Grote keuze in alleenstaande ouder vakanties

Alleenstaande ouder vakantie?

SNP wandelvakanties banner

Alleenstaande ouder en op zoek naar een ouder vakanties?

Hier vind je de leukste 1 ouder vakanties

Hier vind je een grote keuze in alleenstaande ouder vakanties. Ook voor een eenouder wintersport vakantie, de mei vakantie en herfst vakantie. Vakanties voor alleenstaande ouders ( single parent reizen ) met kinderen tot 18 a 21 jaar. Of je nu een 1 ouder vakantie wilt boeken in Nederland, België, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Duitsland, Macedonië, Italië of Kroatië, je vindt je leuke en betaalbare vakantie als alleenstaande ouder hier.

vipio dagaanbieding banner

Voor het boeken van een alleenstaande ouder vakantie zoals kampeervakantie, strandvakantie, avonturenvakantie, zeilvakantie, wintersport vakantie, last minute vakantie. Met speciale aanbiedingen voor single ouders met kids tot 4 jaar.

Kijk nu naar de alleenstaande ouder vakanties van Estivant, Cirkel Reizen, One2gether travel, Maris Life en andere specialisten in reizen voor alleenstaande ouders.

Hier vind je meer informatie over eenoudervakanties.

Ook als je als alleenstaande ouder een leuke wintersportvakantie wilt boeken, in dit geval in Frankrijk, Italië of Oostenrijk is er voldoende keuze. Hieronder geven we je uitgebreide informatie over alle mogelijkheden die er zijn, waar je het beste een alleenstaande ouder vakantie kunt boeken en tips. Veel plezier bij het uitzoeken van jouw super leuke 1 ouder vakantie. Ook voor een boeken van een goedkope eenoudervakantie.

Wintersport vakantie boeken als alleenstaande ouder?


Als je single ouder bent en je kinderen niet zo heel klein meer zijn, is het misschien een goed idee om met je kids een wintersportvakantie te boeken.

Cirkel Vakanties en Estivant hebben een speciaal wintersportprogramma voor alleenstaande ouders en kids. En ze hebben hierbij top bestemmingen uitgezocht in Oostenrijk en Italië. Wat dacht je van een eenouder skivakantie met je kroost in Tirol, Salzburgerland of Zell am Zimmer? Op de pagina alleenstaande ouder wintersport vind je alle informatie over wintersportvakanties voor alleenstaande ouders en singles.Je ziet daar ook welke wintersport bestemmingen er zijn en hoe lang de duur van je vakantie is. Het is ook mogelijk dat je kinderen en jij er skiles krijgen.  Informeer naar de mogelijkheden.

Alleenstaande ouder vakanties van Maris Life


Een alleenstaande ouder vakantie boeken bij een specialist??  Maris Life.

Maris Life heeft een uitstekende reputatie als het om volledig verzorgde 1 ouder vakanties gaat.  Of je nu een alleenstaande moeder of single vader bent, met een alleenstaande ouder vakantie van Maris Life heb je gegarandeerd een leuke vakantie.  Ook de kinderen zullen volop genieten.

Waar kun je een alleenstaande ouder vakantie boeken?

Bij welke reisorganisatie boek jij je eenoudervakantie?

Als je als single parent een alleenstaande ouder vakantie wilt boeken, zijn er 4 gespecialiseerde reisorganisaties waar je dat het beste kunt doen. Ze bieden alle 4 leuke en betaalbare single parents reizen aan, ook enkele een ouder vakanties in Nederland. Met de leukste activiteiten voor kinderen en alleenstaande ouders tijdens deze eenoudervakanties.

Hieronder een overzicht van de specialisten in groepsvakanties alleenstaande ouders..

Maris Life

Maris Life is 100 % gespecialiseerd is in alleenstaande ouder vakanties. Bestemmingen zijn onder andere Nederland, Kos, Ibiza, Costa del Sol en Corfu. Voor single parents met kinderen tot 18 jaar. Speciale alleenstaande ouder aanbiedingen voor ouders met kinderen jonger dan 4 jaar.

Maris Life wordt door alleenstaande ouders zeer aanbevolen. Kijk naar de ervaringen van 1 ouder gezinnen die eerder een reisje bij Maris Life hebben geboekt.

Cirkel Vakanties is gespecialiseerd in single reizen en alleenstaande ouder vakanties.

Je kunt er een 1ouder vakantie boeken in o.a. Nederland, (Zeeland of  Noord-Brabant ), België ( Ardennen), Spanje, Frankrijk, Kroatië, Italië en Oostenrijk. Ook voor een eenouder wintersport vakantie.

Kinderen zijn welkom tot de leeftijd van 18 jaar. Ook Cirkel Vakanties heeft zeer goede referenties als het om georganiseerde eenoudervakanties in Nederland, Spanje, Italië, Griekenland, België en andere landen van Europa gaat.

