Blog duurzaam reizen en duurzaam toerisme

dinsdag 6 februari 2018
Multi generatie vakantie
Tags: kleuter, multi generatie vakantie, peuter, speelgoed baby, Ardennen
Als er meer generaties met elkaar op vakantie gaan.

Steeds vaker staan familie vakanties in het teken van op reis gaan met meerdere generaties. Grootste voorbeeld is het familieweekend waarbij ook de opa's, oma;s, kinderen en kleinkinderen met elkaar op reis gaan. Deze multi generation vakanties zijn de ultieme mogelijkheid om met elkaar in verbinding te komen, de onderlingen band te versterken en te genieten van elkaar. Opa's en oma's die genieten van de kinderen en kleinkinderen, een leuk gezicht en een voorbeeld van het multi generatie vakantie plezier.

De Ardennen zijn favoriet.

Favoriete bestemmingen voor een familieweekend of andere multi generatie vakantie zijn en blijven de Ardennen. In de Ardennen vind je alles voor een actieve of passieve vakantie. Ook vind je in de Ardennen de mooiste groepsverblijven en vakantiehuizen. Zelfs luxe en sfeervolle vakantiehuizen met prive sauna, zwembad en jacuzi. Een vakantiehuis Ardennen boeken voor een multi generatie vakantie vraagt wel de nodige aandacht. Denk aan de privacy, een omheinde tuin, voldoende slaapkamers en speelgelegenheid voor de kinderen.

Speelgoed voor de kinderen ook niet onbelangrijk.

Bij een familieweekend of ander type multi generatie vakantie, gaan er meestal kinderen en zelfs baby's mee. Een speelruimte voor de kinderen in het vakantiehuis of groepsverblijf is dan meer dan welkom.  In de grotere familie huizen vind je standaard kindermeubilair zoals een kinderbedje en box. Het speelgoed baby mag zeker niet ontbrekend. Dat geldt ook voor speelgoed voor peuters en kleuters.
Geplaatst door: Webmaster op 14:09
Geen reacties
 
Toerisme en cultuurbehoud
Tags: cultuurbehoud, lokale economie, vervoer, duurzaam toerisme
Waarom toerisme, cultuurbehoud en lokale werkgelegenheid met elkaar verbonden zijn.

Duurzaam toerisme heeft alles te maken met cultuurbehoud, behoud identiteit van de bevolking, plaatselijke werkgelegenheid en de lokale economische ontwikkeling.

Of je nu een natuur rondreis maakt in Brazilië of Costa Rica, een stedentrip maakt naar Lissabon of een weekendje verblijft in een plaatselijke bed and breakfast, alles heeft te maken met lokale werkgelegenheid, een stimulans voor de regio en cultuurbehoud. Reisorganisaties die zich inzetten voor cultuur, natuur en lokale werkgelegenheid zijn een belangrijke schakel tussen hotels, vakantiehuizen, bed and breakfast en alternatieve en eco vakantie adressen. Niet alleen reisorganisaties zoals Djoser, Sawadee en Mambo Reizen spelen hier een rol in.  Ook meer tradtionele reisorganisaties zoals Interhome.nl  en Novasol zijn zich bewust van het belang van duurzaam toerisme, cultuurbehoud en de ontwikkeling van de lokale economie.

Vervoer tijdens een rondreis of stedentrip.

De meeste reizigers maken gebruik van de eigen auto of het vliegtuig. Het reizen met de trein en lokaal vervoer neemt een steeds grotere plaats in, zeker bij jongeren en backpackers. Bagageonline.nl speelt hier op in door het aanbod van bagage koffers die naadloos passen in het vliegtuig, auto of trein. Duurzaamheid is ook iets praktisch en vind je in steeds meer facetten van duurzaam toerisme/
Geplaatst door: Webmaster op 11:51
Geen reacties
woensdag 24 januari 2018
Vakantiehuis Zeeland
Tags: duurzame vakantie, vakantie met hond Zeeland, windenergie, vakantiehuis Zeeland
Een vakantiehuis Zeeland is altijd goed.

Wie van ruimte een rust houdt en op zoek is naar een vakantie accommodatie, moet zeker eens kijken bij het aanbod vakantiehuizen Zeeland.  Een vakantiehuis Zeeland is altijd midden in de roos.  Ook voor een duurzame en actieve vakantie.

Veel windenenergie in Zeeland.

Zeeland is een kustprovincie met veel wind.Langs de kust van Zeeland vind je dan ook veel windparken.  Voor echt duurzame energie. Je kunt dan ook in Zeeland een heel vrijstaand vakantiehuis huren welke worden gedreven door windenergie of zonne energie. Boek bijvoorbeeld een 4 of 6 persoons vakantiehuisje in Domburg, Ellemeet of Kats en ga de omgeving met de fiets ontdekken. Want Zeeland is ook ideaal voor een fietsvakantie of andere duurzame vakantie. Je fietst vanuit je vrijstaande vakantiehuis in Zeeland zo de natuur in. Fiets bijvoorbeeld rond het Veerse Meer of de Oosterschelde.  Een fijnere vakantie dan een duurzame vakantie in Zeeland bestaat er niet.

Vakantie met hond in Zeeland.

Als je een vakantiehuis Zeeland zoekt voor een vakantie met de hond is dat ook geen probleem. Zeeland is hondvriendelijk en in veel vakantiehuizen met omheind terrein zijn honden toegestaan.
Geplaatst door: Webmaster op 07:16
Geen reacties
donderdag 11 januari 2018
Duurzaam op vakantie met CO2 compensatie
Tags: duurzaam reizen, duurzaam toerisme, fietsvakanties, single reizen, wandelvakanties, CO2 compensatie
Je kunt door CO2 compensatie de uitstoot van broeikassen door reizen compenseren.

Ook als duurzaam consument reis je graag. Je wilt ook met het vliegtuig naar de mooiste plekjes op aande vliegen of een ECO vakantie boeken. Maar als je reist en vliegt vervuil je en stoot je CO2 uit met als gevolg een bijdrage aan het broeikaseffect. Deze CO2 uitstoot kan gelukkig gecompenseerd worden door de aanplant van bomen die juist weer CO2 opnemen. De praktijk is echter dat weining reizigers, ook de bewuste consument niet, dit doet.  De reisbranche wil de duurzaamheid promoten en haar reizen, groepsreizen en vakanties duurzamer maken. Een hele goede zaak voor het duurzaam toerisme.


Meer dan 10 reisorganisaties gaan de de CO2 uitstoot voor hun reizigers compenseren.

Een aantal duurzame reisorganisaties willen hun verantwoordelijkheid nemen en gaan de CO2 uitstoot van de door hen georganiseerde individuele reizen, rondreizen en groepsreizen compenseren. Zij betalen de kosten van deze hoogst noodzakelijke CO2 compenstie. Onder hen Sawadee, 'één van de reisorganisaties welke je ook terug vindt in de reisprogramma's van deze website duurzaam toerisme en specialist in avontuurlijke rondreizen, groepsreizen en single reizen. Langzaam aan gaat het de goede kant op maar het toerisme blijft één van de meest vervuilende industrieën en omdat de groei van het toerisme niet te stuiten is, moet er nog veel meer gebeuren. Fietsvakanties, kampeervakanties en wandelvakanties in eigen land zijn en blijven het minst vervuilend. 
Geplaatst door: Webmaster op 04:31
Geen reacties
donderdag 28 december 2017
Vakantie met de hond
Tags: Ardennen, honden vakantie, vakantiehuis met hond, weekend met hond, vakantie met de hond
Waar kan je een vakantie met de hond boeken?

Wie een vakantie met hond wil boeken en een vakantiehuis of vakantiebungalow met omheinde tuin zoekt, heeft veel hulp aan de startpagina honden vakantie.

Hier vind je uitgebreide informatie over een vakantie met hond Frankrijk, Nederland, België, Duitsland, en de Ardennen. Vakantiehuisjes midden in de natuur en ook met omheinde tuin. Het bijzondere van een honden vakantie is dat de hond ook in het vakantiehuis, vakantiebungalow of appartement welkom is. En als je meer dan 2 honden hebt, is het ook geen probleem een vakantie met hond te boeken.
In vele accommodaties zijn 2, 3, 4 of 5 honden op vakantie welkom.

Vakantie met hond in de Ardennen.

Als u houdt van ongerepte natuur, veel groen en vakantiehuisjes midden in het bos, is een honden vakantie in de Ardennen zeker iets voor u. Vakantiehuisjes in de Ardennen hebben iets unieks.  In veel vakantiehuisjes in de Ardennen zijn 1 of 2 honden toegestaan.  Fijne honden vakantie in de Ardennen.

Ook weekend met hond te boeken.

Ook als je een weekend met de hond wilt boeken is er veel mogelijk.  Huur bijvoorbeeld een vakantiehuisje met hond aan zee en geniet van een honden weekend aan zee.  Kies wel een gebied uit waar honden mogen los lopen. Bijvoorbeeld in een honden losloop gebied.  Uw hond zal u meer dan dankbaar zijn.
Geplaatst door: Webmaster op 03:10
Geen reacties
dinsdag 26 december 2017
Vakantiehuis in het bos
Tags: boshuis, onthaasten, rustgevend, vakantie met hond, vakantiehuis in het bos
Een vakantie in het bos is rustgevend.

Wie behoefte aan veel rust heeft tijdens zijn vakantie, doet er goed aan een vakantiehuis midden in het bos te huren. Een bos is rustgevend en als je erin slaagt een groen vakantiehuis in the middlle of nowhere te huren, is de rust helemaal gegarandereerd. Zeker als het een vakantiehuis in een oud bos is met oude eikebomen, berken, beuken,  notenbomen of elzen. 
een vakantie in een bos is meditatief en zeker rustgevend.

Waar kan je een vakantiehuis midden in het bos huren?

Een vakantiehuis in het bos, op de heide of aan de rand van de duinen, huur je via de website duurzaam toerisme. Daar vind je op de pagina groene vakantiehuizen alle informatie die nodig is. Ook voor een ecologisch vakantiehuis, boshuis, pipowagen, afgelegen vakantiehuis of groen vakantiehuis voor een grote groep.

Een vakantiehuis in het bos huren, ook ideaal voor een vakantie met hond.

Ook je hond zal van een vakantie in het bos genieten. In bepaalde bosgebieden lopen herten en wilde zwijnen. Als je hond een jachthond heeft of jachtinstinkt is het belangijk je hond in die bosgebieden wel aangelijnd ( aan de riem ) te houden. Anders zullen honden de rust verstoren en dat was nu juist niet de bedoeling. Een vakantiehuis in het bos is tenslotten om te onthaasten.
Geplaatst door: Webmaster op 09:16
Geen reacties
donderdag 7 december 2017
Vakantie in het mooie Zeeland
Tags: groepsvakantie, yoga op het strand, yoga weekend, vakantie in Zeeland
Waarom Zeeland zo uniek is.

Wie zijn vakantie in Nederland wil vieren en van ruimte en rust houdt, moet zich zeker eens oriënteren op de vakantie mogelijkheden in Zeeland.  Want een vakantie in Zeeland is uniek. Nergens anders in Nederland zijn de stranden zo breed en schoon, zijn er zo veel watersportmogelijkheden met kinderen en is een strandvakantie zo puur. 

Zeeland met al zijn natuurschoon, de waterwerken, de honderden kilometers aan fietspaden en wandelroutes, heeft alles in zich voor een actieve en duurzame vakantie.  Of je nu zeehonden wilt bekijken, de ijsvogel, lepelaar of witte reiger wil spotten, je vindt het allemaal in Zeeland.

Veel windenergie in Zeeland.

Door de idele ligging aan de kust, is Zeeland ideaal voor de opwekking van duurzame, windenergie. In Zeeland vind je aan de kust dan ook vele windparken.  Mensen die op zoek zijn naar een duurzame vakantiebestemming zitten in Zeeland dus goed. Zeker als je bedenkt dat Zeeland ook de perfecte provincie is voor een wandelvakantie, fietsvakantie, yoga weekend of vakantie of wellness vakantie.
Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan een yoga weekend in Domburg. Dat is yoga op het strand!

Zeeland, ook voor een groepsvakantie.

In Zeeland vind je ook grote vakantiehuizen en groepsverblijven. Daarom is Zeeland ook geschikt voor een groepsvakantie.  Veel yoga weekenden in Zeeland zijn mogelijk omdat er overnacht kan worden in een groepshuis.
Geplaatst door: Webmaster op 07:45
Geen reacties
woensdag 29 november 2017
Rondreizen Peru
Tags: duurzaam toerisme, rondreizen Peru, rondreis 2018 Peru
Voor de mooiste rondreizen Peru.

Peru is één van de mooiste vakantiebestemmingen ter wereld.  Voor avonturiers, natuurliefhebbers, cultuurliefhebbers en sportievelingen.  Of je nu wilt genieten van een berg wandelvakantie, natuur vakantie of culturele vakantie.  Peru heeft het allemaal.. Ook voor single reizen Peru.
Wij hebben een overzicht gemaakt van de mooiste rondreizen binnen Peru. Voor bijvoorbeeld een 10 daagse of 14 daagse rondreis Peru waarbij wandelen of cultuur centraal staat.  Met speciale aandacht voor single reizen Peru.
Als alleenstaande kan je met een groep extra genieten van de mooiste single groepsreizen Peru.

Nu je rondreis 2018 Peru boeken.

Het is nu de tijd om een uniek rondreis Peru 2018 te boeken. De brochures van de reisorganisaties zijn uit. Het Andesgebergte, de Inca's, de oude culturen.  Peru heeft alles voor een fantastische rondreis.  Ook als single reis.

Rondreis Peru 2018 nu met vroegboekkorting boeken.

Als je in november of december 2017 je rondreis Peru boekt, kom je misschien wel in aanmerking voor vroegboekkorting. Nog een reden om nu je vakantie 2018 te plannen.
Geplaatst door: Webmaster op 05:54
Geen reacties
donderdag 23 november 2017
Rondreis Japan
Tags: al het moois van Japan, Tenzing Travel, rondreis Japan
Al het moois van Japan.

