Bus huren bij Bakreizen.nl

Touringcar bus huren bij Bakreizen.nl

SNP wandelvakanties banner

Wie op zoek is naar een touringcarbus voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, bruiloft, familie uitje, vriendinnenweekend, schoolkamp of excursie, wil meestal wel een luxe touringcar bus huren. 

Bij Bakreizen.nl hebben ze luxe touringcarbussen te huur én met goed opgeleide chauffeur. Hierdoor kan aan praktisch ieder verzoek om een bus te huren worden voldaan. Of je nu op zoek bent naar een touringcarbus met chauffeur om je als groep naar een concert of festival te vervoeren of je op zoek bent naar een luxe toeringcarbus voor 20 personen voor een buitenlandse reis of schoolkamp. bij Bakreizen.nl is bijna alles mogelijk.  En dat voor een zeer concurrende prijs en een zéér goede service. Een bus huren van Bakreizen.nl betekent kwaliteit, comfort en service voor een concurrende prijs.

vipio dagaanbieding banner

Bus huren voor kleine en grote groepen.

Bakreizen.nl is een touringgcarbusorganisatie met een groot en gevarieerd wagenpark. Dat heeft het grote voordeel dat kleine en grote groepen bij Bakreizen.nl terecht kunnen voor hun uitstapjes en groepsreizen. Omdat Bakreizen meerdere bussen tegelijk in kan zetten en ook over bussen beschikt met een grote capaciteit, kunnen ook groepen van bijvoorbeeld 90, 100 of 150 personen vervoerd worden. Hierbij staat het comfort en de veiligheid van de groepen altijd voorop.  Bij Bakreizen betekent dat onder andere dat er altijd goed opgeleide chauffeurs met de reizen mee gaan, de planning zeer zorgvuldig is en tevens dat er zoveel mogelijk met de wensen van de opdrachtgever en individuele reizigers wordt rekening gehouden.

Bus huren voor schoolreisje of schoolkamp.

Bakreizen heeft een grote ervaring met de inzet van bussen en chauffeurs in het kader van schoolreisjes en schoolkampen. Hierbij worden scherpe tarieven gehanteerd. Vraag voor het huren van bussen met chauffeurs voor uw schoolreisje of schoolkamp een vrijblijvende offerte op.

Ook rolstoelvervoer mogelijk.

Bakreizen.nl heeft ook rolstoel touringcarbussen ter beschikking. Daarom is het bij Bax reizen ook mogelijk een bus met chauffeur te huren om mensen met rolstoelen te vervoeren.  Vraag naar de mogelijkheden.

TUI Fair Travel banner