Estivant

Ook bij Estivant kan je fantastische 1 ouder vakanties en single reizen boeken, met speciaal reisprogramma ( net zoals Maris Life) voor benjamins tot 4 jaar. Onder andere, kamperen in Zeeland of strandvakantie in Overijssel. België, eenouder vakantie op een kasteel in de Ardennen. Verder alleenstaande ouder vakanties in Frankrijk, Spanje, Griekenland, Turkije, Italië, Slovenië, Duitsland en Oostenrijk. Ook wintersportprogramma.

Estivant wordt door alleenstaande ouders en singles hoog gewaardeerd.

One2gethertravel

De laatste 1 ouder vakantiespecialist in dit rijtje van 4 is one2gethertravel.nl

Voor alleenstaande ouder vakanties met kinderen tot 21 jaar, daarnaast groot aanbod singlereizen.

One2gethertravel heeft van de 4 gespecialiseerde reisorganisaties in 1 ouder vakanties wellicht het grootste aanbod. Toppers zijn de avontuurlijke reizen in Zweden, de strandvakanties in Italië, Spanje, Kroatië en Frankrijk en de leuke kampeervakanties. Bekijk voor het complete aanbod alleenstaande ouder vakanties, de website van One2gethertravel. Ook voor het aanbod last minutes.

 

Alleenstaande ouder vakantie voor de mei vakantie

Ook als je als alleenstaande vader of moeder een leuke vakantie voor de mei vakantie wilt boeken, zijn er bij Estivant vele mogelijkheden.  Boek bijvoorbeeld een 1 ouder vakantie voor de mei vakantie in Nederland, Spanje, Griekenland of Turkije.  Je ontmoet er veel andere single ouders en je kinderen kunnen volop spelen met leeftijdsgenoten! 

Kijk nu welke vakantie jij als alleenstaande ouder voor de meivakantie zou willen boeken.

Alleenstaande ouder vakantie boeken als je kinderen nog geen 4 jaar zijn

Heb je als single ouder kinderen onder de 4 jaar?

Kijk dan naar het 1 ouder reisaanbod van Maris Life en Estivant. Zij hebben vakanties voor single ouders samengesteld met kids tot 4 jaar. Deze reizen zijn niet alleen voordeliger omdat ze buiten het hoogseizoen worden georganiseerd, de activiteitenteams van beide reisorganisaties zijn helemaal ingesteld op de kleintjes en dat geeft jou als ouder tijd om lekker uit te rusten en met andere jonge, single ouders kennis te maken. Zie het speciale reisprogramma van Marif Life en Estivant.

Wanneer boek je een alleenstaande ouder vakantie?

De meeste single ouders boeken hun alleenstaande ouder vakantie voor de zomervakantie in januari, februari of maart. Als je een last minute vakantie wilt boeken, dan kan je dat tot 1 a 3 weken voor je geplande vakantie doen. Met name one2gethertravel.nl heeft regelmatig last minute 1 ouder vakanties. 

Als je een alleenstaande ouder vakantie voor de meivakantie wilt boeken, kan je dat het beste al in november of december het jaar ervoor doen, je hebt dan de grootste kans dat er nog voldoende plek is. De andere alleenstaande ouder vakanties, herfstvakantie, meivakantie, kerstvakantie, wintersportvakantie, boek je bij voorkeur minimaal 4 a 6 maanden van tevoren, alleen dan ben je verzekerd van deelname en heb je de grootste keuze.

Als je op je vakantie wilt beparen, kan je natuurlijk voor alle alleenstaande ouders gokken op de beschikbaarheid van last minute aanbiedingen, je hebt echter dan geen zekerheid dat er dan, voor jou, leuke een single ouder vakanties beschikbaar zijn.

Een last minute 1 ouder vakantie kan echter wel een goedkope alleenstaande ouder vakantie zijn, zeker als je deze wilt boeken met een bestemming binnen Nederland. Kampeer reizen binnen Nederland behoren tot de goedkoopste vakanties voor alleenstaande ouder gezinnen.

Singlereis boeken als alleenstaande ouder

Als je als alleenstaande ouder eens op vakantie wil zonder je kids, is het boeken van een singlereis misschien een goed idee. Op een singlereis ontmoet je veel andere alleenstaanden, ook gescheiden ouders met kinderen. Een vakantie zonder je kid(s) kan soms nodig zijn om nieuwe energie te krijgen en weer vol energie door het leven te gaan. Reisorganisaties waar je een singlereis kunt boeken vind je op de website singlereizen.nl

Hier vind je ook single reizen naar verre bestemmingen.

Alleenstaande reizen

Alleenstaande reizen zijn vakanties voor alleenstaande ouders, singles en iedereen die alleenstaand is. 

Alleen reizen kan op vele manieren. Je hebt ook wintersport reizen voor alleenstaanden, actieve reizen zoals wandel- en fiets vakanties en vele andere soorten reizen. Alleenstaanden reizen, zijn net zoals single reizen ingedeeld in leeftijdsgroepen. Met name alleenstaanden reizen 40+, 50+ en 55+ zijn populair.

TUI Fair Travel banner