Wie aan een verre rondreis denkt, denkt in eerste instantie waarschijnlijk niet aan Japan ( Azië ) als vakantie bestemming. Toch is Japan met ongekende vakantie mogelijkheden, zowel voor natuur- en cultuurliefhebbers, liefhebbers van citytrips en heerlijk, exclusief eten. Een rondreis Japan  is een onvergetelijke belevenis vol hoogtepunten.  Duurzaam, avontuurlijk en cultureel. Met een knipoog naar de ongekend mooie natuur.

De bevolking van Japan is vriendelijk en heeft een grote respect voor hun cultuur en natuur. Dit vertaalt zich in bijzondere tempels, een onovertroffen flora en fauna met onder andere kraanvogels, warmwaterbronnen, uitgestrekte natuurgebieden, hoge bergen, vulkanische eilanden en natuurparken. De grote verscheidenheid aan flora en fauna is mede wat een rondreis Japan zo bijzonder maakt. Maar Japan heeft meer moois dan een prachtige natuur en dierenwereld. Het eilandenrijk van Japan herbergt talloze verborgen schatten.

Bijzondere steden in Japan.

Als je tijdens een rondreis Japan niet alleen wilt genieten van flora en fauna maar ook de bijzondere steden wilt zien, moet je naast Tokio, de bruisende metropool, ook teminste Kyoto gezien hebben. Deze ouderlijke, keizerlijke stad heeft naast de bekende Zen tuinen ook indrukwekkende tempels en marktpleinen. Een stedentrip Japan is dan ook meer dan genieten van heerlijk eten en drinken. Ten zuiden van Kyoto ligt het stadje Nyara, ook meer dan de moeite waard. Al het moois van Japan valt niet in één blog te beschrijven want er zijn talloze  natuurgebieden, steden, dorpen, tempels, meren en hooglanden die meer dan de moeite waard zijn te bewonderen. 

Groepsreis of individuele reis Japan boeken?

Om al het moois van Japan tijdens een rondreis te kunnen bewonderen, kan je kiezen voor een groepsreis of individuele reis. Bij Tenzing Travel kan je kiezen uit beide opties. Boek boek bijvoorbeeld een 12 daagse groepsreis Japan of een 15 daagse individuele vakantie. Welke rondreis Japan u ook kiest, samen met Tenzing Travel wordt het een onvergetelijke ervaring.


Geplaatst door: Webmaster op 09:41
Geen reacties
dinsdag 21 november 2017
chalet kopen
Tags: stekelbos.nl, chalet kopen
Een chalet kopen doe je bij Stekelbos.nl

Wie een chalet of stacaravan wil kopen, doet een goede investering. De huidige generaratie chalets en stacaravans zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en van alle gemakken voorzien. De meeste mensen kopen een nieuw chalet maar er zijn ook mogelijkheden om een occassion te kopen.  Een occassion is meestal een tweedehands vakantieverblijf die nog in hele goede staat is. Je kunt bij Stekelbos een chalet kopen voor 2 of 4 personen maar er zijn ook luxe chalets met 6 slaapplaatsen te koop. Een eigen vakantie chalet is ideaal. Je kunt het hele jaar door genieten van een lange of korte vakantie maar er ook regelmatig een weekendje op uit gaan. Daarnaast biedt een eigen chalet of stacaravan ook goede verhuurmogelijkheden.

Wat kost een nieuwe chalet?

Je kunt bij Stekelbos.nl een nieuwe chalet kopen vanaf €27.950,00. Je koopt dan een chalet met 2 slaapkamers met badkamer, keuken, dubbelglas, kachel en gordijen.  Een dergelijk chalet is dus ook winterklaar. Er zijn ook chalets met 3 slaapkamers te koop, luxe chalets met centrale verwarming en alle denkbare zaken om het comfort tijdens uw verblijf te vergroten.  Een super luxe uitvoering zit in de prijsklasse vanaf ongeveer 35.000 euro. Er zijn ook chalets op maat te koop en aangepaste modellen. De laatste is ook te gebruiken als mantelzorgwoning. Offertes en mogelijkheden op aanvraag.
 
Uw huidige stacaravan of chalet inruilen.

Wilt u een nieuwe chalet kopen maar weet u niet wat u met uw huidige stacaravan of chalet aan moet?? Stekelbos.nl kan in de de meeste gevallen uw huidige chalet of caraban inruilen. Ook kunnen zij u helpen een staplaats te vinden en kunnen u helpen met andere zaken die met de aankoop van uw luxe vakantie object te maken hebben. Kortom, voor de beste kwaliteit stacaravans en chalets in combinatie met de beste service en dienstverlening, bezoekt u de website of maakt u een afspraak met Stekelbos.nlGeplaatst door: Webmaster op 06:53
Geen reacties
donderdag 26 oktober 2017
Vakantiehuisje Ardennen
Tags: 10 personen, vakantiehuisjes Ardennen, vakantiehuisje Ardennen 6 personenEen vakantiehuisje in de Ardennen huren.

Wie van de natuur en van wandelen houdt, is vast en zeker al eens op vakantie in de Ardennen geweest. Met name de Luxemburgse Ardennen is een wonder van natuurschoon en hier bevinden zich de mooiste vakantiehuisjes Ardennen. Ook voor fietsers en hondenliefhebbers zijn de Ardennen uitermate geschikt om op vakantie te gaan. Deze streek staat bekend om de goede en mooie fietspaden en hondvriendelijke vakantiehuisjes. Indien u een vakantiehuisje in de Ardennen wilt huren, ook midden in het bos, kijk dan eens op de website vakantiehuisjesardennen.nl

Hier vind u niet alleen groene vakantiehuisje maar ook luxe vakantiehuizen met sauna en jacuzzi. 

Een vakantiehuisje voor 6 personen in de Ardennen huren.

De meeste vakantiehuisjes in de Ardennen zijn geschikt voor 6 personen.  Er zitten echter ongelooflijk grite verschillen in de huurprijzen en de faciliteiten van deze accommodaties. Zo huur je bij de ene aanbieder een 6 persoons vakantiehuisje in de Ardennen voor 300 euro voor een week terwijl je bij een andere reisorganisatie voor een soortgelijk huisje wel 500 euro per week betaalt. Vergelijk daarom de prijzen en faciliteiten van de meest geschikte vakantiehuisjes.  Het kan je wel 100 tot 300 euro besparen.

Hier vind je een 6 persoons vakantiehuisje Ardennen.

Een vakantiehuis Ardenen voor 10 personen huren.

Als je op zoek bent naar een groter vakantiehuis, bijvoorbeeld voor 10 of 12 personen, zijn er een aantal punten die om extra aandacht vragen. Met name de ligging en de faciliteiten van het vakantiehuis vragen dan speciale aandacht. Bij een vakantie met kinderen bijvoorbeeld is het belangrijk dat het huis in een kindvriendelijke accommodatie ligt. Bij een vakantie met honden moet het vakantiehuis hondvriendelijk zijn en bij voorkeur een afgesloten en omheinde tuin hebben. 10 persoons vakantiehuizen zijn relatief schaars en duur. Het vergelijken van de huurprijzen van de diverse aanbieders zal zeker lonen.

Een vakantie in de Ardennen is duurzaam.

De Ardennen zijn een aaneenschakeling van natuurgebieden en je vindt er de mooiste fauna en flora. Zeker als je een wandelvakantie of fietsvakantie in de Ardennen hebt geboekt, is er sprake van een duurzame vakantie. Voor natuurliefhebbers, rustzoekers en sportievelingen is het de place to be. Goed om te weten dat er in de Ardennen vakantiehuisjes met houtkachels en zonnepanelen te huur zijn.  Voor de echt duurzame vakantieganger.
Geplaatst door: Webmaster op 07:54
Geen reacties
maandag 25 september 2017
single reizen 2018
Tags: single reis, voorjaarsvakantie, zomervakantie, single reizen 2018
Overzicht single reizen 2018.

Wie in 2018 op reis wil gaan en single is, kan kijken bij het aanbod single reizen 2018.
De meeste single reisorganistaties hebben hun aanbod single reizen 2018, zowel voor de voorjaarsvakantie, zomervakantie als herfstvakantie 2018 al klaar.  Voor de single reizen 2017 is er nog volop plaats voor de kerst vakantie single reizen en de wintersport reizen.

Bij wie je single reis 2018 boeken?

Welke groepsreis en reisorganisatie past nu het beste bij jouw ultieme vakantie??  Dat is vooral een kwestie van persoonlijke smaak en natuurlijk ook de ruimte in je portemonnee.  Een single reis naar Australië of Nieuw- Zeeland is natuurlijk vele malen duurder dan een single weekend op de Veluwe.  De belangijkste vraag is misschien wel of je als alleenstaande liever een groepsreis boekt met een "gemixed gezelschap" of louter vrijgezellen. In het laatste geval kan je bijvoorbeeld voor single reizen 40+, 50+ of 60 plus kiezen.

Veel reisorganisaties doen singlereizen erbij.

Als je op internet op zoek gaat naar Single reizen 2018 dan zal je ontdekkend at er weinig pure single reis specialisten zijn. De meeste reisorganisaties doen singlereizen erbij. Dat wil niet zeggen dat deze reize minder zijn dan de groepsreizen en rondreizen georganiseerd door de pure single reis specialisten zoals Estivant en Cirkel Reizen. De laatste 2 zijn 100 % reisspecialisten voor singles.  Ze hebben ook een uniek aanbod voor eenoudergezinnen.

Wanneer je single reis 2018 boeken??

Als je een single reis voor de zomervakantie 2018 wilt boeken, is het voorjaar van 2018 de beste periode. Ga je voor een uitstapje in de de voorjaars vakantie 2018 dan is het een idee om je nu al te gaan oriënteren.
Geplaatst door: Webmaster op 09:49
Geen reacties
maandag 11 september 2017
Vakantie voor vegetariërs
Tags: bio hotel, vakantiehuisje natuur, vegetarisch hotel, vegetarische vakantie
Veel mogelijkheden om als vegetariër op vakantie te gaan.

Als je vegetariër bent en op vakantie wilt, alleen, met je partner, vrienden of gezin, merk je al snel dat het niet zo eenvoudig is om hotels te vinden waar aandacht is voor vegetariërs.  Want als je op vakantie bent als vegetariër wil je natuurlijk wel genieten.  En genieten op vakantie betekent ook lekker, vegetarisch eten. Maar vegetarische vakanties en hotels waar een vegetarisch menu op de kaart staat, het zijn nog steeds uitzonderingen. En dat is 2017 waar gezondheid en gezond leven belangrijker is dan ooit.

Vegetarische vakantie boeken.

Als je een, verzorgde, vegetarische vakantie wilt boeken, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een bio hotel of vegetarisch hotel.  De hotels met een uitgebreide vegetarische kaart en pure vegetarische hotels geven de beste garantie voor een vakantie waar je echt van je vegetarische maaltijden en ontbijt kunt genieten.
Geen omelet of kaassoufflé maar echte en gevarieerde vegetarische maaltijden, bijvoorbeeld een heerlijke pasta met tomatensaus en noten en een pompoenpitdressing die het geheel afmaakt.  Wist je overigens dat pompoenen ook bij veel niet vegetariërs een favoriete groente zijn en koudgeperste pompoenpitolie en pompoenpitten ontzettend gezond zijn??? Ze zitten bijvoorbeeld boordevol met zink.

Vegetarische vakantie met kinderen boeken.

Als je een vegetarische vakantie met kinderen wilt boeken, is een verblijf in een hotel wellicht een minder goed idee. Een vakantiehuisje waar je zelf kunt koken en waar de kinderen voldoende speelruimte en mogelijkheden hebben, is dan wellicht een beter alternatief dan een bio hotel of vegan hotel.
Een groen vakantiehuisje in de natuur is dan best wel een goed idee.

Eco vakantie?

Ook bij een eco vakantie heb je vaak mogelijkheden om biologisch en vegetarisch te eten.  Op deze website duurzaan toerisme.com vind je ook informatie over eco reizen.

Geplaatst door: Webmaster op 10:25
Geen reacties
woensdag 6 september 2017
Bus huren bij Bakreizen.nl
Tags: bus huren met chauffeur, groepen, rolstoelvervoer, toeringcar bussen, Bakreizen.nl
Touringcar bus huren bij Bakreizen.nl

Wie op zoek is naar een touringcarbus voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, bruiloft, familie uitje, vriendinnenweekend, schoolkamp of excursie, wil meestal wel een luxe touringcar bus huren. 

Bij Bakreizen.nl hebben ze luxe touringcarbussen te huur én met goed opgeleide chauffeur. Hierdoor kan aan praktisch ieder verzoek om een bus te huren worden voldaan. Of je nu op zoek bent naar een touringcarbus met chauffeur om je als groep naar een concert of festival te vervoeren of je op zoek bent naar een luxe toeringcarbus voor 20 personen voor een buitenlandse reis of schoolkamp. bij Bakreizen.nl is bijna alles mogelijk.  En dat voor een zeer concurrende prijs en een zéér goede service. Een bus huren van Bakreizen.nl betekent kwaliteit, comfort en service voor een concurrende prijs.

Bus huren voor kleine en grote groepen.

Bakreizen.nl is een touringgcarbusorganisatie met een groot en gevarieerd wagenpark. Dat heeft het grote voordeel dat kleine en grote groepen bij Bakreizen.nl terecht kunnen voor hun uitstapjes en groepsreizen. Omdat Bakreizen meerdere bussen tegelijk in kan zetten en ook over bussen beschikt met een grote capaciteit, kunnen ook groepen van bijvoorbeeld 90, 100 of 150 personen vervoerd worden. Hierbij staat het comfort en de veiligheid van de groepen altijd voorop.  Bij Bakreizen betekent dat onder andere dat er altijd goed opgeleide chauffeurs met de reizen mee gaan, de planning zeer zorgvuldig is en tevens dat er zoveel mogelijk met de wensen van de opdrachtgever en individuele reizigers wordt rekening gehouden.

Bus huren voor schoolreisje of schoolkamp.

Bakreizen heeft een grote ervaring met de inzet van bussen en chauffeurs in het kader van schoolreisjes en schoolkampen. Hierbij worden scherpe tarieven gehanteerd. Vraag voor het huren van bussen met chauffeurs voor uw schoolreisje of schoolkamp een vrijblijvende offerte op.

