anti stress vakantie

Een anti stress vakantie boeken bij een burn outEen anti stress vakantie wordt ook wel een anti burn out vakantie genoemd.  Anti stress reizen zijn vakanties om te ontstressen, te onthaasten. Er zijn vele manieren om tijdens je vakantie tot rust te komen.  Daar is echter wel tijd nodig.  Wij bevelen daarom aan om minimaal 1 week vakantie op te nemen als je echt wilt onthaasten. Te veel en langdurige stress en of werkdruk kan voor een burn out zorgen met gevolgen als je moe en lusteloos voelen. Geen of weinig energie hebben, het niet meer zien zitten en geen of weinig behoefte hebben aan contacten met andere mensen, soms zelfs niet met goede vrienden, je familie of levenspartner. Boek nu een anti stess vakantie in bijvoorbeeld Duitsland ( met verblijf in een klooster ), in Slovenië of Hongarije in een wellness en spa kuurhotel, in Spanje, Italië of India. Je kunt kiezen uit anti strress reizen met een korte duur of wat langer op anti stress vakantie gaan.

Je kunt hier kiezen uit een groot aanbod anti stress vakanties, zoald een anti stress weekend met meditatie of yoga in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Italië of Griekenland.  Met speciale aandacht en apart programma voor mensen met een ernstige burn out.
Je kunt ook een relax vakantie boeken met anti stress programma in landen buiten Europa, bijvoorbeeld een spirituele anti stress reis met yoga en meditatie in India, Vietnam, Nepal, Indonesië, Thailand of Nepal. Te veel stress maakt zoek, ontspannende reizen genezen!  De anti stress programma's zorgen voor een burn out herstel en inzicht voor jezelf in burn out symptonen. Stress verminderen is één, met minder stress door het leven gaan is twee en moet je leren. Kijk nu bij wie jij je anti stress vakantie gaat boeken.

Een anti stress vakantie via Puur en Kuur in Nederland, Spanje, Italië of Canarische Eilanden volgen
Een andere gespecialiseerd reis organisatie in anti stress vakanties is Puur en Kuur.
Bij Puur en Kuur is het ook mogelijk om een anti stress vakantie in Nederland te boeken, met workshops en overnachtingen in een mooi hotel op een landgoed.   Bij Puur en Kuur hebben ze een breed programma anti stress en overige relax vakanties. Je kunt bijvoorbeeld een anti stress reis boeken op ayurvedische basis, yoga lessen krijgen ( ook goed tegen de stress ), reiki behandelingen krijgen, acupunctuur krijgen, workshops krijgen hoe je beter met emoties om kunt gaan, spa behandelingen krijgen, onthaasten met shiatsu en een speciaal burn out programma krijgen.  Of je nu manager bent met een druk zakelijk leven ( met grotere kans op burn out ), vader, moeder, kleine zelfstandige, alleenstaande consult of gepensioneerd, de anti stress en burn out programma's van Puur en Kuur kunnen atijd aangepast worden aan jouw persoonlijke omstandigheden, visie en behoeften.  Met een specifiek anti stress en burn out progamma voor managers, directeuren en CEO's.
Er zijn onder ander anti stress vakanties en reizen te boeken in Nederland, Spanje, Thailand, India, Italië en Indonesië. Voor een burn out herstel en lessen om een burn out in de toekomst beter te kunnen voorkomen.

 

Een vakantie met anti stress programma bij SpaDreams volgen
Als je een burn out hebt en niet genoeg hebt aan een ontspannende vakantie of reis en echt op zoek bent naar een vakantie met anti stress programma, zijn de reizen met anti stress | burn out programma's van SpaDreams zeker wat voor jou.  SpaDreams is al vele jaren specialist in gezondheidsreizen zoals anti stress reizen voor mensen met een burn out en weet als geen ander wat burn out symptonenen zijn en hoe je aan herstel moet werken. SpaDreams heeft diverse soorten anti stress programma's, ook gericht op de manager met burn out klachten. Ze hebben een uniek aanbod anti stress vakanties in o.a. Duitsland, Slovenië, Hongarije, Spanje, India en andere landen in Azië.  Ook voor een korte ontspannings vakantie van 3, 4 of  dagen.
Als je wilt weten welke anti stress programma's SpaDreams in haar relaxreizen heeft, ga dan naar de zoekbox bovenaan deze pagina. Daar vind je onder de thema reizen de zogenaamde anti stress programma's. Je kunt een programma van bijvoorbeeld 3 anti stress dagen in een klooster in de Eifel in Duitsland volgen maar ook een 7 daagse spa wellness vakantie met relax programma boeken in Estland of Spanje. Bij de laatste anti burn out vakantie, verblijf je in een fantastisch spa hotel in Noord Spanje. Er is ook een groot aanbod ontspannings vakanties in Hongarije. Dit land heeft fantastische kuur en wellness hotels met geneeskrachtige bronnen.  Een dergelijke vakantie is ook geschikt in het kader van een kuurvakantie.  Ook bij je verblijf in een kuuroord.
Diegenen die behoefte hebben aan een verblijf in een spiritueel land als Nepal, Sri Lanka of India. Via SpaDreams kan je ook een fantastische spirituele reis maken naar bijvoorbeeld Nepal, India, Sri Lanka of Indonesië.  En anti stress programma is bij een aantal van deze spirituele reizen mogelijk.

Yoga en stress

Ook een yoga vakantie of weekend kan stress al verminderen.  Bij yoga wordt er veel aandacht besteed aan een rustige ademhaling en bewust leven en bewezen is dat mensen die regelmatig aan yoga doen gemiddeld relaxter door het leven gaan.  Bij zowel Puur en Kuur als SpaDreams is het mogelijk een vakantie of lang weekend met yoga te boeken.  In combinatie met ademhalingsoefeningen en mediatie een probaat middel tegen stress.