meest verrassende cadeautjes voor haar op een rij gezet. Wil je je veganistische vriendin, je vrouw of een familielid een origineel presentje geven en tegelijk rekening houden met haar veganisme? Dan kun je met de lijst hieronder de nodige inspiratie en cadeau ideeën opdoen! 

 

1. Een veganistisch borrelpakket als presentje 

Ja, ook veganisten houden van borrelen en van lekkernijen bij de borrel. Een goed geschenk voor een vrouwelijke veganist is dan ook een veganistisch borrelpakket. Dit zijn speciaal samengestelde pakketten zonder dierlijke vetten en ingrediënten erin. De keuze op het gebied van veganistische pakketten om te borrelen is groter dan je denkt. Zo kun je kiezen voor pakketten met rode of witte wijn, een rosé, lekkere noten, toastjes, chips zonder dierlijke ingrediënten, et cetera. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden op dit gebied! 

 

2. Een leuk kookboek met tal van veganistische recepten

Een cadeau dat je absoluut kunt geven aan een veganistische vriendin, partner of een vrouwelijk familielid die geen dierlijke producten eet, is een veganistisch kookboek. Er zijn diverse goede kookboeken op de markt met heerlijke recepten voor veganisten, zoals hetFunky Vega Bakboekvan Emma Herngreen,Gewoon vegan: Snel, simpel, voor elke dag, voor elk gezinvan Alexandra Lowe of het vezelrijke boekVol energie met vezelsvan Will Bulsiewicz, een ex-junkfood liefhebber. Doe er je voordeel mee en verras je veganistische vriendin of partner met de lekkerste recepten die er op dit moment in de veganistische wereld bestaan! 

 

3. Vegan kaarsjes voor moeilijke tijden

Als jouw veganistische vriendin, partner of familielid door een moeilijke periode gaat, kun je haar een hart onder de riem steken met een setje relaxte vegan kaarsjes. Koop een leuke kaarshouder voor haar met enkele vegan theelichten erin. Populaire modellen zijn bijvoorbeeld een astrologisch vormgegeven vegan theelichtje, een mooie bosomgeving of een prachtige sterrenhemel. Er is qua modellen en uitstraling variatie genoeg op dit gebied!

 

4. Een lekker vegan douchepakket 

Veganisten houden net als ieder ander van heerlijk relaxen onder de douche of in bad. Door haar een setje bad of doucheproducten te geven met natuurlijke ingrediënten en een verpakking van gerecycled materiaal, maak je hoe dan ook een goede beurt. Kies voor een heerlijk ruikende shampoo, een lekkere bodycrème en natuurlijk voor een lekkere bodylotion en/of handzeep! 

 

5. Een leuke damestas gemaakt van vegan leer

Ten slotte nog een aardige tip om jouw veganistische vriendin, zus of dochter mee te verrassen: koop voor haar een stoere vegan leren handtas. Wedden dat je met dit presentje indruk maakt?