4 Redenen waarom een duurzame vouwwagen een “must” is voor langere trips

 

SNP wandelvakanties banner

Een duurzame, lichte en compacte vouwwagen is een goede investering voor wie graag gaat kamperen. Deze aanhangers zijn eenvoudig te monteren, relatief goedkoop en bieden plaats aan maximaal vier personen. In dit artikel worden vier redenen besproken waarom investeren in een van deze tenten de moeite waard is voor elke ervaren en onervaren kampeerder.

Huur een vouwwagen als een milieuvriendelijk alternatief voor vliegtuigreizen

vipio dagaanbieding banner

De vouwwagens bestaan al jaren, maar dat betekent niet dat deze vaak worden gebruikt. Het is een milieuvriendelijk alternatief omdat het met je mee beweegt. De opvouwbare aanhangers zijn ook zeer flexibel, dus als je op zoek bent naar een nieuwe plek om te kamperen, hoef je alleen maar de aanhanger in te pakken en te vertrekken. Je hoeft vliegtickets dus niet om te boeken als er iets aan de hand is en kunt meteen op reis wanneer je weer verder wilt. Als je een elektrische auto hebt, reis je volledig milieubewust het land door. Je kunt tegenwoordig vrij eenvoudig online eenvouwwagen hurenvoor voordelige prijzen.

Eenvoudige montage

Vouwwagens zijn eenvoudig te monteren en zijn een geweldige oplossing voor wie op zoek is naar een tijdelijke of een kleine aanhanger. Vouwwagens zijn er in veel verschillende soorten en maten, afhankelijk van waar je het voor nodig hebt. De vouwwagens worden meestal gemaakt van duurzame en lichte materialen en zijn daardoor ook vrij eenvoudig te monteren en te demonteren. Eenduurzame vouwwagenwordt hierdoor bij uitstek het meest gekozen door mensen die binnen Europa reizen.

Meer dan voldoende ruimte voor een groot gezin

Over het algemeen bieden vouwwagens ruimte voor ongeveer 5 personen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je niet genoeg ruimte zal hebben voor iedereen die mee wilt. Naast de slaapruimte is er ook een extra opslagruimte wanneer je aan het reizen bent. Mocht het nodig zijn, kunnen de meeste vouwwagens ook nog worden uitgebouwd. Zo heb jij ook nog de mogelijkheid om je vouwwagen een paar extra vierkante meters uit te breiden.

Huren is voordeliger dan kopen

Het kopen van een aanhanger voor jouw vakantie is een goede optie als je het geld ervoor hebt. Maar wat als je geen geld hebt om aan een vouwwagen te besteden? Huren is hiervoor een prima alternatief. Als je lange trips wilt maken, is het veel goedkoper om de trailer te huren in plaats van te kopen. Het geld dat je bespaart door te huren kun je gebruiken om brandstof of andere reiskosten te betalen.

Het is ook veel gemakkelijker om huurbare vouwwagens te vinden dan er een te vinden die te koop is en ook nog is ingericht hoe jij dit wilt. En tot slot zijn vouwwagens vaak al ingericht met bedden, banken, tafels en stoelen, dus over die extra kosten hoef jij je ook geen zorgen te maken! Het huren van een vouwwagen is een prima idee voor iedereen die op vakantie gemakkelijk en voordelig met een eigen woonruimte wil reizen.

TUI Fair Travel banner