Leuke vakanties voor alleenstaande moeders

SNP wandelvakanties banner

Alleenstaande moeder en leuke vakantie boeken?

Inleiding: Ben je een alleenstaande moeder en ben je op zoek naar leuke vakanties voor alleenstaande moeders? Of leuke datingsites? Op deze website vind je de leukste vakantie- en datingsites voor jou als alleenstaande moeder. Met jou zijn er nog tienduizenden moeders alleenstaand en voor al die moeders zijn er speciale vakantie programma’s ontwikkeld, met extra aandacht voor de kinderen, want die willen natuurlijk ook een leuke vakantie.

vipio dagaanbieding banner

Of je nu als alleenstaande moeder een vakantie zoekt voor de zomervakantie, meivakantie, herfst vakantie of kerstvakantie, de leukste alleenstaande ouder vakanties vind je hier. Hieronder presenteren we een aantal reisorganisaties waar je als alleenstaande mama een heerlijke en betaalbare vakantie kunt boeken. Overigens, deze vakanties zijn voor alleenstaande moeders en vaders. Je kunt tijdens zo een special holiday dus ook leuke contacten opdoen er ervaringen uitwisselen met andere single moeders en vaders.

Cirkel Vakanties, leuke vakanties voor alleenstaande ouders

Cirkel Vakanties is helemaal gespecialiseerd in vakanties voor alleenstaande moeders en vaders. Als je als alleenstaande moeder een leuke en betaalbare vakantie wilt boeken, heeft Cirkel Vakanties zeker ook een leuke vakantie voor jou. Met een groot aanbod super leuke een ouder vakanties in onder andere Nederland, Frankrijk en Italië is er voor jou en je kind zeker een vakantie die je aan zal spreken. Schrijf je als alleenstaande moeder bijvoorbeeld in een leuke strandvakantie in Zeeland en verblijf op een vakantiepark | camping met speeltuin en zwembad. Of boek een vakantie aan zee, bijvoorbeeld aan de Franse Atlantische Kust. Het vakantiepark aan de duinen heeft een groot overdekt zwembad met glijbanen en activiteiten. Ideaal voor een vakantie voor moeder en kind. Als je als alleenstaande moeder een een ouder vakantie bij Cirkel Vakanties boekt, weet je zeker dat jouw vakantie in goede handen is. Het speciale recreatie programma voor de kinderen voegt veel vrije tijd voor jou toe. Je hebt alle tijd om tot rust te komen, en als je dat wilt, andere single ouders te ontmoeten.

Estivant, omdat jij als alleenstaande moeder een super leuke vakantie verdient


Estivant.nl

Alleenstaande moeder en een echt leuke vakantie boeken?

Estivant is een enthousiaste reisorganisatie welke al meer dan 15 jaar de leukste vakanties voor alleenstaande ouders organiseert. En dat doen ze met passie en veel aandacht. Als jij als alleenstaande moeder een vakantie wilt waarbij genieten en rust centraal staan, is Estivant jouw eenouder reisorganisatie. En als je een alleenstaande moeder bent met een kind onder de 4 jaar, zit je bij Estivant helemaal goed. De zogenaamde "benjaminvakanties"van Estivant zijn er voor alleenstaande ouders met kinderen tot 4 jaar en speciaal gericht op jonge, alleenstaande vaders en moeders met kleine kinderen tot 4.

Deze speciale eenoudervakanties worden buiten het hoogseizoen om gehouden zodat je veel minder voor je vakantie hoeft te betalen dan een vakantie in de drukke vakantieweken van het jaar. En tijdens de benjaminvakanties is er een speciaal recreatieprogramma voor de allerkleintjes.  Je kunt ook een benjaminvakantie boeken in Nederland.

Als je een alleenstaande moeder bent met kinderen van 4 tot 18 jaar, heb je bij Estivant ook een grote keuze in super leuke vakanties.Wat denk je van een strandvakantie in Spanje, Griekenland of Frankrijk? Of een leuke vakantie in een vakantiepark met binnen zwembad, binnen speeltuin en recreatie activiteiten in de herfstvakantie?  Als alleenstaande moeder zit je bij Estivant goed als je een betaalbare en super leuke vakanie zoekt. Ook voor een ski vakantie, een ouder vakantie in de mei vakantie of alleenstaande vader of moeder reis in de kerstvakantie. Estivant is al meerdere keren bekroond als beste reisorganisatie op het gebied van een ouder vakanties. Als alleenstaande moeder weet je zeker dat jouw vakantie bij Estivant in goede handen is.

