Een anti stress vakantie boeken bij een burn out

Een anti stress vakantie wordt ook wel een anti burn out vakantie genoemd.  Anti stress reizen zijn vakanties om te ontstressen, te onthaasten. Er zijn vele manieren om tijdens je vakantie tot rust te komen.  Daar is echter wel tijd nodig.  Wij bevelen daarom aan om minimaal 1 week vakantie op te nemen als je echt wilt onthaasten.

SNP wandelvakanties banner


Kies een anti stress vakantie bestemming:

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

gezond eten bij het zwembad

Te veel en langdurige stress en of werkdruk kan voor een burn out zorgen met gevolgen als je moe en lusteloos voelen. Geen of weinig energie hebben, het niet meer zien zitten en geen of weinig behoefte hebben aan contacten met andere mensen, soms zelfs niet met goede vrienden, je familie of levenspartner. Boek nu een anti stess vakantie in bijvoorbeeld Duitsland ( met verblijf in een klooster ), in Slovenië of Hongarije in een wellness en spa kuurhotel, in Spanje, Italië of India. Je kunt kiezen uit anti stress reizen met een korte duur of wat langer op anti stress vakantie gaan.

puur en kuur adults only banner

Je kunt hier kiezen uit een groot aanbod anti stress vakanties, zoals een anti stress weekend met meditatie of yoga in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Italië of Griekenland.  Met speciale aandacht en apart programma voor mensen met een ernstige burn out.


Je kunt ook een relax vakantie boeken met anti stress programma in landen buiten Europa, bijvoorbeeld een spirituele anti stress reis met yoga en meditatie in India, Vietnam, Nepal, Indonesië, Thailand of Nepal. Te veel stress maakt zoek, ontspannende reizen genezen!  De anti stress programma’s zorgen voor een burn out herstel en inzicht voor jezelf in burn out symptomen. Stress verminderen is één, met minder stress door het leven gaan is twee en moet je leren. Kijk nu bij wie jij je anti stress vakantie gaat boeken.

spa dreams wellness banner
 

Een anti stress vakantie via Puur en Kuur in Nederland, Spanje, Italië of Canarische Eilanden volgen

Een andere gespecialiseerd reis organisatie inanti stress vakantiesis Puur en Kuur. Bij Puur en Kuur is het ook mogelijk om een anti stress vakantie in Nederland te boeken, met workshops en overnachtingen in een mooi hotel op een landgoed.   Bij Puur en Kuur hebben ze een breed programma anti stress en overige relax vakanties. Je kunt bijvoorbeeld een anti stress reis boeken op Ayurvedische basis, yoga lessen krijgen ( ook goed tegen de stress ), reiki behandelingen krijgen, acupunctuur krijgen, workshops krijgen hoe je beter met emoties om kunt gaan, spa behandelingen krijgen, onthaasten met Shiatsu en een speciaal Burn out programma krijgen.


Mediteren tijdens de vakantie

Of je nu manager bent met een druk zakelijk leven ( met grotere kans op burn out ), vader, moeder, kleine zelfstandige, alleenstaande consult of gepensioneerd, de anti stress en burn out programma’s van Puur en Kuur kunnen atijd aangepast worden aan jouw persoonlijke omstandigheden, visie en behoeften.  Met een specifiek anti stress en burn out progamma voor managers, directeuren en CEO’s.
Er zijn onder ander anti stress vakanties en reizen te boeken in Nederland, Spanje, Thailand, India, Italië en Indonesië. Voor een burn out herstel en lessen om een burn out in de toekomst beter te kunnen voorkomen.

 


spadreams yoga banner

Huisje in de duinen

Een huisje in de duinen huren? Een huisje in de duinen huren is een goed idee als je één met de natuur wilt zijn én vlak bij de zee wilt vertoeven. Vind hier een huisje in de duinen Nederland.

yoga gevorderden op het strand

Een vakantie met anti stress programma bij SpaDreams volgen

Als je een burn out hebt en niet genoeg hebt aan een ontspannende vakantie of reis en echt op zoek bent naar een vakantie met anti stress programma, zijn de reizen met anti stress of burn out programma’s van SpaDreams zeker wat voor jou.  SpaDreams is al vele jaren specialist in gezondheidsreizen zoals anti stress reizen voor mensen met een burn out en weet als geen ander wat burn out symptonen zijn en hoe je aan herstel moet werken. SpaDreams heeft diverse soorten anti stress programma’s, ook gericht op de manager met burn out klachten. Ze hebben een uniek aanbod anti stress vakanties in o.a. Duitsland, Slovenië, Hongarije, Spanje, India en andere landen in Azië.  Ook voor een korte ontspannings vakantie van 3, 4 of 5 dagen.


Als je wilt weten welke anti stress programma’s SpaDreams in haar relaxreizen heeft, ga dan naar de bestemmingen bovenaan deze pagina. Daar vind je onder de thema reizen de zogenaamde anti stress programma’s. Ook in kader yoga vakanties. Je kunt een programma van bijvoorbeeld 3 anti stress dagen in een klooster in de Eifel in Duitsland volgen maar ook een 7 daagse spa wellness vakantie met relax programma boeken in Estland of Spanje. Bij de laatste anti burn out vakantie, verblijf je in een fantastisch spa hotel in Noord Spanje.

spadreams ayurveda reis banner

Er is ook een groot aanbod ontspannings vakanties in Hongarije. Dit land heeft fantastische kuur en wellness hotels met geneeskrachtige bronnen.  Een dergelijke vakantie is ook geschikt in het kader van een kuurvakantie.  Ook bij je verblijf in een kuuroord Diegenen die behoefte hebben aan een verblijf in een spiritueel land als Nepal, Sri Lanka of India. Via SpaDreams kan je ook een fantastische spirituele reis maken naar bijvoorbeeld Nepal, India, Sri Lanka of Indonesië.  En anti stress programma is bij een aantal van deze spirituele reizen mogelijk.


Anti stress vakantie en natuur vakantiehuisje huren

Een vakantiehuisje midden in de natuur huren, probaat middel bij te veel verkeerde stress.Wie veel last van stress heeft en geen zin in een groepsreis of andere georganiseerde reis, doet er goed aan een vakantiehuis midden in de natuur te huren. Vakantiehuisjes in de natuur worden ook wel natuurhuisjes genoemd en hebben gegarandeerd een rustgevend effect.

Heerlijk in de bossen wandelen en genieten van de natuur, het is de beste remedie tegen te veel spanning. Je kunt een natuur vakantiehuisje huren midden in het bos, een ecologisch vakantiehuisje of een natuurhuisje aan de kust. In alle gevallen geldt dat natuurhuisjes perfect zijn als middel tegen stress. En je kunt ook in Nederland Duitsland, Frankrijk of de Ardennen een natuurhuisje boeken.

groepsles yoga

Yoga en anti stress vakanties

Yoga, perfecte ontspanningsoefeningen om van te veel stress af te komen.

Ook een yoga vakantie of weekend kan stress al verminderen.  Bij yoga wordt er veel aandacht besteed aan een rustige ademhaling en bewust leven en bewezen is dat mensen die regelmatig aan yoga doen gemiddeld relaxter door het leven gaan.  Bij zowel Puur en Kuur als SpaDreams is het mogelijk een vakantie of lang weekend met yoga te boeken.  In combinatie met ademhalingsoefeningen en meditatie een probaat middel tegen stress. Een anti stress vakantie met yoga en meditatie werkt altijd.


TUI Fair Travel banner