Ook rolstoelvervoer mogelijk.

Bakreizen.nl heeft ook rolstoel touringcarbussen ter beschikking. Daarom is het bij Bax reizen ook mogelijk een bus met chauffeur te huren om mensen met rolstoelen te vervoeren.  Vraag naar de mogelijkheden.
Geplaatst door: Webmaster op 08:45
Geen reacties
 
Op wintersport gaan als je single bent
Tags: groepsreizen, kerstmis, singles, vrijgezellen, wintersport groepsreis, single wintersport
Veel mogelijkheden op wintersport vakantie te gaan voor singles.

Single en op skivakantie?
Veel singles zijn sportief en gaan graag op wintersport vakantie. De populairste landen om een wintersport vakantie te boeken zijn Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Duitsland. In feite wijkt dat niet af van mensen die op skivakantie gaan en niet single zijn. Single wintersport vakanties zijn echter wel degelijk anders van opzet.
Hieronder meer informatie om als single een wintersport groepsreis te boeken.

Wintersport groepsreizen voor singles.

Je kunt als alleenstaande natuurlijk een individuele wintersport vakantie boeken en het prima naar je zin hebben maar als je van gezelligheid houdt en het prettig vindt om met een groep gelijkgestemden te genieten van wintersport en apres ski dan is een single wintersport groepsreis wat voor jou.
Je gaat dan met een 10 tot 20 andere vrijgezellen op winterport en kunt dan niet alleen lekker actief bezig zijn i de sneeuw en op de piste maar ook na het skieën of langlaufen veel gezelligheid hebben. Een eenzame wintersport vakantie is dus echt niet nodig. Er zijn meer dan 10 reisorganisaties die zich hebben toegelegd tot single wintersport groepsvakanties.  Vaak met een speciaal programma wintersport voor singles 35+, 40 plus, 50, 55 en 60 plus.

Single wintersport vakantie met kerstmis boeken?

Veel alleenstaanden hebben met kerstmis wat last van eenzaamheid.  En dat is heel logisch want kerstmis is de tijd om met je familie of partner gezellig samen te zijn.
Het is daarom wellicht een goed idee om met kerstmis nie alleen thuis te zijn maar gezellig een single wintersport groepsreis te boeken.  Lekker na de wintersport samen wat drinken, lekker eten, misschien ergens dansen. Er is veel mogelijk.

Gelijke verdeling mannen en vrouwen.

Wat een single wintersport groepsreis extra aantrekkelijk maakt is dat iedere single reisorganisatie ernaar streeft om de groepen zo samen te stellen dat er ongeveer een gelijke verhouding vrouwen en mannen is. De ervaring heeft geleerd dat dat de gezelligheid en saamhorigheid ten goede komt.  Bij een aantal van deze reisorganisaties kan je voor het boeken van je wintersport weekend of vakantie al zien hoe de groepssamenstelling is.  Dat maakt de keuzen voor jouw single wintersport groepsvakantie een stuk makkelijker.
Geplaatst door: Webmaster op 08:17
Geen reacties
dinsdag 29 augustus 2017
Fietsvakantie, toppunt van sportiviteit
Tags: 55 plus, fiets groepsreis 50, Fietsrelax, fietsvakanties binnen Europa, fietsvakanties
Fietsvakantie??

Fietsvakanties zijn het toppunt van actieve en sportieve vakanties.
Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht, de mooiste fietsroutes fietsen, genieten van prachtige vergezichten, bergen, heuvels, bossen, rivieren en natuurschoon.

Er zijn vele soorten fietsvakanties.  Van bijvoorbeeld een fietsvakantie langs de Noordzee kust, een actieve familie fietsvakantie in de Ardennen of Duitsland tot een avontuurlijke fietsvakantie in Zuid Frankrijk of Italië.

Fietsvakanties binnen en buiten Europa.

Maar wat maakt een fietsvakantie nu zo aantrekkelijk en bijzonder?? Vrijheid, lekker actief bezig zijn, genieten, soms ook contact met je reisgenoten, dat is wat een fietsvakantie zo aantrekkelijk maakt.  En als je dan onverhoopt een lekke band hebt gekregen, er is altijd wel hulp:) En fietsvakanties zijn duurzame vakanties, een compliment aan jezelf en het milieu!

Welke reisorganisaties bieden verzorgde fietsvakanties aan?

Er zijn tientallen reisorganisaties die zich hebben toegelegd op verzorgde fietsvakanties. Ook met bagagevervoer en inclusief overnachting. Of je nu een individuele fietsvakantie Nederland of Frankijk wilt boeken, een gezinsfiets vakantie met kinderen of een fiets groepsreis voor 50, 55 en 60 plussers, er is voor iedereen een passende fietsvakantie of weekend te vinden.
Je vindt op onze websites fietsvakanties van o.a. Fietsrelax, SNP Reizen, Kras Fietsvakanties, Tui, Djoser en vele anderen.  

Ook voor een fietsvakantie buiten Europa.


Geplaatst door: Webmaster op 09:37
Geen reacties
zaterdag 26 augustus 2017
Honden vakantie
Tags: aan zee, losloopgebieden, vakantie met hond, honden vakantie
Met hond op vakantie?

Wie een hond heeft en op vakantie wil, heeft tegenwoordig meerdere mogelijkheden op de hond of honden mee op vakantie te nemen.  Er zijn honden hotels, honden campings en honden vakantiehuizen. Allemaal mogelijkheden om een honden vakantie te boeken.

Compleet overzicht honden vakanties.

Maar waar vind je nu een compleet overzicht van deze honden vakanties?  
Op de honden vakantie startpagina.

Op de honden vakantie startpagina vind je niet alleen algemene informatie over honden vakanties maar vooral ook specifieke vakantie adressen waar honden toegestaan zijn. Of je nu een vakantie met hond in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië of België wilt boeken, je vindt alle informatie en adressen voor honden vakanties snel. Ook als je een vakantie met 2, 3, 4 of meer honden wilt boeken,zijn er doorgaans mogelijkhedne.

Waar moet je op letten als je een honden vakantie boekt?

Als je een jachthond hebt of hond die makkelijk wegloopt, is het verstandig een vakantiehuis te boeken met hoog omheinde tuin en in een omgeving die hondvriendelijk is.
Boek je een vakantiehuisje met hond in een vakantiepark dan gelden er op het park bepaalde regeles voor honden, bijvoorbeeld vaak een aanlijnplicht.
Een accommodatie boeken in een losloopgebied voor honden heeft zo zijn voordelen, er zijn in bijna alle landen en gebieden aangewezen losloopgebieden

Honden vakantie aan zee.

Een vakantie met hond boeken aan zee of aan de kust is ideaal. Houd er wel rekening mee dat er voor veel stranden een verbod geldt voor honden of er op bepaalde tijdstippen geen mogelijkheid is om met honden op het strand te komen.

Geplaatst door: Webmaster op 07:25
Geen reacties
donderdag 10 augustus 2017
Bijzondere vakantie?? yoga retreat Thailand
Tags: Puur en Kuur, Spa Dreams, spiritualiteit, vakantie, yoga, yoga retreat thailand
Op zoek naar een bijzondere vakantie en vakantiebestemming?? 

Yoga Retreat in Thailand!

Ben je voor december, januari, februari of maart naar een bijzondere en verre vakantiebestemming met een spiritueel tintje en houd je van yoga, spiritualiteit en cultuur?
Kijk dan eens naar de mogelijkheden van het boeken van een yoga retreat in Thailand.

Als een yoga retreat wilt boeken en als vakantieland Thailand kiest, sla je meerdere vliegen in één klap wat Thailand is een fantastisch land met een bijzondere cultuur en natuur en in decemner tot en met maart is de kand op mooi weer het grootst.  Je gaat dan op retreat buiten de natte regenperiode.
Je kunt een 8-daagse yoga retreat Thailand boeken maar ook gaan voor bijvoorbeeld een 14 daagse yoga reis.

Best yoga reisorganisaties uitgezocht.
Wij hebben uitgezicht welke reisorganisaties bijzondere reizen en yoga retreats naar Thailand en overige landen in Azië organiseren en dan zijn Puur en Kuur en Spa Dreams.

Hier vind je meer informatie over yoga reizen Thailand georganiseerd door Puur en Kuur.

Hier vind je alle retreats van Spa Dreams.
Geplaatst door: Webmaster op 09:50
Geen reacties
donderdag 3 augustus 2017
Op vakantie met de auto, is dat duurzaam?
Tags: autovakantie, autoverzekering, duurzaamheid, fietsvakanties, wandelvakanties, met de auto op vakantie
Is op vakantie gaan met de auto verantwoord in het kader van duurzaamheid?

Wie milieuvriendelijk en duurzaam leeft, zal bij het boeken van de vakantie mogelijk ook rekening houden met het vervoer van en naar het vakantie adres. En dan zie je al gelijk de praktische problemen want ook al ben je duurzaam ingesteld, je ontkomt er niet aan om met de auto, vliegtuig of ander milieuvervuilende manier je te verplaatsen.  De vraag is, als we het over autovakanties hebben, of dit duurzaam kan zijn.

De meeste mensen gaan met de eigen auto op vakantie.

De meeste mensen die een vakantiehuis hebben gehuurd, gaan met de eigen auto op vakantie. Als je een vakantiehuis hebt gehuurd, neem je in de regel je eigen eten en kleding en dergelijke mee en is een auto erg handig. Als je kinderen hebt en die nemen ook nog eens hun speelgoed en dergelijke mee is een ruime auto zelfs onontbeerlijk.  De vraag is of het ook anders kan.. Maar eerst maar eens de vraag beantwoorden, kan een autovakantie ook duurzaam zijn??

Het antwoord is ja.  Iemand die een elektrische auto rijdt die wordt opgeladen door energie die duurzaam is opgewekt, is lekker duurzaam bezig. Iemand die met een oudere benzineauto met een gemiddelde snelheid van 120 kilometer meer dan 1.000 kilomter aflegt, uiteraard niet. Daar tussen in, heb je van allerlei niveau's. Een ding is zeker , vakantie met een benzine, gas of dieselauto is zeker niet de duurzaamste manier om op vakantie te gaan. Vliegen ook niet, zelfs niet als je je CO2 uistoot compenseert.  Maar wat is dan wel een duurzame manier van vakantie vieren??

Fietsvakanties en wandelvakanties het meest duurzaam.

Binnen het duurzaam toerisme zijn fietsvakanties en wandelvakanties duidelijk het duurzaamst. Zeker als je dat ook nog eens doet in combinatie met vervoer met de trein. Op de website duurzaam toerisme vind je alles over fietsvakanties en wandelvakanties.

Goed verzekerd op reis gaan bij auto vakantie.

Een autovakantie is naats een vliegvakantie niet alleen de minst duurzame manier van op vakantie gaan als we naar het vervoer kijken maar ook nog een risicovolle. Zeker bij een autovakantie waarbij je meer dan 1.000 kilometer reist en de vermoeidheid van de autobestuurder(s) uiteindelijk ook nog eens gaat meespelen, is een goede verzekering erg belangrijk. Sluit daarom altijd een goede autoverzekering af met een goede dekking in het buitenland en een reisverzekering voor het hele gezin.
Je kunt ook een groene autoverzekering afsluiten als je duurzaamheid belangrijk vindt.

Als er in het buitenland dan een calamiteit plaats vindt, kan je in ieder geval terugvallen op je verzekering.

 
Geplaatst door: Webmaster op 14:30
Geen reacties
maandag 31 juli 2017
niet alleen op vakantie
Tags: groep gelijkgestemden, reis, single reis, niet alleen op vakantie
Niet alleen op vakantie?? 

Kies voor een groepsreis of singlereis!

Wie single is of een partner heeft en vaak alleen op vakantie gaat omdat de partner niet mee kan of niet mee wil of omdat er andere interesses zijn, heeft er wellicht baat bij om deze blog met aandacht te lezen.  Er zijn namelijk vele mogelijkheden om alleen op vakantie te gaan ( individueel ), deel te nemen aan een groepsreis of je op te geven voor een specifieke single reis ( alleenstaande reizen).
Welk van deze reizen voor jou het prettigst is,  hangt natuurlijk af van de manier waarop jij je vakantie wilt vieren, alleen of in groepsverband.

Hier vind je uitgebeide informatie over alleen op vakantie gaan.

De voordelen van niet alleen op vakantie gaan.

Aan alles in het leven zitten voor- en nadelen. Dat geldt ook voor alleen reizen of alleen op vakantie gaan. Het belangijkste voordeel van met een groep op reis gaan is dat je je niet snel eenzaam zult voelen. je hebt natuurlijk mensen om je heen. Als je de juiste typen groepsreizen selecteert, bijvoorbeeld wandelen, fietsen, actief, natuur, rondreis of cultuur, is de kans groot dat je ook gelijkgestemden ontmoet.

De gezelligheid van een single reis.

Als je single bent en niet alleen op reis wilt, kies dan voor een single reis.  Maar dan wel eentje die aansluit bij jouw ideale vakantiegevoel en bij eentje met singles van je eigen leeftijd.


Geplaatst door: Webmaster op 09:14
Geen reacties
dinsdag 18 juli 2017
De leukste wandelvakanties op wandelvakantie overzicht
Tags: last minute wandelvakantie, SNP Reizen, wandelvakantie overzicht

Korte of lange wandelvakantie boeken?


Een korte of lange wandelvakantie boek je op de website met een totaalaanbod wandelvakanties, wandelvakantie-overzicht.nl.

Op wandelvakantie overzicht hebben we een overzicht gemaakt van de leukste indiviuele wandelvakanteis en groepswandelvakanties.  Daarnaast vind je hier informatie over bergsport wandelreizen, bergwandelen, trekking, wandeltochten voor singles en wandelvakanties voor jongeren.

Als je een wandelvakantie wilt boeken voor juli, augustus of september 2017 zijn er nog voloende mogelijkheden.  Ook voor het najaar 2017 zijn er nog vele wandel moglijkheden, ook voor een wandelweekend in Nederland. Wat dacht je van een georganiseerd wandelweekend in Zuid-Limburg in december of een wandelweekend in combinatie met fietsen op de prachtige Veluwe??