Meer reisorganisaties die vakanties voor alleenstaande moeders organiseren

Behalve Estivant vakanties en Cirkel Vakanties zijn er nog een aantal reisorganisaties gespecialiseerd in alleenstaande ouder vakanties. Je vindt deze op de website www.alleenstaande-ouder-vakanties.nl. Het gaat hier in alle gevallen om alleenstaande ouder vakanties met kinderen tot 18 of 21 jaar. Bij al deze reizen is er een speciaal recreatie programma voor de kinderen, ook voor de allerkleinsten en de tienerkinderen.

Daten als alleenstaande moeder


Daten voor alleenstaande moeders.

Ben je op zoek naar een partner?

Tegenwoordig zoeken veel alleenstaanden een partner of nieuwe relatie via een datingsite. Dat geldt ook voor alleenstaande moeders. Het voordeel van een datingsite is dat je op tijden waarop het jou uitkomt contacten kunt maken en je alles lekker in je eigen tempo kunt doen. Je hebt voor bijna alle alleenstaanden specifieke datingsites, ook voor alleenstaande ouders. Zo heb je bijvoorbeeld de datingsite alleenstaande mama’s die er speciaal is voor jou, een alleenstaande mama met kind(eren ). Op deze datingsite hebben duizenden alleenstaande mama’s en papa’s zich ingeschreven, je bent dus met gelijkgestemden.

Je vindt hier ook een datingsite voor alleenstaande moeders.

Een datingsite als alleenstaande mama’s is er niet alleen voor het vinden van een nieuwe relatie, bijvoorbeeld een alleenstaande papa, maar ook voor leuke contacten en nieuwe vriendschappen. Je zou in theorie zelfs andere alleenstaande moeders kunnen vinden bij jou in de buurt of in jouw woonplaats.

Het inschrijven op de datingsites alleenstaande mama’s is gratis. Er zijn echter ook betaalde diensten. Dit geldt ook voor de andere datingsites die er specifiek voor jou als alleenstaande mama zijn.

Jezelf verwennen


Je eigen cosmetica maken, lijkt je dat wat?  

Nieuw, bij DIYSoap.nl koopt je natuurlijke cosmetica om om deze zelf thuis te maken. DIYSoap.nl levert de ingrediënten en recepten, jij maakt jouw favoriete cosmetica zelf. Maak nu je eigen shampoo, zeep, bodycream of bodyscrub. Het gaat hier om 100 % natuurlijke verwen producten. Zelf je cosmetica en verzorgingsproducten maken is leuk en goedkoop. Jezelf als alleenstaande moeder extra verwennen, mag. Voor meer leuke, biologische producten, bezoek je onze pagina biologische producten

Als je geen zin hebt om zelf je cosmetica of shampoo te maken maar je bent wel op zoek naar natuurlijke cosmetica zonder parabenen en siliconen, kan je natuurlijk ook online je natuurlijke cosmetica producten bestellen.  Bestel hier bijvoorbeeld natuurlijke shampoo zonder parabenen.  Je haar gaat meer glanzen van een shampoo zonder chemische ingrediënten.

Als alleenstaande moeder zonder kind op vakantie

Als je kinderen bij je ex partner zijn of als je oppas hebt voor je kinderen kan je als alleenstaande moeder natuurlijk ook zonder kinderen op vakantie gaan en bijvoorbeeld een single reis boeken. Single reizen zijn er speciaal voor alleenstaanden en zeker ook voor alleenstaande ouders. Je hebt vele soorten singlereizen en voor alle leeftijdsgroepen. Zo organiseren een aantal reisorganisatie single reizen voor alleenstaanden in de leeftijd van 25 tot 35 jaar, voor de groep 30 tot 45 jaar en 50 + singlereizen. Als alleenstaande moeder val je waarschijnlijk in de leeftijdsgroep 25 tot 35 jaar of 30 tot 45 jaar. Maar ook als je een alleenstaande moeder bent van bijvoorbeeld 19, 20, 21, 22, 23 of 24 jaar, ben je van harte welkom op één van de singlereizen. Bijvoorbeeld bij een van de jongeren singlereizen

Je kunt als alleenstaande moeder met singlereizen alle kanten op, van een singlereis in de zomervakantie tot een wintersport vakantie , van een weekendje weg met andere singles tot een compleet verzorgde single reis naar een verre bestemming, bijvoorbeeld naar Indonesië, India, Sri Lanka, Nepal of Costa Rica. 

Werken als alleenstaande moeder

Als je als alleenstaande moeder wilt blijven of gaan werken, kan je gebruik maken van diverse voorzieningen. Zo heb je als alleenstaande moeder bepaalde belastingvoordelen als je werkt en zijn er voorzieningen voor wat betreft de kinderopvang. De overheid wil stimuleren dat je als alleenstaande moeder werkt en daar kan jij voor profiteren. Op een van de websites van de belastingdienst vind je alle informatie over kinderopvangtoeslag.

TUI Fair Travel banner