Ayurveda reizen India, Sri Lanka, Indonesië


SNP wandelvakanties banner

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

vipio dagaanbieding banner

De betere ayurveda reizen.

Wie zich verdiept heeft in ayurveda, panchakarma en ayurveda | yoga reizen, weet dat deze van grote betekenis kunnen zijn voor een betere gezondheid, reiniging en herstel. Ayurveda is het oudste gezondheidssysteem ter wereld en een ayurvedareis, eventueel met panchakarma is helend en reinigend.

Via deze website kan je informatie vinden over ayurveda en yoga reizen naar Kerala in India, Sri Lanka, Spanje, Indonesië en een aantal andere landen waar ayurveda een belangrijke plaats innneemt.  Met speciale aandacht voor ayurveda en yoga reizen en een 14 daagse panchakarma reis in India.

Alleengaanden en singles die een ayurveda reis willen boeken, krijgen bij een aantal ayurveda reizen van Puur en Kuur 5 % korting.  Veel van de ayurveda reizen van Puur en Kuur zijn alleengaanden reizen.  Er doen voornamelijk alleenstaanden aan deze gezondheids- en ontspanningsreizen deel.

Kijk nu naar het grote aanbod ayurveda reizen van Puur en Kuur, ook met panchakarma kuur, in in onder andere India, Sri Lanka, Indonesië en Spanje en ontdek dat ayurveda meer is dan een traditionele geneeswijze, het is een bijzondere levenswijze. Ook voor een goedkope vliegtuigticket kan je je via deze website oriënteren.  Voor het vergelijken van vliegtickets naar o.a. India, Nepal, Sri Lanka en Indonesië, zie onderaan deze pagina.

 

Ayurveda reizen Spa Dreams

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

Ook Spa Dreams heeft een groot en uniek aanbod ayurveda reizen.  Ook een ayurveda kuurreis in bijvoorbeeld India of Sri Lanka.  Kijk nu bij het aanbod ayurvedareizen van Spa Dreams en ontdek wat ayurveda je allemaal kunt bieden.

Ayurveda reis met panchakarma kuur in India boeken
Een panchakarma kuur is een ayurvedische reinigingskuur die bestaat uit vijf reinigingsactiviteiten. Het doel van deze reinigingskuur is het volledig schoonmaken van alle lichaam – en energie kanalen, waardoor de stofwisseling beter gaat werken.. Door interne reiniging middels de panchakarma kuur, wordt veelal de oorzaak van de ziekte verwijderd en de drie belangrijke bio-energieën vata, pitta en kapha weer in balans gebracht. De ayuvedische reinigingskuur normaliseert de fysieke constitutie en kalmeert de drie bio-energieën vata, pitta en kapha. De panchakarma kuur wordt toegepast tezamen met ayurvedische voedingsadviezen en adviezen voor een gezonde en evenwichtige levensstijl. De panchakarmakuur wordt vooral gegeven in ayurveda kuuroorden in Zuid-India. Tegenwoordig zijn er ook elders in India kuuroorden waar je een panchakarma kuur kunt volgen.

Bij Puur en Kuur is het mogelijk een 14 daagse ayurveda reis met panchakarma kuur op basis van volpension in een ayurveda centrum in Zuid-India te volgen. Met maar liefst 10 ayurvedische artsen en een 50 therapeuten en masseurs een groot en professioneel ayurvedisch resort. Dit resort staat bekend onder de naam Somatheeram Ayurveda Beach Resort. Dit ayurvedacentrum in Zuid-India, Kerala, heeft een tropische tuin en je kunt een hotelkamer boeken met uitzicht op zee. Je krijgt dagelijks een aurveda behandeling, yogales en meditatie les. Verder een persoonlijk consult, begeleiding en diagnose door een ayurvedische arts.  De maaltijden zijn vegetarisch.

Bij Puur en Kuur zijn er meer mogelijkheden voor een ayurveda reis in India.

Iedere reis is hierbij uniek. Kies bijvoorbeeld voor ayurveda met meditatie en yoga, detox kuur, spa behandelingen, tai chi, aqua therapie of gym lessen. Kijk nu naar het fantastiche aanbod ayurvedareizen in India, met een kortingsregeling van 5 % voor alleengaanden.

Ayuvedareizen Indonesië Puur en Kuur

Ayurveda reizen Indonesië

Kijk naar het actuele aanbod ayurveda reizen van Puur en Kuur in Indonesië. Met verblijf in één van de beste en mooist gelefgen wellness resorts van de wereld.

Afvallen met ayurveda

Ayurveda, een oude gezondheidsleer,  kan ook een positieve invloed op de gezondheid en ons gewicht hebben, bijvoorbeeld door gezond af te gaan vallen met ayurveda. Zo worden er in de ayurvedische gezondheidsleer kruidenpreparaten gebruikt die helpen bij gewichtverlies en afslanken.  Kruiden zoals kurkuma en gember zijn kruiden die veel in de keuken voorlomen en waarvan je, bij goed gebruik, kunt afvallen.  De kracht van kruiden is zo ie zo erg groot, niet alleen bij ayuveda. Wil je meer weten over afvallen met kruiden en in het bijzonder over ayurveda?  Op het internet wordt veel informatie over authentieke ayurveda gedeeld. 

Ayurveda reis boeken in Sri Lanka

Overzicht ayurveda reizen in Sri Lanka

Wie een ayurveda vakantie wil boeken in Sri Lanka, heeft bij Puur en Kuur de keuze uit meerdere ayurveda reizen. Met aantrekkelijke kortingen voor alleenreizenden. Boek bijvoorbeeld een 15 daagse ayurveda reis in Sri Lanka met intensief reinigende panchakarma kuur in een kleinschalig hotel niet ver van het strand en slank op een verantwoorde manier af of boek een ayurveda reis op Sri Lanka met meditatie en yoga. Voor diegenen die een korte ayurveda break zoeken. Het is ook mogelijk een 8 daagse ayurvedareis op Sri Lanka te boeken, dit is tegelijk een spa wellness reis met mogelijkheid tot deelname aan yoga lessen.

Twee van deze ayurvedische reizen in Sri Lanka zijn geschikt voor mensen met een fysieke beperking. Het kleinschalige Lotus Villa hotel in Ahungila te Sri Lanka, is ook geschikt voor mindervaliden. Hier kan je ook een pancharmakuur krijgen.

Ayurvedareizen Spanje

Alle ayurveda reizen in Spanje

Voor diegenen die een goedkope ayurveda reis of vakantie willen boeken, is Spanje een uitstekende bestemming. In Spanje vind je diverse goede ayurveda hotels en resorts.  Je kunt bij Puur en Kuur een ayurveda reis naar Spanje boeken met een duur van 5, 8 of 11 dagen. Je kunt voor een ayurveda vakantie Spanje kiezen met yoga lessen, thalasso en detox kuur. Het verblijf is op basis van volpension of halfpension. Met diverse aanbiedingen en single friendly accommodaties.

Kijk nu welke ayurveda reis in Spanje jij zou willen boeken. 

Goedkope vliegtickets naar je vakantiebestemming

Of je nu een ayurveda reis met panchakarma kuur in India of  Sri Lanka hebt geboekt of een korte yoga en meditatie vakantie naar Spanje, je moet meestal zelf voor vliegtickets zorgen.  Om je verder van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht gemaakt van de zoekmachines waar je een goedkope vliektuigticket kunt boeken.  Je vindt het overzicht hieronder.

Goedkope vliegtickets naar verre bestemmingen

TUI Fair Travel banner