Ook last minute wandelvakanties

Ook voor de last minute boeker zijn er nog volop mogelijkheden. Boek bijvoorbeeld een last minute wandelvakantie naar Noorwegen of Zweden met SNP Reizen of ga op last minute wandelvakantie naar de Vogezen in Frankrijk.  Wandelen, individueel of in groepsverband is een heerlijk kado aan jezelf.  Voor mensen die om hun gezondheid geven en wat van de wereld willen zien.
Geplaatst door: Webmaster op 13:49
Geen reacties
zaterdag 15 juli 2017
Op zoek naar last minute weekend aanbieding?
Tags: 50, 55 plussers, last minute aanbieding, singles, last minute weekend je weg
Veel mensen zijn in juli en augustus op zoek naar last minute weekend aanbiedingen.

Wij hebben daarom een aantal mogelijkheden om een last minute weekendje weg te gaan op een rij gezet en ook tips gegeven hoe voordelig een dergelijk weekendje weg te boeken.

Zo is een weekendje weg met de trein een optie waar weinig mensen aan denken en een verblijf in een wellness hotelletje met zwembad en sauna het ultieme relaxweekend.

Het is goed om in deze maatschappij waar veel druk en drukte is, op zijn tijd een weekendje te kunnen ontspannen. Ook 55 plussers, singles en groepen jongeren komen op onze pagina "een last minute weekendje weg" volop aan bod.

Met speciale jongerenreizen, 50 en 55 plus reizen  en single weekenden is er voor iedereen een mogelijkheid om er op zijn tijd een goedkoop weekendje tussenuit te gaan.
Geplaatst door: Webmaster op 12:33
Geen reacties
woensdag 12 juli 2017
Vakantie glutenvrij
Tags: glutenvrij ontbijt, glutenvrij vakantie
Op zoek naar een glutenvrije vakantie?

Een glutenvrij vakantie boek je via de website glutenvrij eten.  Daar vind je de mooiste hotels en spa's welke zich hebben gespecialiseerd in diëten en met name glutenvrije diëten.
Je kunt bijvoorbeeld een glutenvrij hotel boeken in Duitsland, Italië, Spanje of Griekenland en daar genieten van een glutenvrij ontbijt en diner maar ook een geheel verzorgde vakantie boeken inclusief programma.

Denk dan aan een glutenvrije yoga of wellness vakantie of een wandelvakantie.
Vele honderdduizenden mensen zitten gebonden aan een glutenvrij dieet, vandaar dat het aanbod glutenvrije vakanties best groot is.

Zoek hier je vakantie glutenvrij.
Geplaatst door: Webmaster op 05:56
Geen reacties
dinsdag 4 juli 2017
Wisselende prijzen vliegtickets
Tags: goedkope vliegtickets, vergelijken prijzen vliegtickets
Wisselende prijzen vliegtickets

Heb je een vakantie gepland maar ben je nog niet in het bezit van vliegtickets? Prijzen van vliegtickets wisselen elke dag. Dit heeft met de vraag naar de tickets te maken. Wanneer de vliegmaatschappijen merken dat er veel klanten op zoek zijn naar tickets, wordt de prijs automatisch hoger. Denk bijvoorbeeld aan de meivakantie of de zomervakantie. In die periodes kunnen de kosten van een vliegticket het dubbele zijn. Vliegmaatschappijen weten dat klanten toch op vakantie gaan. Dit is een slimme manier om winst te maken. Wanneer je nog korting wilt pakken is het verstandig om zo vroeg mogelijk een ticket te bestellen. In periodes waarin het voor de vliegwereld rustiger is, gaan de prijzen weer omlaag. Vooral wanneer een vliegtuig niet meteen vol is, zullen de laatste stoelen tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden. In sommige gevallen is het boeken van een last-minute voordelig.

Online vliegtickets kopen

Blijf wel altijd op je hoede bij het boeken van tickets online. Bij het reisbureau kunnen ze je meer informatie geven over bijvoorbeeld de firma waarmee je vliegt, maar ook de verschillen tussen de tickets. Wanneer je via internet boek zul je die informatie zelf moeten verkrijgen. Ga zelf op onderzoek uit en zet de verschillen de tussen de vliegtickets tegen elkaar op. Zo weet je welke mogelijkheden je hebt. Kom je een vliegmaatschappij tegen die vliegtickets voor stuntprijzen op het internet gooit? Controleer van te voren waarom de vliegmaatschappij deze prijzen aanbiedt.

Vergelijken vliegtickets

Je kunt dan zelf bepalen of je het een slimme zet vindt om toch het ticket te kopen of om een alternatief te zoeken. De keuze is reuze. Het internet is een handige tool bij het vergelijken van vliegtickets. Zo hoef je niet zelf aan de slag om deze puzzel op te lossen.
Bron: https://www.goedkope-vliegtickets.nl/
Geplaatst door: Webmaster op 04:47
Geen reacties
zaterdag 17 juni 2017
Last minute singlereis
Tags: groepsreis, Nederland, last minute singlereis
Het is nu 17 juni 2017 en de periode van het boeken van de last minute vakanties komt er weer aan.
Als je nog geen reisje voor de zomervakantie hebt geboekt, is het wellicht nu het moment om te gaan nadenken over je vakantiebestemming.

Wordt het dit jaar een groepsreis, rondreis, individuele vakantie of een single reis?
Als je besluit een last minute singlereis te boeken, adviseren we je om je nu al te gaan oriënteren. Zeker als je een verre buitlandse reis wilt boeken.

Op deze pagina vind je meer informatie over last minute singlereizen.
Je kunt een ook als single een last minute boeken als je in Nederland je vakantie wilt vieren, bijvoorbeeld een kampeervakantie op de Veluwe of een strandvakantie en surfvakantie in Zeeland.
Geplaatst door: Webmaster op 10:04
Geen reacties
zaterdag 10 juni 2017
Stedentrip idee
Tags: culturele stedentrip, idee, stedentrip
Wie een stedentrip wil boeken, heeft wellicht ideeën en inspiratie nodig voor het uitkiezen van een onvergetelijke stedentrip.
Je kunt vandaag de dag kiezen uit vele tientallen stedentrips, van een stedentrip naar Londen tot een stedentrip Moskou, van een romantische trip tot een culturele stedentrip.

Maar waar vind je het beste idee voor een stedentrip, een overzicht van de beste en leukste hotels en kan je ook nog de tarieven van verschillende vervoersmogelijkheden, hotels en excursies met elkaar vergelijken?

Op de website stedentrip idee vind je veel tips over stedentrips, aanbiedingen en last minutes.  Ook voor een last minute stedentrip met de kinderen of met huisdieren.  Want zef nu zelf een stedentrip is er toch voor iedereen??

Nog een top voor de culturele stedentripper, boek eens een stedentrip Warschau, Praag of Lissabon.  Dit zijn de steden die je aangenaam kunnen verrassen en waar je behalve een cultuur en een sprankelend uitgaansleven ook natuur en een zeer goede gastronomie mag verwachten.  Ook voor mensen die een culturele stedentrip met verblijf in romantisch of trendy 3 of 4 sterren hotel ambiëren
Geplaatst door: Webmaster op 06:31
Geen reacties
zaterdag 3 juni 2017
Sint janskruidthee op reis
Tags: kopen, op reis meenemen, sint janskruid thee
Als je op rondreis gaat en veel moet rondrtrekken kan de vermoeidheid 's avonds toeslaan en heb je een rustpunt nodig.  Een kopje rustgevende kruidenthee, zoals Sint Janskruidthee, kan dan wonderen doen.

In Sint Janskruid thee zitten stofjes die de hersens als het ware tot rust brengen en dat is precies wat je nodug hebt na een lange en enerverende dag op reis.
Neem daarom een paar zakjes rustgevende kruiden en thee mee op reis.
Goed slapen betekent dat je de dag erop weer volop kunt genieten van je rondreis of groepsreis.

Je kunt je sint janskruid thee in bijvoorbeeld 20 stuks verpakkingen of los kopen.
Geplaatst door: Webmaster op 11:05
Geen reacties
vrijdag 2 juni 2017
Klimaat belangrijker dan ooit
Tags: klimaat belangrijker dan ooit
Nu Trump eenzijdig het klimaatakkoord heeft opgezegd, is het klimaat belangrijker dan ooit. want het klimaat en noodzaak de opwarming van de aarde tegen te gaan door het nemen van verregaande maatregelen, staan nu hoger op de agenda dan  ooit.

Door het belang van het klimaat te ontkennen, heeft Trump een beweging op gang gezet die nu helemaal niet meer te stoppen is.  Wij weten dat alleen een duurzame economie met duurzame energie en met echte duurzame maatregelen, werkt, niet het doodzwijgen ervan en het investeren in kolencentrales en andere domheden. Trump heeft dan wel de dikke huid van een olifant, die dieren zijn veel slimmer.

Maak deze zomer je vakantie eens duurzamer en reis vaker met de rein of boek een wandel- of fietsvakantie. Alleen door zelf het goede voorbeeld te geven, laat je weten dat jij het klimaat belangrijk vindt en Trump een poepie ruiken.
Verstand van zaken hebben is iets heel anders dan om mensen en het klimaat geven.

Redactie duurzaam-toerisme.com
Geplaatst door: Webmaster op 16:57
Geen reacties
woensdag 24 mei 2017
glutenvrij eten tijdens vakantie
Tags: buitenland, glutenvrije vakantie, glutenvrij eten vakantie

Glutenvrij eten moeilijk in buitenland?

Wie intolereant is voor gluten en glutenvrij moet eten, kan op zijn of haar vakantie daar problemen van ondervinden. Zeker in het buitenland is glutenvrije eten en drinken minder bekend dan in Nederland en met name in de Oostbloklanden zoals Hongarije of Bulgarije, is het bijna niet mogelijk om glutenvrije producten te kopen.  Alleen in de grotere supermarkten is een gedeeltelijk glutenvrij assortiment aanwezig.

De oplossing om eenvoudig en smakelijk glutenvrij te kunnen eten, is het op je vakantie meenemen van kant en klare glutenvrije maaltijden en producten.
Zo kun je behalve kant en klare maaltijden met spaghetti bijvoorbeeld een kant en klare glutenvrije pizza meenemen. Gewoon even in de oven en klaar.
Maar ook glutenvrije tussendoortjes, snacks en drankjes hoeft geen probleem tijdens je vakantie in het buitenland te zijn. Op de website glutenvrij-eten.nl vind je meer dan 1.000 kant en klare glutenvrije producten.  Ideaal voor je glutenvrije vakantie in het buitenland.
Geplaatst door: Webmaster op 15:05
Geen reacties
maandag 17 april 2017
citytrips naar Londen, Parijs en New York minder in trek
Tags: citytrip, last minute citytrips, goedkope citytrips
Onlangs is bekend geworden dat citytrips naar de grote bekendste steden in Europa, onder andere Londen, Parijs en New York minder in trek zijn dan de jaren ervoor.  Dit heeft zeker te maken met de terreurdreiging die er in deze grote steden meer is.
Voor een citytrip, en zeker een last minute citytrip, wijken mensen nu meer uit nar steden die, waarschijnlijk,  minder te vrezen hebben van terreuraanslagen.  Denk aan een citytrip Praag, Lissabon, Wenen of Valencia. 

Ook blijkt dat mensen die een citytrip boeken vaak drukke plaatsen zoals metro's, vliegvelden en concerten vermijden.  Als u een goedkope citytrip zoekt naar één andere stad als Parijs, Londen, Berlijn of New York, raden wij u aan om eens op onze pagina last minute citytrips te kijken.
Hier vind je niet alleen de goedkoopste citytrips maar ook compleet verzorgde dagjes en weekendjes uit. De lijst van steden die bezocht kan worden is indrukwekkend. En altijd met een last minute voordeel welke kan oplopen tot 70 procent! 
Geplaatst door: Webmaster op 08:23
Geen reacties
 
Gezond afvallen
Tags: levensstijl wijzigen, snel afvallen, gezond afvallen
Veel Nederlanders kampen met overgewicht en zouden best wel gezond willen afvallen.  Maar hoe doe je dat ( gezond afvallen ) en welk afvalprogramma of levensstijl werkt het beste?

Op de website gezond-en-snel-afvallen lees je alles om snel, verantwoord en gezond te kunnen afvallen. Door je voedingsgewoontes en levensstijl aan te passen, kan je bijvoorbeeld al een aantal kilo's afvallen. Meer en actief bewegen, niet iedere avond wijntjes drinken, minder vlees, kaas, volle melk, zo maar wat voorbeelden van levensstijl wijzigingen die al snel effect kunnen hebben,.

Als je behalve gezond afvallen ook snel wilt afvallen, is een verandering in levensstijl, voedingspatroon én dieet noodzakelijk.  Bijvoorbeeld een koolhydraatarm én eiwitdieet, het dieet anno 2017 welke voor snel en langdurig resultaat kan zorgen.
Als je wilt afvallen en niet snel weer kilo's er aan laat komen, is het essentieel dat je je nieuwe gewoontes voldoudt en niet meer calorieën eet dan je verbrandt.  Met andere woorden, een tijdelijk dieet alleen is niet voldoende, het gaat er om dat je je gewoontes ook op langere termijn blijft aanpassen.
Motivatie is bij ieder afvalprogramma een toverwoord, vandaar dat de meeste afval programma's vandaag de dag ook aandacht aan motivatie besteden, er voedingsdeskundigen zoalsd diëtistes ingeschakeld kunnen worden en je via onder andere een forum of app contact kunt hebben met anderen die snel en gezond willen afvallen. En dan nog een afval tip, je kunt ook een afval groepsvakantie boeken. Dan werk je tijdens je vakantie aan een effectief afvalprogramma. Dat schijnt behoorlijk effectief te zijn,.
Gezond afvallen kent vele mogelijkheden en gezichten.
Geplaatst door: Webmaster op 07:51
Geen reacties
maandag 3 april 2017
Rondreis 2017 Canada met gratis parkpas
Tags: Canada, rondreis 2017
Wie een leuke en indrukwekkende bestemming voor een rondreis 2017 zoekt, zou zich eens in de mogelijkheden met betrekking tot rondreizen in Canada kunnen verdiepen.
Canada bestaat in 2017 officieel 150 jaar en ter gelegenheid van dit grote feest, krijgen toeristen een gratis pas voor toegang tot de ontelbare natuurparken welke Canada rijk is. Volgens velen heeft Canda de mooiste en grootste natuurgebieden van de wereld. De Canadian Rockies, Banff Nationaal Park, Jasper National Park en vele andere Nationale Parken zijn meer dan betoverend.
Canada heeft maar liefst 47 Nationale Parken. Daarnaast heeft Canda duizenden grote meren, beschermde kustgebieden en prairies en laaglanden. Ruim 90 % van de Niagara Watervallen liggen in Canada. Tel daarbij op meer dan 240.000 kilometer kustlijn, bruisenden steden zoals Vancouver, Toronto en Quibeck en de optelsom waarom een rondreis Canda ontelbare mogelijkheden biedt, is gemaakt. Zeearenden, wolven, vele soorten herten, zwarte beren, bizons en vele andere bijzondere diersoorten, maken een bezoek aan Canada nog interessanter. De vraag is niet of een rondreis Canada interessant is maar meer waar je moet starten. Canada is een groot land met een oppervlakte van 9.000.000 vierkante kilometer.  Een indivividuele rondreis Canada maken is natuurlijk mogelijk.  Een reisspecialist Canda opent wellicht nog meer deuren en laat je echte de mooiste plekken en steden van Canada zien.
Geplaatst door: Webmaster op 14:20
Geen reacties
vrijdag 31 maart 2017
Tweedehands kledingbeurs Goes 10 juni standhouders welkom
Tags: 10 juni 2017, standhouders welkom, tweedehands kledingbeurs Goes
Kleuradvies-Kleurenconsulente.nl organiseert op 10 juni 2017 in Goes een tweedehands kledingbeurs. Uniek is dat dit deze 2e hands kledingbeurs in een historisch gebouw in het centrum van Goes wordt gehouden, 't Westlicht. Een mulitifunctioneel spiritueel centrum met oog voor duurzaamheid en spirituliteit.
In totaal zijn er 18 standhouders welkom. Standhouders kunnen alleen particulieren zijn die hun nog goede tweedehands kleding graag een tweede, derde of vierde leven willen geven want tweedehands kleding is te kostbaar om weg te gooien.

Wie woont er in Zeeland heeft kleding in de garderobekast hangen die niet meer wordt gedragen en heeft zin om op zaterdag 10 juni in Goes zijn of haar tweedehands kleding te gaan verkopen.
De kosten bedragen maximaal 20 euro.
Geplaatst door: Webmaster op 09:29
Geen reacties
donderdag 30 maart 2017
goedkope jongeren vakantie
Tags: outdoor vakantie jongeren, strand, goedkope jongeren vakantie
Goedkope jongeren vakantie?


Jongeren reizen / jeugd vakanties
Jongeren van 15, 16, 17, 18, 19 en 20 jaar en zoek zijn naar een goedkope jongeren vakantie, vinden deze hier.
Ook goedkope jongeren vakanties voor jongeren en jongvolwassenen van 20, 21 tot 35 jar. Of je nu een goedkope jongeren strandvakantie in Italië, Portugal, Bulgarije of Spanje zoekt of een actieve outdoor vakantie, bijvoorbeeld in Slovenië, Kroatië of de Ardennen, je vindt het grootste aanbod goedkope jongerenreizen hier. Ook voor de zomer- en herfstvakantie 2017.

Welke jongeren vakantie het beste bij jou of je vrienden past, hangt voor een groot gedeelte af van je karakter en budget. Maar voor 300 a 400 euro kan je al een goedkope jongeren vakantie in Spanje boeken, Je verblijft dan in een jongeren vakantiepark of camping en vervoer vindt plaats via luxe touringcarbus.
je vakantie begint al op het moment dat je boekt.
Ook voor een goedkope jongeren surfvakantie, zeilvakantie, wandelvakantie of luier vakantie.
Vakanties voor jongeren zijn zo leuk als jij wilt.
Kijk nu welke jongerenvakantie jou het meeste aanspreekt, ook voor een strand jongeren vakantie op Ibiza of één van de Griekse of Spaanse andere eilanden.
Geplaatst door: Webmaster op 10:59
Geen reacties
 
yoga vakantie Spanje
Tags: Puur en Kuur, singles, yoga vakantie SpanjeWie yoga beoefent en op zoek is naar een yoga vakantie in Spanje, heeft een aantal leuke mogelijkheden. Niet alleen op het vaste land van Spanje maar ook voor bijvoorbeeld een yoga vakantie op de Canarische Eilanden of Ibiza. Het fijne van yoga beoefenen tijdens je vakantie is dat iedereen het kan.
Of je nu een ervaren yoga beoefenenaar bent, een beginner of nog nooit met yoga bent bezig geweest, yoga is er voor iedereen, voor alle leeftijden en voor iedereen die behoefte heeft aan een echte en diepe ontspanning. Ook voor een single yoga vakantie in Spanje.

Een pure yoga vakantie in Spanje boeken is mogelijk, meestal echter is een yoga vakantie een combinatie van yoga, meditatie en wellness.  Dat is ook de reden dat veel yoga vakantie oorden in Spanje, retreats zijn waarbij overnacht wordt in hotels of retreats met sauna, spa, zwembad en andere relax mogelijkheden.

Als we inhoudelijk kijken naar de diverse yoga vakantie mogelijkheden in Spanje en we kijken bijvoorbeeld naar het aanbod van Puur en Kuur, dan kan je ook een korte yoga vakantie of break van 3, 4 of 5 dagen in Spanje boeken. Je kunt een 8 of 10 daagse ayurveda yoga vakantie in Spanje boeken, een yoga vakantie aan de Spaanse kust, een 8 daagse yoga, detox of kuurvakantie of een 100 % yoga of verwen vakantie.
Kortom, voor een vakantie met yoga, meditatie, detox of wellness in Spanje, kun je kiezen uit veel varianten, ook als je single bent.  Puur en Kuur heeft namelijk een speciaal aanbod single friendly yoga vakanties in Spanje.  Voor singles die het leuk vinden om een yoga vakantie in Spanje met andere singles te vieren. 
Geplaatst door: Webmaster op 06:58
Geen reacties
 
Trump, ramp voor duurzaam toerisme?
Tags: ramp voor duurzaam toerisme, rechtvaardige wereld, Trump
Wie aan duurzaam toerisme denkt, denkt in eerste instantie niet aan de Verenigde Staten. Donald Trump, de gekozen president van de Verenigde Staten heeft weinig op met duurzaamheid en net zoals hij geen duurzame econonomie promoot, zal hij dat ook niet doen voor het duurzaam toerisme in de Verenigde Staten of elders in de wereld.
Toch heeft de Verenigde Staten op het gebied van duurzaam toerisme veel te bieden. Zeker als je duurzaam doortrekt naar restaurants, hotels en resorts.
In de VS vind je talloze restaurants, hotels en resorts waar biologisch, vegetarisch, ecologisch en duurzaan geen modewoorden zijn maar zaken die dagelijks gepraktiseerd worden.
In iedere eigenaar van een duurzaam hotel, restaurant of resort  schuilt een kleine Al Gore, zonnepanelen, zonnebolilers, een verantwoord afvalbeleid, yoga, meditatie, je vindt het allemaal in deze verantwoorde vakantie en uitgaans gelegenheden.
En je vindt in de hele Verenigde Staten nieuwe duurzame initiatieven, van afbreekbaar verpakkingsmateriaal tot fabrieken en ateliers die ecologische kleding vervaardigen en die voor 100 % funtioneren op duurzame energie. Kortom, Donald Trump zal de duurzame gedachte niet kunnen veranderen. De VS zit zeker voor het toerisme, voor een gedeelte op een duurzame koers. Wat de wereldproblematiek betreft zoals droogte, ontbossing, het gebruik van fossiele brandstoffen, dat ( de gedachte van Trump ) is wel degelijk een ramp voor de wereld en vooral voor de allersarmsten.  Die worden het hardst getroffen door de opwarming van de aarde, de droogte en het gebrek aan duurzame visie van één van onze belangrijkste wereldleiders. Als je miljardair bent geworden en enorme oogkleppen op hebt, ben je geworden wie je bent en ga je plots niet om anderen geven. Je houdt tenslotte alleen van jezelf, je familie en de andere rijke Amerikanen.
De duurzame ontwikkeling die de meeste andere wereldleiders voor ogen hebben, is echter niet te stoppen. Niet door de miljarden van Trump, niet door de kolen en fossiele industrie.

Er is nog hoop voor een meer duurzame en rechtvaardige wereld.
De tegenreactie na Trump zal een betere en schonere wereld in een echte stroomversnelling brengen.

Geplaatst door: Webmaster op 06:42
Geen reacties
dinsdag 21 maart 2017
actieve jongerenvakanties zijn in
Tags: jongvolwassenen, actieve jongerenvakanties. jongeren
Jongerenvakanties zijn reizen voor jongeren vanaf ongeveer 15 jaar. Meestal zijn jongerenvakanties groepsreizen. Hierbij zorgen 1 of meer begeleiders dat jongeren tijdens hun vakantie veel plezier hebben en de veiligheid gewaarborgd is.

Actieve jongerenreizen zijn anno 2017 veruit favoriet.
Denk bij actieve jongerenvakanties aan surfvakanties, snowcamps, outdoor vakanties en wandelvakanties. Vakanties waar jongeren zich heerlijk op een actieve manier kunnen vermaken en hun energie kwijtraken.
Reisorganisaties waar jongeren een actieve vakantie kunnen boeken zijn onder andere Simi Reizen en Mambo reizen. Deze jongeren en jongvolwassenen reisorganisaties verzorgen onder andere actieve jongerenvakanties en kampen voor jongeren van 15 tot 35 jaar.
Jongeren die in de leeftijdsgroep vallen vasn 25 tot 35 jaar noemen we jongvolwassenen.  Voor deze groep jongeren worden er aparte reizen samengesteld.  Ook single reizen voor jongeren.
Geplaatst door: Webmaster op 12:44
Geen reacties
maandag 13 maart 2017
Yoga vakantie Spanje, populair
Tags: Canarische Eilanden, Ibiza, yoga vakantie Spanje
Wie een yoga vakantie met bestemming binnen Europa zoekt, moet zeker eens kijken naar de yoga vakantie bestemmingen in Spanje.  Spanje is niet alleen een land voor een zonvakantie of strandvakantie maar zeker ook voor een spirituele vakantie of relax vakantie zoals een Yoga vakantie.
De yoga vakanties Spanje staan in de top 10 van de meest geboekte bestemmingen voor wat betreft yoga reizen. Hierbij kan je denken aan een yoga vakantie op het vaste land van Spanje maar ook een een yoga vakantie Ibiza of de Canarische Eilanden.

De yoga vakanties Spanje van Puur en Kuur zijn zeer populair. Hierbij krijg je niet alleen yoga lessen maar wordt er ook veel aandaccht besteed aan bijvoorbeeld meditatie en holistische activiteiten.  En omdat een yoga vakantie bovenal ontspannend moet zijn. De yoga vakanties van Puur en Kuur worden gehouden op top locaties. Bijvoorbeeld in een spa retreat aan zee op Ibiza of een wellness hotel op de Canarische Eilanden. Met heerlijke vegetarische en gezonde maaltijden en sapjes.  Kortom, een yoga vakantie Spanje, is meer dan yoga. Dat is puur genieten.

Geplaatst door: Webmaster op 14:02
Geen reacties
zaterdag 11 maart 2017
Goedkope vliegtuigtickets met elkaar vergelijken
Tags: vliegtickets vergelijken, zoekmachines, goedkope vliegtuigtickets
Wie regelmatig vliegt en de tariven van vliegtuigtickets met elkaar vergelijkt, weet het.  De verschillen tussen de tarieven van goedkope vliegtuigtickets kunnen groot zijn.
Daarbij komt dat de meeste zoekmachines voor het zoeken en boeken van een vliegtuigtickets anders ingericht zijn.  Bij de een worden alle mogelijkheden getoond en bij de ander alleen een selectie van vliegtuigmaatschappijen ( airlines ) die op een bepaalde bestemming vliegen.

Wij van duurzaam toerisme hebben de beste zoekmachines voor goedkope vliegtuigtickets voor je op een rij gezet.  Als je via deze zoekmachines een goedkope aanbieding hebt gezocht en gevonden weet je zeker dat je de goedkoopste vliegtickets hebt geboekt. Ook voor een rondreis, groepsreis, wandelvakantie of fietsvakantie.
Geplaatst door: Webmaster op 08:05
Geen reacties
donderdag 23 februari 2017
Wellness resorts top 100
Tags: top 100 wellness, wellness resorts
Wie een wellness resort zoekt voor een ontspannende vakantie, kan kiezen uit een enorm groot aanbod wellness resorst in de hele wereld. Lastig om jouw ideale spa of wellness resort te vinden.  Om die reden hebben we de mooiste en meest complete wellness resorts binnen Europa en Azië voor je op een rij gezet.
Deze top 100 wellness resorts vind je op de website wellness resort.nl

Ook voor een ayurveda resort of kuuroord kan je op deze site terecht.
Geplaatst door: Webmaster op 07:05
Geen reacties
maandag 13 februari 2017
Kledingruil beurzen
Tags: kleuradvies kleding, kledingruil beurzen
Kledingruil beurzen waarbij je onderling kleding kunt ruilen, is duurzaam. Duurzaam toerisme.com gaat daarom kledingruil beurzen organiseren waarbij ook kleuradvies kleding centraal zal staan.  
Kleur- en stijl advies helpt bij de verkoop van gebruikte kleding.

In Nederland worden vele honderduizenden tonnen goede kleding per jaar weggegooid. De meeste van deze kleding is nog heel goed bruikbaar. 
Door kledingruil beurzen te organiseren, hopen we de berg afval te verminderen en verspilling van kostbare grondstoffen tegen te gaan. Binnenkort meer over dit nieuwe en duurzame initiatief.
Geplaatst door: Webmaster op 07:20
Geen reacties
donderdag 2 februari 2017
Afslanken tijdens je vakantie, afslankreizen werken
Tags: persoonlijk afslankprogramma, afslankreizen
Afslankreizen werken echt.

Als je wilt afslanken en het lukt je thuis niet om de nodige discipline op te brengen, is deelname aan een afvalreis wellicht iets voor jou.  Afslanken tijdens je vakantie werkt, zeker als je het met anderen doet.
Afslankreizen zijn reizen waarbij je middels een sapkuur, detoxkuur in combinatie met veel bewegen de nodige kilo's kwijt kunt raken.  Omdat je met een groep werkt aan een persoonlijk afslankprogramma is het makkelijker vol te houden en stimuleer je elkaar.
Er zijn afslankreizen in Nederland, Duitsland, Italië, Spanje en veel andere landen te boek, gewoon via een reisorganisatie hier.Of je nu alleen een afslankreis wilt boeken, met je vriendinnen of familie, afslanken tijdens een afvalvakantie werkt echt en ook voor jou.
Geplaatst door: Webmaster op 06:54
Geen reacties
maandag 30 januari 2017
Kuuroorden voor kuur vakanties
Tags: huidaandoening, kuuroord, kuuroorden
Heb je een bepaalde huidaandoening zoals psoriasis, overgewicht of astma?   Ben je op zoek naar een kuuroord om behandeld te worden voor je aandoening?

Er zijn honderden kuuroorden beschikbaar waar je je kunt laten behandelen voor je aandoening. Zo kun je, als je overgewicht hebt en wilt afslanken, een sapkuur of detox kuur volgen.
Of als je psoriasis of een ander huidprobleem hebt, kun je een klimaatkuur volgen aan de Dode Zee in Israël of Jordanië.  Jaarlijks bezoeken duizenden mensen met huidproblemen de diverse kuuroorden aan de Dode Zee.

Op de pagina "kuuroord" vind je meer informatie over kuuroorden en hoe je een kuuroord kunt vinden voor jouw aandoening.  Ook voor een afslankkuur bij overgewicht of anti rook kuur als je wilt stoppen met roken.
Geplaatst door: Webmaster op 11:43
Geen reacties
woensdag 25 januari 2017
Minder vlees eten goed voor het milieu? en op vakantie dan?
Tags: stoppen met vlees eten, minder vlees eten goed voor het milieu
Minder of geen vlees eten??

Vandaag verschenen er verschillende berichten over het minder eten van vlees. Een actueel onderwerp omdat vlees en het milieu nauw met elkaar verbonden zijn.  Kortweg komt het er op neer dat "de productie van vlees" milieu belastend is en het eten van minder vlees dus bijdraagt aan een schoner milieu.  Die stelling klopt, voor het produceren van 1 kilo vlees zijn duizenden liters water en honderden kilo's graan nodig.  De productie van dierlijke zaken zoals vlees, melk en kaas kosten veel meer energie dan ze opleveren.

Stoppen met vlees eten??

Daarnaast produceren dieren zoals koeien en varkens veel mest en ook die mest is milieubelastend.
Omdat je vlees daarnaast niet nodig hebt, zou de vraag ook kunnen zijn.  Hoe stop je met het eten van vlees??
Vlees is, volgens velen,  net zoals roken, schadelijk voor de gezondheid, zeker als je veel vlees en rood vlees eet.  De stelling van de redactie van duurzaam toerisme is dan ook dat minder vlees eten een druppel op de gloeiende plaat is en stoppen met vlees eten pas echt bijdraagt aan het verkrijgen van een schoner milieu.
En vlees eten tijdens je vakantie?  Dat is iets wat in ieder geval niet bijdraagt aan een duurzame vakantie.

Als je overweegt te stoppen met vlees eten en misschien ook wel met vis, melk en kaas, is veganist worden misschien wel de volgende stap.  Toegegeven, het is wel een grotere stap dan vegetariër worden maar wel direct een consequente.  

Vegetarische vakantie?

Als je tijdens je vakantie geen vlees wilt eten, is het boeken van een vegetarische vakantie wellicht een leuk idee.  Er zjn talloze hotels waar je kunt verblijven en kun kiezen voor een vegetarisch of veganistisch dieet.Geplaatst door: Webmaster op 12:16
Geen reacties
dinsdag 17 januari 2017
Mobiele telefoon kosten in het buitenland
Tags: mobiele telefoonkosten buitenland, Mobielabonnement.nl
Wie een rondreis, groepsreis of individuele reis naar het buitenland boekt, wil wat internet of telefoon betreft, niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Bellen en internetten kan in het buitenland onevenredig duur zijn en tot vervelende financiële tegenvallers leiden.
De tarieven die in het buitenland berekend worden voor bellen, sms- en of internetten zijn vaak ondoorzichtig.
Ook in het buitenland is het verleidelijk de smartfoon te gebruiken.

Je kunt de tarieven van mobiele telefoon in het buitenland eenvoudig vergelijken via de site MobielAbonnement.nl
Via deze site kan je niet alleen de meeste mobiele telefoontarieven in het buitenland met elkaar vergelijken maar ook zien welke mobiele telefoonabonnementen of sim only mogelijkheden voor jou het voordeligst zijn. 
Zo bespaar je niet alleen op mobiele telefoonkosten maar ben je ook nog eens overal optimaal bereikbaar.
Geplaatst door: Webmaster op 12:52
Geen reacties
zondag 15 januari 2017
single vakantie voor hoger opgeleiden
Tags: single vakanties hoger opgeleiden
Eén van de speerpunten op deze website duurzaam toerisme zijn de zogenaamde single vakanties. Met een speciaal aanbod single vakanties voor hoger opgeleiden. In Nederland zijn ongeveer 20 % van de singles hoger opgeleid.  Voor deze doelgroep zijn er specifieke markten, denk aan datingsites voor hoger opgeleiden, uitzendbureau's voor hbo+ ers en single vakanties hoger opgeleiden.
Met hoger opgeleid wordt in de regel wetenschappelijk en universitair onderwijs bedoeld maar ook singles met een opleiding hbo of hbo + voelen zich in de regel thuis met andere hoog opgeleiden.

Hoog opgeleid betekent in de regel ook meer financieel perspectief. Veel hoog opgeleide singles hebben dan ook een aardig budget voor hun vakantie en reizen meerdere keren per jaar naar verre bestemmingen zoals Australië, Canada, China, Thailand of Costa Rica.
Ook weten welke specifieke vakanties voor hoger opgeleiden actueel zijn?
Kijk op onze website single vakanties voor hoger opgeleiden
 
Geplaatst door: Webmaster op 09:18
Geen reacties
vrijdag 13 januari 2017
Groepsreis Indonesië voor vakantie Indonesië 2017
Tags: vakantie Indonesië 2017, groepsreis Indonesië
Indonesië, het land met met Java, Bali en Lombok, is ook voor 2017 weer een geweldige vakantie bestemming. Indonesië is niet alleen wonderschoon, mysterieus en spiritueel, het land heeft een vriendelijke bevolking, een prachtige flora en fauna en vele mystieke kleuren.

Wie een individuele reis, rondreis of groepsreis Indonesië wil boeken, heeft de keuze uit een groot aantal reisorganisaties. Wij hebben op onze website groepsreizen de Indonesië specialisten voor je op een rij gezet. Verre reizen specialisten NRV Reizen, Fox Reizen, Shoestring en Djoser hebben een fantastisch aanbod Indonesië groepsreizen waarbij er volop aandacht is voor cultuur en natuur. 
Of je nu een groepsreis Indonesië wilt boeken voor 2, 3 of 4 weken, je vindt deze hier.
Behalve het vergelijken van de Indonesië groepsreis programma's kun je ook de prijzen van deze verre reizen met elkaar vergelijken.  Zo kan jij de meest interessanste en goedkoopste Indonesië groepsreis boeken voor je vakantie 2017.
Geplaatst door: Webmaster op 08:41
Geen reacties
vrijdag 6 januari 2017
Vakanties met de bus
Tags: Bak Reizen, vakanties met de bus
Wie met een groep of als individu op vakantie wil en zich comfortabel wil laten vervoeren, is een vakantie met de bus ideaal. De tegenwoordige touringcar bussen zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Als je bijvoorbeeld een verzorgde citytrip naar Spanje of Portugal boekt, kan je rekenenen op goede airco en in het geval je een meerdaagse busreis maakt naar een wintersport bestemming, kan je er op rekenen dat het behaaglijk in de bus is. 

Als je kiest voor een vakantie of uitstapje met de bus, zijn er vele mogelijkheden.  Zo kan je bijvoorbeeld via Bak Reizen kiezen voor meerdaagse bus wintersportvakantie naar Oostenrijk of Italië, een strandvakantie naar Benidorm of de Côte d'Azur of een stedentrip naar Parijs of Kent. Maar je kunt ook een compleet verzorgde busreis inclusief verblijf boeken naar  bijvoorbeeld de Vogezen, Frankijk of Schotland. Voor die mensen die in eigen land willen blijven, je kunt ook een verzorgde busreis naar bijvoorbeeld Zeeland of Limburg boeken. Naast meerdaagse busreizen, is een busreis ook ideaal voor het boeken van een dagtrip of concert. En voor bedrijven die een bedrijfsuitje willen plannen. Door een bus met chauffeur te huren word je comfortabel vervoerd naar je bestemming en hoeft niemand van de groep " de Bob" te zijn.
Voor die mensen die duurzaamheid belangrijk vinden, de tegemwoordige bussen zijn zuinig en worden steeds milieuvriendelijker.  Vakanties met de bus bieden voor ieder wat wils.
Geplaatst door: Webmaster op 09:01
Geen reacties
 
De mogelijkheden van een reis naar Cuba
Tags: je reis zelf samenstellen, Tenzing Travel, rondreis Cuba
Cuba is een land dat door haar geschiedenis, haar prachtige natuur, cultuur, natuurlijke rijkdommen en ideale ligging bij velen tot de verbeelding spreekt. Wat velen niet weten is dat Cuba ook een ecologisch verantwoord vakantieland is. Maar wat zijn nu de mogelijkheden om een rondreis door Cuba te maken?
Door de bijzondere ligging van Cuba zijn er vele mogelijkheden om er vakantie te vieren. Zo wordt Cuba in het noorden begrensd door de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan , in het zuiden door de Caribische Zee en in het oosten door de Windward Passage. Tel daarbij op dat Cuba ligt in het Caribisch Gebied en bestaat uit het eiland Cuba, 4000 kleinere eilanden en Isla de la Juventud en duidelijk wordt waarom zo veel mensen een rondreis Cuba willen maken. Het bruisende Havana, de vele tabaksplantages, het koloniale Trinidad maken een reis naar Cuba extra bijzonder.  Er zijn diverse reisorganiaties waar je een rondreis Cuba kunt boeken. Eén ervan is Tenzing Travel waarbij je door middel van "bouwstenen" zelf je Cuba reis kunt samenstellen. Verblijf in de mooiste hotels en resorts van Cuba, ga aan boord van een cruiseschip of laat je rondreiden in een oldtimer. Bij Tenzing Travel heb je vele bouwstenen om je ideale rondreis Cuba zelf samen te stellen. 
Geplaatst door: Webmaster op 08:38
Geen reacties
woensdag 4 januari 2017
Parkeerplaats Schiphol boeken via Parkago
Tags: parkeerplaats Schiphol, zomervakantie, Parkago
Nu de maand januari 2017 is aangebroken, boeken veel mensen een vliegticket, verzorgde groepsreis, rondreis of ander soort vakantie. In de maanden januari, februari en maart worden bijna de helft van de zomer vakanties 2017 geboekt. Veel mensen die zelf hun vliegtickets boeken en vanaf luchthaven Schiphol vertrekken, kijken pas op het laatste moment waar ze hun auto gaan parkeren. En dat laatste kan tot problemen zorgen want de beste en goedkoopste parkeerplaatsen rond Schiphol worden het eerste gereserveerd.

Het is daarom zaak dat als je vliegtickets voor de zomervakantie in januari, februari of maart boekt en met de auto naar Schiphol gaat, ook een parkeerplaats te reserveren op vliegveld Schiphol. Daarbij is het uiteraard belangrijk om niet te veel voor de parkeerplaats Schiphol te betalen en te boeken bij een betrouwbare aanbieder. En door de parkeertarieven en mogelijkheden te laten vergelijken, kan je veel geld besparen.

Parkago is al sinds 2013 aktief in het vergelijken van de tarieven en mogelijkheden van parkeer aanbieders. Als je een parkeerplek op Schiphol zoekt voor de zomervakantie 2017 en niet te veel wilt betalen, is het een goed idee de parkeertarieven en mogelijkheden van de parkeerplaatsen op en rond Schiphol door Parkago met elkaar te vergelijken en vervolgens een parkeerplek te boeken. Niet alleen boek je via Parkago bij een betrouwbare aanbieder en kan je kiezen uit de beste parkeermogelijkheden, het online boeken van een parkeerplaats scheelt je tijd, geld en levert je veel gemak op.


Geplaatst door: Webmaster op 06:58
Geen reacties
zondag 1 januari 2017
Jongerenreizen 2017
Tags: groepsreizen, jongerenreizen
Voor jongeren en jongvolwassenen tussen 16 en 39 jaar worden er jongerenreizen zoals zomerkampen, strandvakanties en surfvakantie georganiseerd.  Voor de oudere jongeren ( jongvolwassenen ) jongeren groepsreizen.  Bijvoorbeeld avontuurlijke groepsreizen of outdoorvakanties.
Omdat jongeren niet altijd veel geld hebben, is er een groot aanbod goedkope jongerenreizen. Denk aan simi reizen, mambo en andere jongeren reisorganisaties.
Kijk nu naar het aanbod jongeren reizen zomer 2017.
Geplaatst door: Webmaster op 20:18
Geen reacties
vrijdag 23 december 2016
Duurzaam kerstcadeau kopen
Tags: duurzame producten, wereldwinkel, duurzaam kerstcadeau
Op zoek naar een duurzaam kerstcadeau voor kerstmis 2016?
De week voor kerstmis is de week om kerstcadeautjes te kopen, bijvoorbeeld een fair trade handgemaakt kerstcadeau. Fair Trade betekent onder andere dat deze cadeautjes zonder kinderarbeid en op een eerlijke manier zijn gemaakt. En ook niet tegen woekerlonen.
Je kunt een fair-trade kerstcadeautje bijvoorbeeld kopen bij een wereldwinkel.
Zij staan voor honderd procent fair trade.
Zie ook eens de pagina duurzame producten van deze website.  Voor meer kerst cadeau inspiratie.
Een duurzaam kerstcadeau voelt beter voor iedereen.
Geplaatst door: Webmaster op 07:40
Geen reacties
woensdag 21 december 2016
Groepsrondreis Indonesië
Tags: Bali, Java, Lombok, rondreis, groepsreizen Indonesië
Wie op zoek is naar informatie over groepsrondreizen Indonesië, bijvoorbeeld een groepsreis Bali, Java, Lombok, vindt deze op de pagina groepsreizen Indonesië.  Hier vind je de meeste ervaren aanbieders van groepsrondreizen zoals NRV Reizen en Djoser.
Een groepsreis Indonesië beleven is een onvergetelijke gebeurtenis sawa's, theeplantages, groene velden, strande, vriendelijke mensen.  Je vindt er het authentieke Indonesië.  Groepsreizen Indonesië zijn bereikbaar voor veel mensen.  Je boekt al een goedkope groepsreis Bali en Java vanaf een 1.000 euro.
Het loont zeker de moeite om de aanbiedingen en reisprogramma's van de reisspecialisten met elkaar te vergelijken. Iedere Indonesië reis is namelijk uniek. Er zijn ook Indonesië groepsreizen in het kader van jongeren reizen en single vakanties.
Als je op zoek bent naar een pure vakantie met een ongekende culturele rijkdom, is een groepsreis of rondreis Bali, Java, Lombok het mooiste wat je kan overkomen.  Ook voor groepen en vakantiegangers die graag in een 3, 4 of 5 steren hotel overnachten met zwembad.
Geplaatst door: Webmaster op 11:41
Geen reacties
maandag 19 december 2016
Juiste koffer belangrijk
Tags: , handbagage vliegtuig, bagageonline
Wie regelmatig op reis gaat, ondervindt het iedere keer. De juiste handbagage koffers zijn van groot belang. Als je met het vliegtuig naar je reisbestemming gaat, is bijvoorbeeld het formaat van je handbage koffer erg belangrijk.  De koffer mag niet te groot zijn, moet stevig en afsluitbaar zijn. Tegelijkertijd moet een koffer makkelijk te verplaatsen zijn.  Vandaar dat veel reizigers tegenwoordig een handbagage trolley gebruiken die stevig is, makkelijk verrijdbaar en binnen de maten blijft van de handbagage die standaard is toegestaan. Zo is de handbagage trolley uit de Plano serie van Line ideaal. Niet alleen heeft deze trolley een ruim hoofdcompartiment met inpakriemen en een apart netvak voor de ritssluiting, ook is er een extra ritsvak voor reisdocumenten en paspoort. De koffer mag gegarandeerd mee als handbagage in het vliegtuig. Dit is één van de vele topmodellen koffers en reistassen van bagageonline.nl
Net zoals een vakantie duurzaam kan zijn, geldt dat ook voor koffers, tassen en accessoirer. Alle koffers en tassen van bagageonline.nl zijn duurzaam en hebben een lange levensduur.

Geplaatst door: Webmaster op 14:48
Geen reacties
zondag 18 december 2016
zomervakantie single ouders 2017
Tags: een ouder vakanties, singles, single parent vakantie 2017
De meeste mensen boeken hun zomervakantie 2017 in januari of februari 2017.  Daarnaast boekt een grote groep in juli, augustus of september een last minute vakantie of vakantiehuis. Voor single ouders ligt dat allemaal wat anders. Omdat het aanbod een ouder vakanties 2017 relatief beperkt is en er veel alleenstaanden papa's en mama's een single parent vakantie willen boeken, is het voor die groep verstandig om al in december 2016 of de eerste 2 weken van januari 2017 te boeken.

Alleen dan kan je een single parent vakantie boeken die voldoet aan je wensen.
Het aantal vakantie mogelijkheden voor singles is redelijk groot. Je kunt bijvoorbeeld een strandvakantie boeken in Spanje, Italië of Griekenland, een actieve vakantie in Tsjechië of Zweden of een kampeervakantie in Nederland of de Ardennen.
Geplaatst door: Webmaster op 06:52
Geen reacties
vrijdag 16 december 2016
Op 1 januari stoppen met roken?
Tags: 1 januari 2017, stoppen met roken
1 januari 2017 stoppen met roken?
Stoppen met roken is de wens van tienduizenden Nederlanders.  Velen hiervan hebben het al vaak geprobeerd maar het lukt ze niet.  Er is echter hoop want het nieuwe jaar 2017 komt er met rasse schreden aan en de datum 1 januari 2017 is een ideale datum om te stoppen met roken.  Lukt het je niet in je eentje??  Schrijf je dan in voor een anti rook vakantie. Tijdens je duurzame vakantie, rondreis of groepsreis, leer je dan via een stappenplan en met de nodige begeleiding om te kunnen stoppen met roken.
Geplaatst door: Webmaster op 05:39
Geen reacties
zondag 20 november 2016
tekstschrijver seo
Tags: duurzaamheid, website tekst schrijven, seo tekstschrijver
De website teksten van deze website duurzaam toerisme.com zijn geschreven door de website tekstschrijver, specialist in seo teksten op het gebied van onder andere duurzaamheid, reizen, yoga, wellness en last minutes. Duurzaamheid en wellness worden steeds belangrijker.  Voor diegenen die een seo tekstschrijver zoekt met een groen hart, www.de-website-tektschrijver.nl
Geplaatst door: Webmaster op 09:07
Geen reacties
dinsdag 1 november 2016
Kerstreizen voor singles van Kras Reizen
Tags: kras reizen, single reizen, kerstmis
Kerstmis is een periode waarin de meeste mensen niet alleen willen zijn.
Veel singles boeken in die periode dan ook een kerstreis.

Kras Reizen is dé reisorganisatie met een groot aanbod single reizen.
Rond kerstmis worden er door Kras Reizen tientallen single reizen georganiseerd zowel binnen als buiten Nederland. Wat dacht je van een kerst citytrip naar Berlijn of een wintersport reisje naar Sauerland??
Maar ook het maken van een verre reis is met Kras Reizen tijdens de kerstperiode zeer aantrekkelijk.

Kijk nu welke single reizen Kras Reizen met kerstmis aanbiedt.
Geplaatst door: Webmaster op 07:53
Geen reacties
donderdag 27 oktober 2016
Aanbiedingen wellness weekend
Tags: aanbiedingen, wellness weekend
Wellness weekenden zijn populair bij jong en oud. Wellness, gezondheid en duurzaamheid kunnen prima samen. Vandaar ook dat veel aanbiedingen van wellness weekenden ook met yoga, kuren en fitness worden aangeboden. Als je een aanbieding wellness weekend zoekt, bijvoorbeeld een weekend in een wellness spa hotel of wellness resort, is de pagina wellness weekend zeker interessant voor je.
Niet alleen vind je daar veel informatie over wellness, je vindt er ook vele aanbiedingen en last minutes. Of je nu een wellness weekend in een spa resort aan zee in Spanje of Portugal wilt boeken of een wellness reis met detox of ayurveda kuur in Sri Lanka of India, je vindt er zeker een fantastische aanbieding wellness vakantie of wellness weekend, ook in combinatie met yoga, fitness of afslankkuur. 
Geplaatst door: Webmaster op 15:07
Geen reacties
 
Duurzaam Vakantiepark Landal GreenParks
Tags: landal, parkvakanties, reeuwijk, duurzaam vakantiepark
Landal GreenParks gaat steeds meer voor duurzaamheid. Zo kun je het nieuwe Landal vakantiepark aan de Reeuwijkse Plassen met recht een duurzaam vakantiepark noemen. Niet alleen de gebruikte materialen voor de bouw van de water vakantiewoningen zijn duurzaam, ook het milieubeleid, energiezuinigheid van het park en andere zaken zijn bewust beleid. Duurzaam op vakantie gaan, is niet alleen voor mensen met een duurzame visie. Duurzaamheid wordt steeds vaker in onze maatschappij geïntegreerd. Landal is daar een goed voorbeeld van. Op de website Parkvakanties speciale aandacht voor dit duurzame water vakantiepark van Landal in het waterrijke Reeuwijk. Je kunt nu al boeken.
Geplaatst door: Webmaster op 14:58
Geen reacties
donderdag 20 oktober 2016
Dierproefvrije cosmetica
Tags: dierproefvrij, dierproefvrije cosmetica kopen, duurzaam
Dierproefvrije cosmetica is cosmetica die zonder het gebruik van dierproeven is vervaardigd. Ook voor een duurzame vakantie, koop je natuurlijke dierproefvrije cosmetiva zoals zonnebrandcréme. Maar is duurzame en dierproefvrije cosmetica ook per definitie zonder dierlijke producten??  Nee dus. Veel cosmetica merken welke zich als duurzaam en dierproefvrije presenteren, gebruiken wel dierlijke producten zoals melk, honing of lanoline. Kies daarom voor echt duurzame en diervriendelijke cosmetica voor merken die veganistisch zijn ( = puur plantaardig ) en echt zonder dierenleed zijn geproduceerd.
Je vind veel informatie over echt duurzame cosmetica op deze website duurzaam toerisme.  Ook waar je deze dierproefvrije cosmetica kunt kopen.
Geplaatst door: Webmaster op 10:04
Geen reacties
maandag 17 oktober 2016
Innerlijke reis op Kreta
Tags: zingeving en verbinding, innerlijke reis Kreta
Een reis naar jezelf?
Heb je behoefte om op een intense manier een week op een prachtige plek inzichten over jezelf te verwerven? Neem dan deel aan onze innerlijke reis naar jezelf.
Lees meer over deze innerlijke reis op  Kreta waar we ondermeer aandacht geven zingeving en verbinding en inzichten over je eigen functioneren volgens ons model.

De natuur en de energie van het magische Griekse eiland Kreta zal ons daarbij inspireren!
Geplaatst door: Webmaster op 15:25
Geen reacties
donderdag 13 oktober 2016
Tips duurzaam reizen
Tags: bio hotels, green key keurmerk, groene vakantiegids, duurzaam reizen
Ons wordt regelmatig gevraagd of we tips hebben om duurzaam te reizen, hier wat tips.

Duurzaam reizen gaat het beste als je je verplaatst met een vervoermiddel dat weinig of niets vervuilt. Treinreizen, fietsvakanties en wandelvakanties zijn super duurzaam.

Duurzaam reizen is korte afstanden afleggen en het liefst in je eigen regio. Ontdek de duurzame vakantiemogelijkheden in eigen land is.

Kijk eens bij de Groene Vakantiegids. Daar vind je vele adressen van huisjes, bed and breakfast en campings die "groener" zijn dan traditioneel en rekening houden met met milieu.

Overnacht je in een hotel, zoek dan eens bij Google op bio hotels of duurzame hotels. Of kijk eens naar hotels met het Green Key Keurmerk. Dat zijn hotels die voor duurzaamheid gaan.

Als je uit gaat eten, kijk dan eens naar het vegetarische of veganistische aanbod. Vegetarisch en zeker veganistisch eten is veel duurzamer en diervriendelijk.

Binnenkort meer tips om duurzaam te reizen en duurzamer op vakantie te gaan.
Geplaatst door: Webmaster op 12:21
Geen reacties
dinsdag 4 oktober 2016
yoga retreat Thailand
Tags: duurzame retreats Thailand, yoga retreat thailand
Nieuw van duurzaam toerisme.com is de website yoga retreat thailand, de site voor het boeken van een yoga retreat in Thailand. Het is al mogelijk om een 4 daagse yoga retreat in Thailand te boeken, bijvoorbeeld in een 4 of 5 sterren hotel met spa, zwembad en wellness. Vegan delight food mogelijk.
Yoga retreats maken onderdeel uit van duurzame vakanties.
Geplaatst door: Webmaster op 12:05
Geen reacties
zondag 11 september 2016
Afvallen en afslanken tijdens je vakantie
Tags: afslanken, afval vakantie, ayurveda, duurzaam
Wie graag zou willen afvallen maar daar niet echt aan toe komt, zou eens kunnen kijken of een afval vakantie iets voor hem of haar is. Tijdens zo een gezondheids vakantie met dieet of sapkuur, kom je op een leuke manier aan afvallen en afslanken toe. Jouw persoonlijk afval programma is meestel gekoppeld aan een fitness programma waarbij wellness ook een grote rol kan spelen. Wellness, bijvoorbeeld een spa of sauna kan ook helpen met afvallen en het behaaglijk krijgen tijdens je vakantie. Er zijn vele soorten afval vakanties in vele landen. En natuurlijk kan een afslank of gewichtverlies vakantie ook op een duurzame manier ingevuld worden, bijvoorbeeld via ayurveda, rawfood of kruiden dieet. Kijk nu op onze website detox vakanties welke afvalmethode jij in je vakantie zou verkiezen en welk land jouw voorkeur geeft.
Geplaatst door: Webmaster op 14:06
Geen reacties
zondag 28 augustus 2016
yoga retreats op yoga weekend
Tags: yoga retreat, yoga retreat Nederland, yoga weekend
Op yoga weekend.com vind je informatie over yoga weekenden, ayurveda reizen, wellness vakanties en veel meer. Binnenkort komt er op deze site een overzicht van yoga retreats in onder andere Spanje, Sri Lanka en Spanje. Ook is het de bedoeling dat we zelf yoga weekenden en yoga retreats gaan organiseren in Nederland.
Een yoga retreat duurt meestal 6, 7 of 8 dagen maar er zijn ook yoga retreats van 14 dagen en langer.
Wij houden u op de hoogte.

Het team van duurzaam toerisme
Geplaatst door: Webmaster op 17:08
Geen reacties
zaterdag 20 augustus 2016
biologische dekbedden
Tags: biologische dekbedden, biologische producten, eco badjassen, fairtrade
Op onze pagina biologische producten nieuwe over biologische dekbebben, duurzame matrassen, biologisch beddengoed en eco badjassen. Deze bio en fairtrade producten zijn gemaakt van duurzame en fair trade materialen. Uiteraard zonder kinderarbeid en fairtrade.
Benieuwd welke biologische producten er nog meer op deze pagina staan?? 
Geplaatst door: Webmaster op 12:23
Geen reacties
donderdag 18 augustus 2016
Biologische producten
Tags: biologische producten
Nieuw is de pagina biologische producten. Hier alles over het online kopen van biologische producten zoals voeding, lichaamsverzorging, biologische wijn of olie. Ook een overzicht biologische winkels. Steeds meer mensen gaan voor biologisch. Duurzaam heeft de toekomst.
Geplaatst door: Webmaster op 07:49
woensdag 17 augustus 2016
duurzame producten
Tags: biologische producten, duurzame cosmetica, duurzame producten
Nieuw op de website van duurzaam toerisme, een pagina over duurzame producten. Door in ons dagelijks leven meer duurzame producten te gebruiken, dragen we bij aan een meer duurzame wereld waarbij het niet alleen om het economisch belang gaat maar om het belang van mensen, het milieu, de dieren, de natuur. Als je je best doet, zal je zien dat je bijna al je dagelijkse levensbehoeften "duurzaam" kunt kopen. Door de opkomst van online winkels, is het nog eenvoudiger geworden duurzame producten te kopen. Of je nu op zoek bent naar duurzame levensmiddelen, duurzame cosmetica, biologische verzorgingsproducten, echt groene stroom, duurzame kantoorartikelen of duurzame kleding,  het is bijna allemaal online te bestellen.
Kijk nu op onze pagina duurzame producten welke fantastische verantwoorde, mooie en lekkere producten je online kunt bestellen en help de wereld nog duurzamer te maken. Jij maakt met al die andere duurzame consumenten het verschol.
Geplaatst door: Webmaster op 07:08
Geen reacties
dinsdag 16 augustus 2016
Tips vriendenweekend
Tags: vriendenweekend, vriendinnenweekend, yoga
Wie een vriendenweekend wil organiseren, merkt al snel dat tips om een vriendenweekend in elkaar te zetten, zeker welkom zijn. Wij hebben daarom een website gepresenteerd met veel tips over het organiseren van een vriendenweekend, eventuele activiteiten en het boeken van een vriendenweekend zoals outdoor activiteit, hotel en vervoer. Vrienden die een leuk weekend voor elkaar willen organiseren, kijken nu op de website vriendenweekend.
Vriendinnen die een vriendinnenweekend willen plannen en naar leuke ideeën en tips zoeken, kijken op de website vriendinnenweekend met veel aandacht voor citytrips, yoga en wellness.
Geplaatst door: Webmaster op 16:54
Geen reacties
vrijdag 12 augustus 2016
Yoga weekend
Tags: yoga vakantie, yoga weekend, yoga-weekend.com
Een yoga weekend vinden doe je op de nieuwe website yoga-weekend.com, hier kan je zien wanneer er in jouw omgeving een yoga weekend georganiseerd wordt, zowel voor een georganiseerd yoga weekend in Nederland en België als in Spanje, Griekenland, Duitsland, Italië en vele andere landen, ook buiten Europa. Een yoga weekend duurt meestal 2 a 3 dagen, voor diegenen die zich langer in yoga willen verdiepen, het is ook mogelijk een yoga vakantie te boeken van bijvoorbeeld 6, 7 of 8 dagen.
Een yoga weekend gaat meestal in combinatie met ademhalingsoefeningen, meditatie en soms ayurveda. Kijk nu naar de website met het grootste aanbod yoga weekenden en vakanties van Nederland.
Geplaatst door: Webmaster op 18:03
Geen reacties
maandag 8 augustus 2016
last minute citytrip
Tags: Barcelona, duurzame steden, last minute citytrip, met de trein, New York
Nieuw van duurzaam-toerisme.com is de website last minute citytrip, de site om snel een geschikte last minute citytrip te vinden, bijvoorbeeld naar de duurzame steden Barcelona, New York of Boedapest. Ook veel informatie over vervoer naar je bestemming. Bijvoorbeeld met de trein naar Londen, Berlijn of Parijs. Sneller reizen dan met de eigen auto, comfortabeler en veel duurzamer.
Meer duurzame tips volgen op last-minute-citytrip.nl
Geplaatst door: Webmaster op 07:16
Geen reacties
vrijdag 5 augustus 2016
trein naar Londen
Tags: duurzaam, NS International, trein naar Londen
Wie graag naar Londen reist, bijvoorbeeld voor een stedentrip Londen, kan niet om de trein heen. Vanuit Nederland reis je comfortabel in 4 a 4,5 uur met de trein naar het hartje van Londen en je weekend Londen begint al bij je treinstation in Nederland, te weten Rotterdam, Amsterdam of Schiphol. De kortste route naar Londen vanuit Nederland is Rotterdam. Als je op Rotterdam NS Centraal opstapt, ben je in 4 uur in Londen. De trein naar Londen biedt in vergelijking met reizen met het vliegtuig of ferry meer voordelen. Zo kun je 1e klas reizen en heb je wifi en catering. En geen lange paspoortcontroles op het vliegveld. Kortom, voor een duurzame vakantie reis je met de trein, bijvoorbeeld naar Londen waar je duurzaam kunt shoppen, een organic restaurant kunt bezoeken en kunt blijven slapen in een bio hotel of ecologisch hotel.  Je boekt je treinticket naar Londen via NS International. Duurzaamheid en de trein gaan prima samen.
Geplaatst door: Webmaster op 05:51
maandag 1 augustus 2016
Groepsreizen jongvolwassenen
Tags: 16-38 jaar, 18-30, groepsreizen jongvolwassenen
Groepreizen jongvolwassenen zijn gerorganiseerde groepsreizen voor jongeren van 18 tot 30 jaar. Een aantal reisorganisaties beschouwen jongvolwassenen in vakantieverband van 16 tot 38 jaar.
Voor deze categorie zijn er vele categoriën jongerenvakanties, denk aan strandvakanties, surfvakanties, wintersportreizen, outdoor reizen, zeilvakanties en meer.
Een overzicht van de organisaties die groepsreizen voor jongvolwassenen organiseren vind je op de website groepsreizen. Hier vind je ook informatie over single groepsreizen, verre groepsreizen en 'uiteraard  duurzame reize voor groepen.
Geplaatst door: Webmaster op 09:26
zondag 31 juli 2016
Bed and breakfast Hongarije
Tags: bed and breakfast, duurzaam, Hongarije, huis kopen Hongarije, veganistische vakantie, vegetarische vakantie
Indien je naar Hongarije op vakantie wilt en een duurzaam vakantieadres zoekt, is bed and breakfast Hongarije, nabij het Tiszameer, een leuke optie. Het is een 2 persoons, rookvrije bed and breakfast, ligt op een hele rustige plek in een klein dorpje en heeft een groot overdekt terras en grote tuin.
Als je deze sfeervolle bed and breakfast in Hongarije huurt, voor de zomer, herfst, voorjaar of winter, kan je rekenen op een ontbijt met verse streekproducten, zoveel mogelijk van biologische oorsprong. Zeker in juni tot en met september zijn er veel verse vruchten en fruit voorhanden. Voor vegetariërs en veganisten is het smullen. De eigenaren van deze zeer rustig gelegen bed and breakfast in het Tiszameer zijn zelf overtuigd vegetariër ( 100 % = veganist ) en bezorgen je graag een feestelijk ontbijt met verse en zelfgemaakte notenpasta, smooties en veel meer lekkers. Een ideaal vakantieadres voor een vegetarische of veganistische vakantie in Hongarije. En als je zelf interesse hebt een huis in Hongarije te kopen, de eigenaren helpen je hierbii ook graag.
Voor een duurzame vakantie in een leuke bed and breakfast in Hongarije.
Geplaatst door: Webmaster op 14:53
Geen reacties
vrijdag 29 juli 2016
One2gethertravel
Tags: alleenstaande ouder vakantie, One2gethertravel, singlereizen 50+
One2gethertravel is specialist in singlereizen en eenoudervakanties. Uniek is het 50+ en 60+ singlereis programma van One2gethertravel.nl  Hierbij kan je als 50 of 60 plusser actieve reizen met andere singles boeken waaronder zeilreizen en wintersportvakanties.
One2gethertravel heeft verreweg het grootste aanbod 100 % singlereizen en alleenstaande ouder reizen, hierdoor zijn er ook regelmatig last minutes beschikbaar.
Wie er voor de zomervakantie van 2016 nog een last minute singlereis of alleenstaande ouder vakantie zoekt, adviseren wij naar de website van One2gethertravel te gaan een een voordelige last minute te boeken.
Geplaatst door: Webmaster op 07:35
Geen reacties
donderdag 28 juli 2016
Minder bestrijdingsmiddelen bij Albert Heijn
Tags: Albert Heijn, biologisch groente en fruit, duurzaam, verbod bestrijdingsmiddelen
Albert Heijn wordt duurzamer.

Albert Heijn gaat met de stichting Natuur en Milieu samenwerken om minder bestrijdingsmiddelen toe te passen bij de teelt in Nederland van groente, fruit en aardappelen. Het gaat met name om het gebruik van 28 bestrijdingsmiddelen die het meest schadelijk zijn.
Ook heeft Albert Heijn bekend gemaakt dat het assortiment biologisch geteelde groente en fruit nog meer uitgebreid wordt. En het huidige assortiment biologisch geteelde groente en fruit is al aanzienlijk.

Verbod op schadelijke landbouwgiffen:
Nederlandse tuinders en fruitkwekers, waarbij Albert Heijn groente en fruit inkoopt, mogen die 28 schadelijke landbouwgiffen na 2018 niet meer gebruiken. Albert Heijn was is ook al leidend wat betreft het aanbod vegetarische en veganistische producten zoals vleesvervangers. 
Duurzaamheid duurt ook bij Albert Heijn het langst. Ook fijn voor mensen die hun vakantie in Nederland vieren en een Albert Heijn in de buurt van het vakantieadres hebben.


Geplaatst door: Webmaster op 07:39
Geen reacties
dinsdag 26 juli 2016
Citytrip Rome en eco vriendelijk hotel
Tags: citytrip rome, eco vriendelijke hotels
Sinds kort schrijven we ook op duurzaam-toerisme.com over citytrips.
Citytrips zijn aantrekkelijk voor jong en oud en kunnen op een redelijk duurzame wijze ingevuld worden, bijvoorbeeld reizen met de trein en overnachten in een eco vriendelijk hotel.
Wie bijvoorbeeld een citytrip Rome wil boeken, kan vanuit alle grote treinstations in Nederland afreizen naar Rome en daar een duurzaam ( eco vriendelijk ) hotel boeken.
En voor wie het nog niet weet.  In alle grote steden in Europa is organic food goed verkrijgbaar. Dat geldt ook voor vegetarische en veganistische maaltijden.
Zie nu onze pagina citytrip Rome, met verschillende mogelijkheden een culturele citytrip Rome te boeken.
Geplaatst door: Webmaster op 15:41
Geen reacties
zondag 10 juli 2016
Vriendinnenweekend kan ook duurzaam
Tags: ayurveda, duurzaam, vriendinnenweekend, wellness, yoga
Veel vriendinnen groepen gaan één keer per jaar met elkaar op stap, meestal een weekend. Zo een vriendinnenweekend kan de onderlinge band zeker versterken. Bij een vriendinnenweekend kan yoga en wellness een belangrijk onderdeel zijn van het weekend, vaak in combinatie met gezond en duurzaam eten, soms zelfs ayurvedsich. Op de website vriendinnen-weekend.com staan veel tips hoe een vriendinnenweekend te organiseren, op de pagina shoppen vind je wat mogelijkheden om je weekend duurzaam in te vullen.
Geplaatst door: Webmaster op 08:32
zondag 3 juli 2016
Singlereizen
Tags: cirkel reizen, estivant, singlereis, singlereizen
Nieuw van duurzaam toerisme.com is de website singlereizen. Op deze website vind je alles over singlereizen en de gespecialiseerde reisorganisaties die deze alleenstaande reizen ( rondreizen/groepsreizen ) organiseren. Het bijzondere van singlereizen-online.nl is dat je er ook singlereizen per leeftijdsgroep kunt zoeken. Per reisorganisatie is namelijk aangegeven voor welke leeftijdsgroepen een bepaalde reisorganisatie singlereizen organiseert. Ook voor single ouders met kids tot 19 jaar. Boek een singlereis naar een verre bestemming via bijvoorbeeld Cirkel Reizen, Estivant, Shoestring of andere single specialist en geniet samen van een onbezorgde vakantie. En, wil je meedoen met een singlereis of juist niet singlereis, je kan via deze blog een oproep doen voor een reisgenoot voor een bepaalde groepsreis, rondreis of singlereis.
Geplaatst door: Webmaster op 06:41
Geen reacties
dinsdag 7 juni 2016
Blog reisgenoot gezocht
Tags: gratis advertentie plaatsen., niet alleen op reis, reisgenoot gezocht, wereldreis
Wil je een verre reis, wereldreis, wandelvakantie, fietsvakantie of andere reis boeken? Heb je geen zin om alleen op reis te gaan? Ben je op zoek naar een reisgenoot of meerdere reisgenoten? Samen is gezelliger dan alleen. Dat geldt zeker voor een lange reis zoals een wereldreis of lange vakantie. Duurzaam toerisme komt binnenkort met een website waarop jij een pofiel kunt aanmaken en een advertentie kunt plaatsen om jouw ideale reisgenoot te vinden. Bijvoorbeeld voor een rondreis India, Nepal of Sri Lanka. Of een fietsvakantie in Frankrijk of wandelvakantie in Oostenrijk. Je kunt al op deze oproep "reisgenoot gezocht" reageren en melden naar welke reisgenoot, voor welk type reis en welke periode je op zoek bent.  
Geplaatst door: Webmaster op 17:35
Geen reacties